kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
November
, jedna za tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slušajte ovo. tri neke moje drugarice idu kod istog pedijatra. bebe 7 meseci. kaže ped.prvo žumance posle meso. hm. čudno mi to. nisu pitale zašto tako, pa me zanima da li ste čule za takav stav?? možda se lakše vari od mesa ili...
i za meso kaže skuvati u supici pa davati supicu, kao krtinu ne treba. drugarica pitala zašto, kaže pa sve se iskuva, ostanu vam samo suva vlakna, zašto to davati detetu?
nešto mi ovo sve bez veze. pitam vas zato što sam htela da menjam mog fantastičnog dr za nju. sad nisam više sigurna...
Ju, ju, ju, posle kao prirodnjaci ne znaju da se zezaju!..bolje izgledaju nacrtane na tabli..
..imali smo asistenta koji nam je s vrata crtao primerAK,
pa mi nagadjamo ko tu koga dok on popishe prisutne..![]()
pa lepi ste k'o slika
To mi je jos ostalo.
Imam chicovu kupku i aventovu alergo. Menjam ih naizmenicno. Kakko kad... moguce da je do njih.
Bas mi mm veceras kaze, da mu ne stavljam tu cikovu...
mi koristimo samo nivein ovseni sapun, za sada.... i to je to od kozmetike
inace, citam vas redovno al me mrzi da kuckam, nemamo nista zanimljivo, on je jedna super beba, jede i spava, povreneno kmekne al to kratko traje i sika ga smiri u.momentui tako, bas nam ide glatko, pu pu pu
![]()
Jel pustate deci crtace i koje?
Cula sam da ima neki baby kanal ali ga nemamo... a za sve druge mi je mali... vidim ima neki mini ultra... Sacu d vidim