Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
bio nam je divan dan, divan dan, divan dan
i mi prelazimo na veliku temu
i krstili ga juce i slavili rodjendan i bio je glavna faca![]()
Cestitamo rodjendanka, da ste nam zivi, zdravi i veseli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bio nam je divan dan, divan dan, divan dan

Čitam šta sve vaše bebe jedu, moje još samo mleko, pogotovo Ana. Iva je počela da jede povrće i voće pomalo, Ana samo pljuca nema šanse da proguta, a 22. punimo 7.meseci.
Zloki, kako napreduju devojke? Jel im dovoljno samo mleko? Sta kaze pedijatar?
Fino napreduju, imale su na zadnjoj kontroli 7300 obe.U proseku su dobijale oko oko 800-900g za 40dana, sad su dobile oko 500-600g. S obzirom da one jedu malo oko 800-900ml dnevno i to na guranje.5obroka, desi se da bude i 4. Pedijatar kaže da je to ok. da ih nudim kasikom pa ako hoće...
Cestitam. Kako je prosao rodjandan?Pa lepo napreduju, to je vazno. A sto nece da jedu....hm, kostace te zivaca
I nemoj bas mnogo da nam zavidis...evo moj kao hoce da jede, ali hoce voce i zitarice. Kad dodje vreme rucka, povrca i mesa, tu nastaju muke...ja guram unutra, on pljuje napolje, izvodim kerefeke, kuvam stalno po 2 jela ne bi li bar nesto ugurala...a od one price da deca njegovog uzrasta pojedu 150-210 gr rucka, od tog nema nista kod nas...najvise sam uspela 80 gr da mu uguram i to kad mu je nesto bas bas lepo...
Nije zlato sve sto sja![]()
Pa ajd da im objasnim da nece da glodje ni glodalice, ni moje prste (sto je do sada bas voleo) vec samo i iskljucivo svoje zglobove na rukama
A ima mali milion grickalica, mljackalica i slicnoh cudesa i za frizider i za bez frizidera.Kaslje najvise dok lezi. obicno dok spava. i kad se okrene na stomak...jel mu nos chist..?
..jel vishe kashlje kad duze lezi pa ga uspravish i kad je duze u rukama pa ga legnesh ili nema razlike, kashlje jednako tokom dana..?
Cestitamoooooooo... !!!!bio nam je divan dan, divan dan, divan dan
))))Mi danas nismo nista jeli, pustila sam ga da kaki, kakio je 3 puta danas i prdi uzasno, smrdi cela soba.Čitam šta sve vaše bebe jedu, moje još samo mleko, pogotovo Ana. Iva je počela da jede povrće i voće pomalo, Ana samo pljuca nema šanse da proguta, a 22. punimo 7.meseci.
Medo se sam okrece da spava na stomaku, da ga pustim da tako spava? Ili da ga okrenem?
Medo se sam okrece da spava na stomaku, da ga pustim da tako spava? Ili da ga okrenem?
Pokusajte nocu da ga prevarite..ako ne moze onda nista.Pozdrav