jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
ja sam kachila moje slike pre i posle dijete na jednoj drugoj temi...ko je vid'o, vid'o je 
ima tu jos malo da se radi, al polako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..moj ste stomak svi videli na slikama, imam strije iz prve trudnoce, jastuche oko pupka (koje btw nije bilo tu posle porodjaja, ubi me pivo)
krofne na kolenima (koje mm od posle prvog deteta zove "bebine krofne")
mada me vaga ne brine - od vishka koji pokazuje 90% su mishici u rukama i ledjima, garant, od vishegodishnjeg tegljenja..![]()

ja sam kachila moje slike pre i posle dijete na jednoj drugoj temi...ko je vid'o, vid'o je

))))Nama danas izasao prvi zubic
valjda je zato bio malo nervozniji ovih dana i lose je spavao, sad se nadam da ce opet da bude onaj stari, ljubi ga majka![]()

Nama danas izasao prvi zubic
valjda je zato bio malo nervozniji ovih dana i lose je spavao, sad se nadam da ce opet da bude onaj stari, ljubi ga majka![]()
Nama danas izasao prvi zubic

..drage mame, ako mislite da cete se reshiti muka kad bebani porastu, evo mog najveceg chovechuljka..![]()
![]()

.. na kraju je izkukumavchio dve male kashikice, i bio sretan kao mali vrabac 
... a ja cu sad ponovo da zagledam kozhu
... pomalo mi je dosta ove panike oko svega, i narochito mi je dosta sveznajucih baba i jetrva koje su svoju decu hranile savijachom sa orasima i makom u 8mom mesecu i sokom od malina sa 6 meseci pa im detetu ne fali nisha 

?
pa to sad ko daje sokice kupovnea trpaju ga u sokove ko ludi
u jednom sokicu 125ml ima 5 g secera
ja nisam strogo izbegavala bas...sto je naravno,greska, al priznajem da nisam