ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Joj zene sto vi brzo kuckate....
Ima kod nas da se kupe oni bodici sto se svuda kopcaju. Ja sam uzela desetak, ali nije bas neki kvalitet. Mi ih oblacimo kada smo kenjkavi, kada idemo na kontrolu i kada je zaduzen suprug, jer su bas lake za rukovanje i brzo se oblace. Ali kazem nisu bas neki kvalitet, ali mozes kupiti 4-5 za pocetak. Ima ih u svim velicinama.
http://www.ready.rs/products/Program-za-bebe-i-decu-do-16-god/Benkebodipantalonepelene/2210.sr.html
Ima kod nas da se kupe oni bodici sto se svuda kopcaju. Ja sam uzela desetak, ali nije bas neki kvalitet. Mi ih oblacimo kada smo kenjkavi, kada idemo na kontrolu i kada je zaduzen suprug, jer su bas lake za rukovanje i brzo se oblace. Ali kazem nisu bas neki kvalitet, ali mozes kupiti 4-5 za pocetak. Ima ih u svim velicinama.
http://www.ready.rs/products/Program-za-bebe-i-decu-do-16-god/Benkebodipantalonepelene/2210.sr.html
. Koristila sam ih u pocetku ali sam mu iznad obukla onu zeku bez rukava, bas zbog ledja. Nekako mi je bilo prakticnije, ali cim je napunio 2 nedelje presla sam na bodice, jer se benkice izvlace i guzvaju u zeki. Prvo ih razglavim rukama, pa tek onda preko glave. U pocetku je suprug pomagao, ali sam se brzo ustosila. A one benkice na vezivanje sam vezivala napred. Bilo mi je prakticnije, a i bebu da ne zulja na ledjima. Rekli su mi i mama i svekrva da se to vezuju nazad (i ja sam to znala), ali sam rekla da je bebi ovako sigurno udobnije a meni lakse, nisu se protivile. Nisam volela da ga stavljam na stomak, a i on se nekako bunio kada ga tako polozim. Bas je bio maleni i sav onako raspilavljen

Aleksej je imao sirok povoj ali se ipak uvek budio golih ledja, jedno vreme sam mu ( i ako je zimska beba) oblacila samo u benkicu dole pelene i stramplice bez gornjeg dela jer mu je bilo uzasno vruce. toliko je bio nemiran da je jednu noc bukvalno skinuo benkicu ostao samo jedan rukav i sav se umrsio oko vrata
vise se i ne secam 

opet ce da mi ostane materijal za josh jedan mei-tai..