jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Pa znate kako, nismo ni mi bas ludi za zajednicom
kad kazem MI mislim i na nas i na matorce
i radi se na tome da se razdvajamo u skorije vreme...
...e a dok se to ne desi, po koji komentar cu i da precujem, jer mi stvarno mnogo pomazu, i zaista su divni, ne mogu da se zalim
i meni se cini da cu moci sve da izdrzim samo da imam svoj mir, a isto tako dobro znam da ce isto biti trenutaka kad cu da kukam sto nema nikog da mi pomogne
no, lepo rece neko da sve ima svoju cenu..bice i to,
... a da ne spominjem sto dever jedva ceka da se odselimo da bi on mogao da "kampuje" kod roditelja kao sto je radio dok mu se brat nije ozenio, jer sad majku mu za njega i njegovu decu tu vise nema mesta
strpljenje je vrlina
kad kazem MI mislim i na nas i na matorce
i radi se na tome da se razdvajamo u skorije vreme...
...e a dok se to ne desi, po koji komentar cu i da precujem, jer mi stvarno mnogo pomazu, i zaista su divni, ne mogu da se zalim
i meni se cini da cu moci sve da izdrzim samo da imam svoj mir, a isto tako dobro znam da ce isto biti trenutaka kad cu da kukam sto nema nikog da mi pomogne
no, lepo rece neko da sve ima svoju cenu..bice i to,
... a da ne spominjem sto dever jedva ceka da se odselimo da bi on mogao da "kampuje" kod roditelja kao sto je radio dok mu se brat nije ozenio, jer sad majku mu za njega i njegovu decu tu vise nema mesta

strpljenje je vrlina

..ako detetu npr curi nosic, pa je potrebno da se glava malo podigne,

... a ne sme niko drugi da da, jer je ona izabrani lekar vash, pa je odgovorna, ali ako nisi zadovoljna, uvek mozhesh promeniti lekara 
) - ja sam prvih dve-tri nedelje oblachila benkice, 
ali one kažu tako su i nama... nemam pojma... meni je bodi extraupravo zbog ovog što kaže Nastasa, da se ne otpasuje, nekako mi je sigurniji...

. Koristila sam ih u pocetku ali sam mu iznad obukla onu zeku bez rukava, bas zbog ledja. Nekako mi je bilo prakticnije, ali cim je napunio 2 nedelje presla sam na bodice, jer se benkice izvlace i guzvaju u zeki. Prvo ih razglavim rukama, pa tek onda preko glave. U pocetku je suprug pomagao, ali sam se brzo ustosila. A one benkice na vezivanje sam vezivala napred. Bilo mi je prakticnije, a i bebu da ne zulja na ledjima. Rekli su mi i mama i svekrva da se to vezuju nazad (i ja sam to znala), ali sam rekla da je bebi ovako sigurno udobnije a meni lakse, nisu se protivile. Nisam volela da ga stavljam na stomak, a i on se nekako bunio kada ga tako polozim. Bas je bio maleni i sav onako raspilavljen