kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
iPad je keva, on je davno naucio sam da ga koristi, potrpam mu u Favorites odabrane crtace, pesmice i tako to i on sam pusta i gleda, pola sata miran k'o bubica! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Inace, pojma nemam od cega je ekcem. sve sam izbacila i i dalje ima malo.
posle kupanja se zacrveni a ujutru ga nema. Vidi se tek kad mu se bas priblizim i na dodir je koza tu malo grublja.![]()
Jel pustate deci crtace i koje?
Cula sam da ima neki baby kanal ali ga nemamo... a za sve druge mi je mali... vidim ima neki mini ultra... Sacu d vidim
))).....naravno, nista od toga....Jel pustate deci crtace i koje?
Cula sam da ima neki baby kanal ali ga nemamo... a za sve druge mi je mali... vidim ima neki mini ultra... Sacu d vidim
mali uživa gledajući. Ali voli i eurosport kao hipnotisan je, valjda zbog boja i dinamike! Sve završim po stanu, dok on priča,guče uz tv

..ali taman je tih 15-ak minuta 
jaksha i ja uglas, a on dodaje poslednje rechi u stihovima.. 
Nama je stalno na ekranu program sa Babytv-amali uživa gledajući. Ali voli i eurosport kao hipnotisan je, valjda zbog boja i dinamike! Sve završim po stanu, dok on priča,guče uz tv
![]()
Da, samo da javim da sam sada uradila test i ipak nisam u drugom stanju! Što li onda kasni toliko meca?!![]()
..ne brini, potpuno je ochekivano brljanje svih vrsta u tom periodu..
Kako uopste dete hoce da gleda crtace ceo dan?
Ne znam, Andrej nece, rekla sam vec, max pola sata i ostavi sam.
Voli da igra igricu, onu sa kartama, igra memorije, trazenje parova, ali i to 10 minuta se zaigra i cao!
)

..pa ne ume da iskljuchi, a ne moze da ode, to je bebac od 6 meseci..
..zabice, probaj jedan dan da ne ukljuchish, vidi da li se buni..steci ce sasvim drugachiju sliku o stvarnosti,
vishak glasova i zvukova, da ne pricham o nematernjem jeziku..
Nije navučen november! I da li je to uopšte moguće! Nema problema ni kada je isključen TV ali bar kada je uključen sluša te neke bebi zvukove a ne trans muziku ili bilo koju drugu, neprimerenu za njegov uzrast! Tako da mislim da je to u redu a i kao majka osećam da je to ok.
Trans nikako, samo hardcore rock, od rodjenja, provereno ne pravi nikakva primetna ostecenja mozga.

to je atopicni dermatitis i zato ti je dr dala kortizonsku kremu....da bi svela upotrebu kreme na najmanju mogucu negu oboleli deo sto manje tretiraj vodom a pogotovu smanji sapune....redovno mazi masnijim kremama jer atopicna koza lako gubi vodu i zato je gruba.....s obzirom da ti se taj problem vuce i da postoji sansa da ti se to prosiri i na druge delove ne bi ti skodilo da procitas nesto o nezi atopicne koze.....preventiva ti je tu kljuc i onda nemas problema.....inace, mom sinu je jedino pomagao elocom kad je vec doslo do promena.....
kad poraste bice zvezda granda 
Ja mislim da je ta krema elocom. ili u sastavu. osnova. ebem li ga.
Citala sam... ali mi je zeznuto da ga ne umivam bar dva tri puta dnevno + kupanje. Prosto, hrana se svugde na obrazima, u nosu, kosi, usima ... ahahaha... kako da ne umijem to uvece?
Kod nas je upaljen tv ceo dan jer je tata tu... on upali ujutu. sto se mene tice, ja ne gledam tv.
A medo voli muziku... nazalost, mi kad niko ne gleda ostavimo na pink music... ima lepe muzike(uglavnom), ali kad se zalomi Krimi rad ili cke beogradske svo troje ustanemo i djuskamo... ahahahah.. to nam je vec navika... ahahahha... a medo nas gleda bledo dok se mm i ja kidamo od smeha... ahahahah...
I tako...kad poraste bice zvezda granda
![]()
Obican jogurt, suboticki, 3.2% mmCran, ja dala dve veceri zaredom.
Jel stavis obican jogurt? (ja se bojim da probam... ) ppgotovo uvece. jesi josurt probala ujutru?
Ps. koliko sad ima tvoj bebac? Koliko podoja imas? (ja se mislim da odemo na ujitru i uvece.. kad vec sisa celu noc?)
Trans nikako, samo hardcore rock, od rodjenja, provereno ne pravi nikakva primetna ostecenja mozga.

Ja sam bila zavisna od serija, suprug je isto voleo da prati par njih, pa smo shvatili da bi veliki deo zajednickog zivota proveli ispred TVa. Kada nesto zelim pogledati skinem sa Neta (mada poslednjih godinu dana slabo, jer ne stizem) ili pogledam na YT (uglavnom UK emisije, koje se ni ne emituju kod nas). Junior nekada gleda TV kada odemo u goste, ali ga ne vezuje
Ima na YT par play lista koje mu pustam kada je ruzno vreme pa ne mozemo napolje, a nervozan je ili kada mu dosade sve igracke. Favorit je hooplakidz, ali i to izdrzi max pola sata, nekada mu dosati posle 5 minuta i ode da proveri igracke u svojoj sobi, zaigra se i ostane tamo.
tek kada vidi sta placam, place mi se