Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde moroni puse u liftu, tacno kad bih uhvatila nekog sa cigarom svasta bih mu rekla..jbt ne moze da se strpi 20 sekundi, a lift kad se usmrdi treba mu pola dana da se izluftira

Bas se dvoumim za to vencanje, ne znam. A oni su u fazonu - obavezno dodjite..mislim, meni je beba na prvom mestu, mislila sam da Zarko ostane sa njom kod mojih u stanu a ja da odem na 2 sata, pa posle ja budem sa njom a on ode do restorana sam :mrgreen: al videcemo jos..

Sally, mi smo vodili Andreja kad je imao dva i po meseca.
U restoranu je spavao tri sata u kolicima, izmorila ga crkva i voznja do restorana, sisao u kolima, kako smo izasli, tako je zaspao, ni muzika mu nije smetala,
Nije klasicna svadba, nece gruvati muzika, nece biti zadimljeno, na kraju krajeva, ako joj ne prija uvek mozes da odes. :)

Mi imamo jedno vencanje za mesec dana, i ne znam sta da radim..posto idu i moji roditelji i svi, u Ns je, jel mucenje voditi i bebu u restoran? To je jedan poseban deo gde se ne pusi, al opet mi deluje kao da bi bilo nehumano da nju tamo drzim u jajetu par sati..ne znam. Nemam kome da je ostavim, ne mogu bas da je ostavim ceo dan u Bg, a da mi odemo, a u Ns opet nemam kome kad su svi na vencanju od familije..
MIslim, to nije svadba, samo kod maticara i rucak posle, al opet..verovatno necu ni ici..mada mi je sestra od ujaka u pitanju, ne znam sta da radim

ostavis saru meni u novomsadu ;)

Sally, mi smo vodili Andreja kad je imao dva i po meseca.
U restoranu je spavao tri sata u kolicima, izmorila ga crkva i voznja do restorana, sisao u kolima, kako smo izasli, tako je zaspao, ni muzika mu nije smetala,
Nije klasicna svadba, nece gruvati muzika, nece biti zadimljeno, na kraju krajeva, ako joj ne prija uvek mozes da odes. :)

E bas sam htela da cujem jel neko vodio..pa super :) Ona ce imati tada 4 i po meseca, a i to sto kazes, mogu da se pokupim i odem ukoliko joj ne odgovara..
VIdis to za dojenje u kolima se nisam setila, mada ja sam navikla da je dojim lezecki, ne znam kako cu sedecki, to mi nekako ne ide :/
Ali mozda je i izvodljivo..

E bas sam htela da cujem jel neko vodio..pa super :) Ona ce imati tada 4 i po meseca, a i to sto kazes, mogu da se pokupim i odem ukoliko joj ne odgovara..
VIdis to za dojenje u kolima se nisam setila, mada ja sam navikla da je dojim lezecki, ne znam kako cu sedecki, to mi nekako ne ide :/
Ali mozda je i izvodljivo..

Samo na parkingu, ne za vreme voznje.
Verovatno znas, ali bolje da kazem da ne lupam glavu. :)

vladeta se modira : )

stigli sa kontrole, napredovao je 800 gr za 4 nedelje, to je super kaze dr, s obzirom da skoro da i nema donrane vise, ima 5.700gr, dugacak 62 cm i kaze dr da mu zamenimo vec pampers 4, ove su mu vec male :s

sve ostalo je ok, primio vakcinu drao se kao magare i tako...
:super:
Mi imamo jedno vencanje za mesec dana, i ne znam sta da radim..posto idu i moji roditelji i svi, u Ns je, jel mucenje voditi i bebu u restoran? To je jedan poseban deo gde se ne pusi, al opet mi deluje kao da bi bilo nehumano da nju tamo drzim u jajetu par sati..ne znam. Nemam kome da je ostavim, ne mogu bas da je ostavim ceo dan u Bg, a da mi odemo, a u Ns opet nemam kome kad su svi na vencanju od familije..
MIslim, to nije svadba, samo kod maticara i rucak posle, al opet..verovatno necu ni ici..mada mi je sestra od ujaka u pitanju, ne znam sta da radim

Ovde moroni puse u liftu, tacno kad bih uhvatila nekog sa cigarom svasta bih mu rekla..jbt ne moze da se strpi 20 sekundi, a lift kad se usmrdi treba mu pola dana da se izluftira

Bas se dvoumim za to vencanje, ne znam. A oni su u fazonu - obavezno dodjite..mislim, meni je beba na prvom mestu, mislila sam da Zarko ostane sa njom kod mojih u stanu a ja da odem na 2 sata, pa posle ja budem sa njom a on ode do restorana sam :mrgreen: al videcemo jos..
Ovo je po meni najbolja varijanta. Svi opusteni.
Ne volim da vodim medu u guzvu... mislim, isao je on svuda ali ako ne mora ne.
Mi imamo slavu u nedelju, moji su tamo, muzevi na Zl. moracemo ga voditi... a mrzim to razvlacenje i cmakanje... jos kad ga pocnu pipkati po licu rukama :besna: . Ne mogu se opustiti uopste.
A mm je najjaci, mi gde god da odemo on kao da zaboravi da ima dete, nikad ga ne bi ni pogledao. Onda ja moram non stop. :aha:
Samo na parkingu, ne za vreme voznje.
Verovatno znas, ali bolje da kazem da ne lupam glavu. :)

Medo sisao i u putu. Mm nije hteo da stane jednom. A jednom smo zurili. To kad je bio mali.
Sad sisa svaki put cim krenemo iz NS. Nema mu nista sladje, scepa siku i blene kroz prozor a ljudi iz gradskog busa gledaju... ahahahha... fantasticno.... ahahha...

