Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ijaoo november, pa on je veliki decko! kako se vidi razlika od mesec i po dana, jedva cekam da moj bude toliki:D
bili juce na uz kukova, siroki povoj bye bye:D
siroma se tako istraumirao kod dr, da se sinoc nakon sat vremena spavanja probudio u veloji tuzi i placu, jedva smo ga smirili:lol:

ijaoo november, pa on je veliki decko! kako se vidi razlika od mesec i po dana, jedva cekam da moj bude toliki:D
bili juce na uz kukova, siroki povoj bye bye:D
siroma se tako istraumirao kod dr, da se sinoc nakon sat vremena spavanja probudio u veloji tuzi i placu, jedva smo ga smirili:lol:

Kvinsi, bravo, blago vama,mi idemo na snimanje tek sa 6 meseci i tek onda cemo skinuti valjda. Mrzim svedske! Nego ja se nosim mislju da idem sa 5 meseci, dugo mi do 6 da cekam!

Bili na docheku Deda Mraza .... ponashao se kao veeeliki ... :heart:mamino ... svima se smeshkao, pa gledao malo program, pa se slikao sa Deda Mrazem, pa posle zaspao - deca vrishte, muzika svira, ljudi prichaju glasno - a moja mukica spava sve u 16 :super: ... doshao kuci, malo izmaltretirao tatu, pa jeo pa opet spavao ... posle je imao grcheve , ali ne kao pre- imam neku sumnju da je to njemu vec na nervnoj bazi(nemoj da se neko smejao :confused: ) ali kad se puno toga izdeshava onda ga uveche obavezno boli stomak ... sad trenira baku :D

Бебици понекад сузе мало окице а највише лево која и мало крмеља преко дана. Данас му је мама чистила ватом са камилица чајем. Током дана зна кијати бар 10-ак пута. Некад кад дише имам осећај као да има слузи у грлу. Дајемо му физиолошки ратствор у носић. Јел то нека прехлада.Да није можда време за ванредни преглед педијатру? Зна често рукицама трљати капке очију. Можда је ноктима навукао инфекцију.

Лаку ноћ, чујемо се сутра. Новембар, малиша је стасао за женидбу. :super:

Okce cistite safizioloskim i sterilnom gazom,jedan pokret jedna gaza.
Kamilicase odavno ne preporucuje jer navodno pospesuje rast gljivica.
Bebama je cesto zapusen nosic.Fizioloski je dovoljan.
Takodje i kijanje nije zabrinjavajuce.
Bitno je da bebac lepo jede,nema temperaturu i to je to.

Kada vam je sledeca kontrola?

Okce cistite safizioloskim i sterilnom gazom,jedan pokret jedna gaza.
Kamilicase odavno ne preporucuje jer navodno pospesuje rast gljivica.
Bebama je cesto zapusen nosic.Fizioloski je dovoljan.
Takodje i kijanje nije zabrinjavajuce.
Bitno je da bebac lepo jede,nema temperaturu i to je to.

Kada vam je sledeca kontrola?
Лепо једе, смешка се, нема темп.. Носић му није запушен. Следећи преглед половином јануара.

Раствор борне киселине, ациди ди борици 3% да ли је то сафизиолошки раствор?

Лепо једе, смешка се, нема темп.. Носић му није запушен. Следећи преглед половином јануара.

mi smo bornom kiselinom cistili bumbaru oko, isto je strasno krmeljao. proslo za okok nedelju dana

Fizioloski rastvor je ona velika boca (mislim 0,5l) sa gumenim cepom i pise natrii chlorid...blablabla. Ono sto se daje kroz infuziju u bolnici (al sam objasnila :think:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back