Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас легли новци војвођанског додатка 30.000 дин. :klap: Никола добио ново ћебе, НУК-ову стаклену фшашу од 230мл, гумену глодалицу, одећу.. :klap:, мама сладолед, тата пиво. :D За који дан пунимо 2 месеца. :klap:
--------------------
сигурно је легао и дечији додатак, републички.. проверите ;)

Koji si ti car! Dobar tata i muz, bar tako deluje koliko se ovde interesujes za sve u vezi svog bebca, i koliko si se interesovao za trudnocu dok ti je zena bila u drugom stanju. Takvim roditeljima drzava treba da da i dva dodatka.
'Ajd, nek vam je sin ziv i zdrav. Pozz od nas.

Drinjaca, svaka cast, malo je takvih tata! Samo tako nastavi! Poljupcic za medenka!
Kod nas je vec postalo normalno da posle sisanja u 8 vileni do 10 ili 11, ne pamtim kad je zaspao oko 9. E dok mi je bila mama bila je milina, ja ga samo podojim a ona ga ljuljuska, i nocu je ustajala umesto mene!
Evo sad je zaspao, a ja cu Bogami malo da iskuliram, inace kad god zaspi ja se rastrcim da nesto uradim, pa kad se probudi onda sam jos umornija. Danas necu NISTA da radim i tacka! Sve vas ljuuuuubimooooo!

12.JPG

Kakve siskeeeee! Kiss drugari!!!

ijaooo, koliku kosu ima:D
ovom mom postalo sve nezanimljivo, osim nosanja na rukama. moramo da pravimo nekoliko krugova po stanu, usput ima omiljena mesta gde moram da stanem da on neszto dohvati ili se isprica sa necim. lezanje vise skoro da i nije prihvatljiva opcija:sad2:

Mi jos uvek zamenjujemo dan i noc. Preko dana sisa na 3-4 sata, ali zato nocu na 2-2.5 sata. Hronicno sam neispavana, a danju jednostavno ne mogu da spavam. Imam dosta i da uradim, ali ni posle odrajdenog posla jednostavno ne mogu da zaspim :roll:

Uh draga, mnogo poznato zvuci, ali ne sekiraj se. Ja sam mislila da Pavle nikad nece sisati na 3 sata,a evo tek sad sa 4 meseca je ustalio obroke, pa danju jede na 3, a nocu na 4 sata, mada nekad kad je nervozan to se poremeti. Sve ce doci na svoje, a o umoru mi nista ne pricaj, to mi je srednje ime, hahaha. Mene su mnogo poceli da bole zglobovi, uvece ga jedva podignem, ne znam sta cu kad bude jos tezi, hvata me panika! A on, sto je stariji to hoce manje da lezi i da se igra. Sad je zapeo da sedne i gotovo! Mnogo tvrdoglavo dete- na oca, hihihii!

ijaooo, koliku kosu ima:D
ovom mom postalo sve nezanimljivo, osim nosanja na rukama. moramo da pravimo nekoliko krugova po stanu, usput ima omiljena mesta gde moram da stanem da on neszto dohvati ili se isprica sa necim. lezanje vise skoro da i nije prihvatljiva opcija:sad2:

ISTOOOO IDENTICNOOOO ponasanje, e moramo upoznati ove nase mangupe. Nego jel te bole ruke od tolikog nosanja? Moj na vratima od sobe ima jednu ziraficu, pa se svaki put sa njom pozdravlja kad prodje!

ISTOOOO IDENTICNOOOO ponasanje, e moramo upoznati ove nase mangupe. Nego jel te bole ruke od tolikog nosanja? Moj na vratima od sobe ima jednu ziraficu, pa se svaki put sa njom pozdravlja kad prodje!

ruke su mi se otegle do poda, bicepsi nikad jaci, treba izdrzati 8,5 kg na rukama:lol:
nego, jel zovete vi vase bebe po imenu? ja ne, nekako mi je jos mali za ime- nemanja zvuci bas odraslo:lol:
uglavnom je bumbar, debeljko ili pak terorista i direktor, shodno mom treutnom raspolozenju:mrgreen:

Poslednja izmena:
ruke su mi se otegle do poda, bicepsi nikad jaci, treba izdrzati 8,5 kg na rukama:lol:
nego, jel zovete vi vase bebe po imenu? ja ne, nekako mi je jos mali za ime- nemanja zvuci bas odraslo:lol:
uglavnom je bumbar, debeljko ili pak terorista i direktor, shodno mom treutnom raspolozenju:mrgreen:

ja mog malog zovem Miško od rodjenja
kaže mm 'sto nismo lepo detetu dali ime Miloš' onda bih ga verovatno zvala Ivo
sad to prelazi u Miškole, ili pak samo mili
dok ga baba zove Servantes, zato sto s.ere:zcepanje: a deda ga zove sokole
tata sasvim jednostavno-sine

jos ranije mi rece jedna svekrvina prijateljica, da majka sasvim nesvesno detetu da nadimak, i na taj nacin ga 'štiti od negativne energije'
kad malo bolje razmislim, može biti, i ja mu kažem Ivane, kao Ikica Pavle, samo kad hocu da budem stroga ;)

Poslednja izmena:
Ja svom sinu od prvog dana tepam "zeko". Ne znam zasto, ali kada sam ga ugledala to mi je prvo izletelo :think: Osim toga zovemo ga jos i prdonja i seronja (u zavisnosti od okolnosti). Znam da nije pedagoski, ali lepo opisuje situaciju. A u onim retkim trenucima kada je na rukama, onda mišu-mašu-miš ili mišu-pišu-miš (i u tom ritmu ga ljuljam, što on obožava).

..nisu nikada imali tvrdu stolicu..aleksej kaki jednom dnevno, ali normalne
konzistencije, mada bi se po zvukovima i boji lica moglo zakljuchiti da stize chudo nevidjeno.. :roll:
..verujem da ce tikvica da pomogne.. :) ..videcesh sutra-prekosutra.. :)

..ja samod novih stvari uvela pashkanat i kukuruzno-pirinchanu kashu..
..sve mu se vishe svidja klopa, a i chaj.. :)

Ooo, moj Servantes je primetio tikvicu i nije hteo da je jede
ni samu, ni pomesanu sa pirincem, ni sa krompirom...
mislim valjda je primetio...
ja izginuh objasnjavajuci siroj i užoj rodbini i dušebriznicima da necu da stavljam detetu so u 'ranu sad na startu
pa mi je receno eto, da sam stavila soli u tikvice, pojeo bi
ma nije nego
'ju, ne stavljas mu so, pa kako, moja cera je jutros pojela pavlaku za dorucak, ja njoj sve dajem" idi bre u persun, daj joj i pečenja jarećeg ako hoces al pusti mene i moje dete na miru, aaaaaaaaaaaa :azdaja:

jednog dana cu sve da ih oteram u q i odo' na Jamajku

..samu tikvicu ne bih ni ja jela, jexy..ja kuvam sa krompirom i shargarepom,
dodam dve merice mleka i one vode u kojoj se kuvalo do dobre gustine..
..matori se otimaju ko ce da ogrebe chiniju.. :roll:
..a jaksha se otima za pirinchanu kashu, navuk'o ga tata na sutlijash poslednjih meseci..

Ma i to sto sam mu dala samu tikvicu, dala sam cisto da oseti novo
pa sam popodne skuvala lepo sa krompirom, dodala pirinac onaj, lepo onu vodicu...
pojeo malo i poceo da se izvija...a mozda mu se jednostavno nije jelo
al bitno je da je trebalo da stavim so, tad bi pojeo sigurno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back