Iskreno da vam kazem, garant je bas gust, vozis se, drze te u narucju, udobno ti, sikis slatko mlekce, toplo, ususkano, uljuljkano, ljube te... jos te gledaju sa strane a ti se mislis "E ovo je zivot!" :)

zene, moze lireakcija na vakcinu da bude plac bebe, tj bol kojiiazivabukvalno vristanje?
20 min je jakov vristao bukvalno, nikada se to nije desilo, jedva se smirio, zaspao i kako semrdnem pocinje plac??

nikada ovako nije pakao, ali nikada, odsekla se od straha

Moguce.
Ako se tamo uplasio i doziveo sok... moguce da ga se setio... :(
Ako se ne bude ponavljao onda je to to. Procice :)

PS. Ja nedavno medu ispirala preko glave, on se nagutao vode valjda nemam pojma, malo se bunio... kad smo sl.put krenuli da ga kupamo vristao je kao da ga koljemo... dok ga nismo opet na stari nacin isprali. Pamte bre ko slonovi. Ovo bilo posle 3-4 dana

zene, moze lireakcija na vakcinu da bude plac bebe, tj bol kojiiazivabukvalno vristanje?
20 min je jakov vristao bukvalno, nikada se to nije desilo, jedva se smirio, zaspao i kako semrdnem pocinje plac??

nikada ovako nije pakao, ali nikada, odsekla se od straha

Sara je kod kuce bas bila razdrazljiva taj dan..spavala je dosta, ali jeste brzo briznula u plac za svaku sitnicu, sto inace ne radi..tako da sam je mazila i nosila u rukama mnogo vise nego inace, i bila jako nezna prema njoj.
A jeste vrisnula kad sam htela da joj malo ohladim mesto uboda, valjda se podsetila...

Mislim da je normalno da bude razdrazljiv..

on nije malo razdrazljiv, vristi sali bukvalno konstantno, smiri se na minut i opet, ne smem da sednem sa njim, da ga mrdnem, samo sam raskopcala stramplicu vidim da mu je pocrvenela butina skroz

Uh, pa kako onda govore da za pentaxim ne bude takvih reakcija.. :(
Ako je pocrvenela butinica, definitivno stavljaj obloge..a izmeri mu temperaturu..koliko znam, paracetamol sirup im se daje ako temp predje 38..

Uh, pa kako onda govore da za pentaxim ne bude takvih reakcija.. :(
Ako je pocrvenela butinica, definitivno stavljaj obloge..a izmeri mu temperaturu..koliko znam, paracetamol sirup im se daje ako temp predje 38..

Ne samo za T, Tara, mozes da mu das protiv bolova slobodno, ako mislis da ga boli.
Znam da kad bebe prime Torlakove vakcine (ove drzavne), mama im stave cepic paracetamola u guzu cim dodju kuci, tako savetuju u DZ.

ja sam je vodila kad je imala mesec dana...u drugi grad, isto cela familija išla (njegova). na ceo dan. živa muzika, klima u sali, pušenje, galama, 150 ljudi. sve vreme smo bili napolju, bilo je lepo sunčano, ona u kolicima, ili kod 100 rođaka koji su se nadmetali ko će da je nosa. dojila sam je u kolima, presvlačila u gepeku :) ko ciganka prava.
super je bilo, ali nismo ulazili u salu zbog svega gore navedenog, kad je bila žderancija onda smo na smenu ulazili :) baš mi bilo lepo nisam morala da slušam narodnjake :)

Ne samo za T, Tara, mozes da mu das protiv bolova slobodno, ako mislis da ga boli.
Znam da kad bebe prime Torlakove vakcine (ove drzavne), mama im stave cepic paracetamola u guzu cim dodju kuci, tako savetuju u DZ.

Tara: moj mali je imao slichnu reakciju na Pentaxim, imao je i T, ja sam mu ceo dan stavljala samo obloge, i onda uveche poludela i dala Paracetamol (dodushe Efferalgan sirup, ali to je isto) ... i sve je bilo posle ok, josh 2 dana je bio extra kenjkav ali nas je proshlo, posle drugog Pentaxima samo jedan dan kenjkanja i malo pospanosti, posle treceg ama nishta ... ja kazhem da je ipak bolje i ovako, ako je imao reakciju na Pentaxim, ove drzhavne bi ga razbucale 100 posto ... drzhte se :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back