DaDaSt
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
tara, a bebac? prošlo sve?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tim gore. Cime skines kaku sa guzice? Pre nego je odneses u lavabo?
Tim gore. Cime skines kaku sa guzice? Pre nego je odneses u lavabo?
pa nije to cement, vec tecna kaka koja se spere cim guza bude pod mlazom.... nema sta da struzes s guzice....
i mi maramice koristimo samo van kuce i to niveine

tara, a bebac? prošlo sve?

Pa i pitam, jer sam i sama probala.pa nije to cement, vec tecna kaka koja se spere cim guza bude pod mlazom.... nema sta da struzes s guzice....
i mi maramice koristimo samo van kuce i to niveine
 I ja svucem sa pelenom dobar deo, ali ne mozes nikad sve! Uvek ostane na kozi. fuj. pa jos to u slivnik.
 I ja svucem sa pelenom dobar deo, ali ne mozes nikad sve! Uvek ostane na kozi. fuj. pa jos to u slivnik. 
Sali sto si se napalila?!Kao sto i Tara rece, kako skinem pelenicu tako obrisem tim delom suvim, prebacim je preko ruke i odnesem u kupatilo...i perem nad kadom,a ne nad lavaboom, ne razumem u cemu je problem?
Jos ces mi reci kako su bolje vlazne maramice od vode...
A bebi redovno menjam pelene, pa ja ne znam da li mi pricamo o istoj kaki..majku mu ti se uhvatila toga kao cement da kaki..al stvarno..

ti jedina to radis.
 ti jedina to radis. 
 )
 )a gde su mame koje uvode čvrstu hranu? nije fora samo pp, ajd i ovde pa da dobijemo i savete mama starijih beba

Neizreciva, nema.
Gde si tacno videla?
Moj miš bebiš za 6 dana puni godinu. U sledeći petak, a za nedelju planiramo krštenje i proslavu rodjendanka.
I danima pričamo o tome, planiramo, zakazujemo u crkvi ( ej, od svih mogućih i nemogućih dana, izabrali smo da ga krstimo baš na Svetog Savu, pa se krštenje mora obaviti rano ujutru, zbog sveštenikovih obaveza posle ), planiramo kakvu ćemo tortu... i sve ostalo. Danima već... Kupili smo mu pantalone i belu košulju, ubismo se tražeći leptir-mašnu, ali ko za inat nema... da bude lep na krštenju i na rodjendanu posle...
... a mene je tek jutros opičilo po glavi da moj sin puni godinicu. Poraslo mi deteHoda već uveliko, trapuško mamin mali. Kad se podigne na nogice, pa se onako sav srećan zatrči nekome u naručje.... pogotovo kada izabere seku, pa je obori, pa se prevrnu oboje na ledja i počnu da ciče od smeha...

Kako je to sve čudno... danima planiraš, a nisi ni svestan. Eto, rodjendan, jaka stvar. Ali kada te stigne, kada shvatiš da ti je bebiron porastao, eto, kada te samo pukne po glavi... osetiš sreću, ponos, diku, što je imao običaj da kaže moj pok. deda... ali da se ne lažemo, ima malo i sete... nije više onaj maleni bebac, porastao je, veliki je momak...
Piiih, kakva sam njanjava, spičile me emocije baš, baš.... eeeeeh....

Moj miš bebiš za 6 dana puni godinu. U sledeći petak, a za nedelju planiramo krštenje i proslavu rodjendanka.
I danima pričamo o tome, planiramo, zakazujemo u crkvi ( ej, od svih mogućih i nemogućih dana, izabrali smo da ga krstimo baš na Svetog Savu, pa se krštenje mora obaviti rano ujutru, zbog sveštenikovih obaveza posle ), planiramo kakvu ćemo tortu... i sve ostalo. Danima već... Kupili smo mu pantalone i belu košulju, ubismo se tražeći leptir-mašnu, ali ko za inat nema... da bude lep na krštenju i na rodjendanu posle...
... a mene je tek jutros opičilo po glavi da moj sin puni godinicu. Poraslo mi deteHoda već uveliko, trapuško mamin mali. Kad se podigne na nogice, pa se onako sav srećan zatrči nekome u naručje.... pogotovo kada izabere seku, pa je obori, pa se prevrnu oboje na ledja i počnu da ciče od smeha...

Kako je to sve čudno... danima planiraš, a nisi ni svestan. Eto, rodjendan, jaka stvar. Ali kada te stigne, kada shvatiš da ti je bebiron porastao, eto, kada te samo pukne po glavi... osetiš sreću, ponos, diku, što je imao običaj da kaže moj pok. deda... ali da se ne lažemo, ima malo i sete... nije više onaj maleni bebac, porastao je, veliki je momak...
Piiih, kakva sam njanjava, spičile me emocije baš, baš.... eeeeeh....
Pitaj sta te zanima?

da, i da li je normalno piti kritike od starijih članova šire familije kako "ne daš detetu ništa da jede, naša su deca bila duplo deblja od tvog i dojena do mesec dana pa prelazila na pasulj"
a da napomenem da je bucko u sedmom mesecu prešišao 10 kg i 70 i nešto cm, što ga izvlači
on je težinu udvostručio pre punih 6 meseci i još dodao na to, raste kao iz vode
 )
 )ne znam zavas al ja mnoogo volim ova jutra kada se probudim pre bebca, pa imam 15 min zajutarnji ritual ispijanja kafe i listanja neta : )
i opet ne znam za vas ali ujutru mi je jako tesko da ga podignem izkrevetca, fizicki tesko mislim jer osetim bas veliku slabost u rukama, ne znam kako to da objasnim :s

familija smatra da beba treba da bude predebela i da jede sve od 3eg meseca...sarmu....pasulj...sa sve slaninicom...med....limun... SVE
sto deblje dete, to bolje ()
a ja jos ne mogu da verujem, da neke mlade mame, bebama od 6 nedelja daju kravlje mleko i plazmu
to mi nikako ne ide u glavu