november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..bravo za zubu, chich.. 
..mi ishchekujemo chetiri komada poslednjih dana, kuka jedan kuka drugi..

..mi ishchekujemo chetiri komada poslednjih dana, kuka jedan kuka drugi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kupili smo danas PRVE cipelice. Odabrali smo Pollino. Malo sam se iznenadila jer je trebao da proba br 18 ali nisam mu uspela obuci, pa kada sam mu obula br 19 a ono kao saliveno. Bas je nogatMalo mu je cudno sta je to na nogama, a nisu carape
Jos imaju neku narandzastu liniju pa mu zanimljivo da ih gleda. Jako je smesan dok ide, sve ide kao da marsira, zabacuje noge i podize ih bas visoko. Jedino se bojim te cicak trake da ih ne skida, ali nisu imali sa pertlama. Moracemo malo vise da ga pazimo, jer ce inace i dalje trcati bos. Inace, dobili smo 10% popusta, a ja zaboravila do kada traje popust i na koje modele. Mozda Mama iskoristi i ponovi se
Rastu deca![]()
for happy feet 

)))
I kod nas zubic.4 dvojka.![]()

I sta radite sa njima ovih dana?
Jel ih vodite napolje?
Mi ga kupamo u 20h pa ne stignemo da izadjemo napolje ceo dan...![]()

... bash jaku 

)... Shvatila sam da to nije vredno.
mene ceka sve to slicno... ne nerviraj se, vec imaj na umu da see to prerasta... 
Sto ne spavas ujutru kad on ode sa babom?
I moji su tako, dok nije stigao italijan mali, sad ponekad ali svejedno ja spavam do 9-10, mm je ujutru zaduzen za bebu. Pedja se probudi oko 6-7, siki, mm ga uspava i do 8-9, onda se njih dvojica zabavljaju malo pa me tek onda bude...
Ja ne funkcionisem pre 9 nikako. i svaki momenat gledam da ucarim da spavam, kakva kuca, kakvo sredjivanje... (mm to radi)... Shvatila sam da to nije vredno.