E da, moj je sinoc lepo spavao, budio se jednom oko pola 3 da siki, i u pola 7. Valjda se vratila ona rutina spavanja od pre, pu-pu da se ne hvalim unapred pa da me nocas ne razbuca, sto bi rekli 'kao svinja masnu torbu"
Ija, tebe cekam kad budes imala slobodnog vremena da mi napises malo ideje za dorucak i veceru, nije hitno...a mogu i ostale, necu se buniti
Joj dzaba mene cekas, i ja se nadam da ce Yula iskopati one recepte za namaze
Kod nas je mleko ujutru, pa kasica u 9 (to nam je kao dorucak), pa mleko u 12, pa rucak u 15, pa kasica sa vocem u 18 i mleko posle kupanja u 20h
ili mleko ujutru, pa pijaca u 9, pa mleko u 12, pa rucak u15, pa kasica sa vocem u18, i na kraju mleko u 20
ili mleko ujutru, pa jaje sa sirnim namazom kao pijaca u 9, pa mleko u 12, pa rucak (taj dan je za rucak smao povrce bez mesa) u 15, kasica sa vocem u 18 i na kraju mleko
Desi se da dam izmedju obroka cisto voce (2 sljive, breskvu, grozdje bez opni i kostica itd) ako ceo dan jede obroke bez voca. To mu dam pola sata do sat pre onog pravog obroka/uglavnom rucka da bi ogladneo

. Ove tri varijante koje sam navela vrtim u krug, s tim da jaje dajem jednom nedeljno ili ako sam zaboravila jednu nedelju onda dva puta.
Sto se tice pijace, ja kupujem Suboticki sirni namaz (a ako ga nemam, onda pavlaku Megle) i u njega stavljam ili kuvano zumance, ili narendanog sira ili slicno (otvorim frizider pa pogledam sta mi je sveze

), pa to namazem na mali kvadratic integralnog hleba (onaj ruski ili slican koji je unapred isecen jer su tanji nego kada ja secem) pa mu dam zalogaj "pijace", pa zalogaj paradajza ili slicne salate.
Kasica sa vocem: Uzmem presno voce i izmiksam stapnim mixerom pa dodam 7corn, 8 cereals, griz, keks ili sl. (nekad dodam vise vrsta kasica u to voce)
Ubacim u sutlijas voce
Dam mu iz teglice (ovo izbegavam, jer cu morati preko zime da mu dajem konzervirano, pa bar sada da jede sveze)
Cickava: Zasto ne dajes bebi vodu? Takve su vrucine da bi trebala popiti bar 20-30ml dnevno. Cim si uvela cvrsto trebala si cesce nuditi vodu. Ne znam zasto mu ne dajes da pije? Ja Juniora nudim bas cesto, nekada popije gutljaj (kao politicari kada drze govor

) a nekada popije bas dosta. I naraqvno vodu ne grejem (vise, zahvaljujuci Forumu

)
Mozda nisi trebala da mu das kiselkaste jabuke, jer one umeju izazvati grc. Nadam se da ce Medo pregurati bez istih, samo da znas za buduce.