Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Nama su u apoteci dali za nosic fizioloski rastvor (za nosic) i on je u majusnoj plast. bocici od 5 ml. na njemu pise: "Serum physiogique chlorure de sodioum 0,9%"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nama su u apoteci dali za nosic fizioloski rastvor (za nosic) i on je u majusnoj plast. bocici od 5 ml. na njemu pise: "Serum physiogique chlorure de sodioum 0,9%"
ali mozda vam je bolje i ekonomicnije uzeti tu veliku bozu, pa lepo navucete koliko bam treba pomocu sprica i imate uvek fizioloskog za sve potrebe od ispiranja oka do prospricavanja nosica...
fizioloski je mnogo prakticniji i jeftiniji u toj velikoj boci. Nemojte njime tretirati oko, zbog soli koju sadrzi. acidi borici je super za to

ja stvarno ne znam sta je ovom mom detetu.![]()
od pola 9 kad je kao zaspao, tri puta se vec budio, a pre 20ak minuta poceo tako jako da place pa sam morala da ga uzmem, razbudim i smirim nosajuci po omiljenim mestima u stanu. sad je opet zaspao, videcemo dokle. ovo se ponavlja vec nekoliko noci, nadam se da je neka faza.
Tako je to meni strasno kada se probudi jecajuci ili placuci. Sta mogu sanjati da je toliko strasno? Valjda je samo faza. Da li ga zubi mozda zezaju? To navodno moze da ih zaboli dok spavaju pa da se zaplacu.
..i ja se nadam da je faza..![]()
..ja kao jexy, bolje da cutim, moj mish nedeljama spava od pola devet do sedam - pola osam..
..desilo se po koji put da je kmeknuo u gluvo doba, ali bi se udzonjao bez otvaranja ochiju chim mu dam cuclu,
a par puta kada je bio bash razdrazljiv i uporan u cviljenju problem je bio u mehuru vazduha
koji bi izbacio chim ga uspravim..
Tako je to meni strasno kada se probudi jecajuci ili placuci. Sta mogu sanjati da je toliko strasno? Valjda je samo faza. Da li ga zubi mozda zezaju? To navodno moze da ih zaboli dok spavaju pa da se zaplacu.
Moj sin se danas ponovo prejeo. To jest jeo je veoma halapljivo (sigurno je izgladneo, jer je duze spavao) pa je posle dva sata povratio. Posle smo ga okupali i posle sat vremena je ponovo sisao, ali lepo polako. Sada spava vec 3.5 sata. Merila sam temperaturu, 36.3'C. Ne znam kako da ga "usporim" kada se tako zahalapi (ZAHALAPITI= ne znam postoji li ova rec, ali ako ne treba je uvrstiti). Znam da cu jednog dana zaboraviti ove muke, ali sada mi deluju bas strasne.

..pitaju me velika deca svako malo, nekad za alekseja, a nekad za jakshu:

..pokushaj da ga podignesh da podrigne posle nekih 5 minuta sisanja, kad utoli prvu glad..
..pa onda nek nastavi dokle hoce..
..ne verujem da povrati zato shto je previshe pojeo, pre ce biti da mu se mehurici vazduha podizu u stomachicu
pa ponesu i mleko sa sobom..
..a oko plakanja i budjenja....pitaju me velika deca svako malo, nekad za alekseja, a nekad za jakshu:
"shta li sad on misli..?" ili "zashto ima tako zachudjen izraz lica..?" ili
"shta li sanja kad se tako vrpolji i gundja/ kad se tako smejulji i guguce..?"
..koliki je svet, a kolicki su oni i shta sve prvi put susretnu svakog dana..![]()
.
I ja se cesto pitam sta se desava u tim njihovim glavicama 
. Ovako imamo bar NEKI drustveni zivot
.
mojim virtuelnim dLugaricama i drinjaci (umalo ga zaboravih
)znaci, julska deca su za primer, a ova avgustovska nam krv na slamcicu piju![]()

... a u zoru, plache jedino kad je tata dezhuran, jer se ja probudim chim on krene da se meshkolji, brzo prepovijanje i klopa ... posle ga stavim u krevetac i ako ne spava onda razveze prichu do bezsvesti ... jutros jeo u 5.25 i prichao do sledeceg jela ... sad se komirao
... bar se nadam
... valjda nam popushtaju i grchevi , pochela sam da dajem Espumisan svaki drugi put ... dosad nije loshe 

ja stvarno ne znam sta je ovom mom detetu.![]()
od pola 9 kad je kao zaspao, tri puta se vec budio, a pre 20ak minuta poceo tako jako da place pa sam morala da ga uzmem, razbudim i smirim nosajuci po omiljenim mestima u stanu. sad je opet zaspao, videcemo dokle. ovo se ponavlja vec nekoliko noci, nadam se da je neka faza.
Ja vas citam iako jos nije stigao bebac (24.januara termin), cisto da znam sta me ceka...
Pa kad vidim kako se mucite sa nespavanjem i ostalim stvarima, samo se stresem i pomislim "jooooj, mozda moj nece biti takav"....a negde u dubini malog mozga sama sebi i odgovaram "jok, nego kakav ce biti?!"
Ja nocas nista nisam spavala, bole me ledja i ne mogu da se namestim nikako, pa sam od jutros sva kisela. A sta bih radila da imam vristecu bebu pored sebe sad? Sve mislim - valjda ce priroda to urediti nekako![]()