kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam počela uvoditi dohranu sa punih 5 mjeseci ali i ne ide nam baš slavno, još nemamo jedan kompletan obrok, slatko i hoće npr. pojede pola male teglice ali slano nikako, neće čak ni pirinčane pahuljice koje su baš neutralne. Sadaplanira da krenem sa mesom i onako malo jede pa bar da isprobamo što više ukusa nekako joj proguram 2-3 kašikice
Ona i mlijeko nekad odbija i još uvjek pije 90 ml a po tablici bi trebala 180, nije da gledam tablice ali smaranje mi je stalno trčkarati sa flašicom jer je moram hraniti na svaka 2 sata jednostavno ne može odjednom više da popije. Mislim da je i Maja Va pisala da i njena ćerkica malo jede pa se tješim.
Prekljiče smo bili na kontroli i ima 7330 gr i 69,5 cmTo je sa 6 mjeseci i 6 dana.
PS. Čičak tebe sam vidjela na Zlatiboru mimoišli smo se par puta, prepoznala sam ti medu čuvala ga je neka žena u Maxiju a poslije smo se još par puta sreli kod jezeraJednom ste se i okretale za nama, da sam češće ovdje pisala vjerovatno bih ti se javila ali mi bilo glupo
![]()
Ja sam počela uvoditi dohranu sa punih 5 mjeseci ali i ne ide nam baš slavno, još nemamo jedan kompletan obrok, slatko i hoće npr. pojede pola male teglice ali slano nikako, neće čak ni pirinčane pahuljice koje su baš neutralne. Sadaplanira da krenem sa mesom i onako malo jede pa bar da isprobamo što više ukusa nekako joj proguram 2-3 kašikice
Ona i mlijeko nekad odbija i još uvjek pije 90 ml a po tablici bi trebala 180, nije da gledam tablice ali smaranje mi je stalno trčkarati sa flašicom jer je moram hraniti na svaka 2 sata jednostavno ne može odjednom više da popije. Mislim da je i Maja Va pisala da i njena ćerkica malo jede pa se tješim.
Prekljiče smo bili na kontroli i ima 7330 gr i 69,5 cmTo je sa 6 mjeseci i 6 dana.
PS. Čičak tebe sam vidjela na Zlatiboru mimoišli smo se par puta, prepoznala sam ti medu čuvala ga je neka žena u Maxiju a poslije smo se još par puta sreli kod jezeraJednom ste se i okretale za nama, da sam češće ovdje pisala vjerovatno bih ti se javila ali mi bilo glupo
![]()
Videla si nindzino lice i umreces u najgorim mukama.Izgleda da ja jedino znam ko je Čičak, sad će da sredi da me trajno banuju
Moja forumska karijera je upravo završena
Šalim se Čičak, a medo ti je presladak, baš je fino odmarao u kolicima a ja sam razmišljala kako ti zavidim jer moja Una nije htjela da vidi kolica do prije mjesec dana stalno smo je morali nosati a on ko gospodin čovjek uživa![]()
Pa sto nisi...
to mi bila mama...nas dve bile same sa njim.
da da maxi... kad sam ga otkrila svaki dan isla da se snabdevam slatkisima(stidim se)...
Ps. a sto sam se okretala? (ebi ga, okrenem se cesto...) kakva ste kolica imali? Jesi bila sama? Daj neku sliku da se podsetim?
Jako slabo pamtim...![]()
..chichkava, pazljivo sa tv-om, moze da ti se obije o glavu mnogo..
..5-10 minuta max, ako nemash drugog izbora,
njima to ne koristi ni promil, naprotiv usporava im razvoj vaznih stvari,
iako tebi moze da znachi u hitnim situacijama..
..jaksha gleda sam pesmice sa YT, pet komada (brojimo) i jednog nodija ili traktor toma, po izboru..
..retko se buni da hoce josh, a josh redje da mu popustim poshto ne uspem da ga zainteresujem za neshto drugo..
..trudim se da to bude dok bebac nije tu tj dok spava, mada mi je zao da to vreme provede pred ekranom,
kada mozemo da radimo pametnije stvari 1 na 1, bez malog ometacha....ali taman je tih 15-ak minuta
dovoljno da ja uradim poneshto hitno i spremim nam zabavu do njegovog spavanja..
..subotom inedeljom je gledao prvi blok crtaca od 11h na prvom programu, dok je ishao u tom prvom bloku majstor bob..
..sad idu neke gluposti i ne drze ga i ne spominjemo ih vishe..
..bebac obozava pesmice, ali to mi pevamojaksha i ja uglas, a on dodaje poslednje rechi u stihovima..
..desi se da slushamo i sa njim, ali retko i voli i pljeska i djuska i naravno - plache kad kazemo da je dosta..
..shto je i najveci problem sa svim tim..
Ja mislim da je ta krema elocom. ili u sastavu. osnova. ebem li ga.
Citala sam... ali mi je zeznuto da ga ne umivam bar dva tri puta dnevno + kupanje. Prosto, hrana se svugde na obrazima, u nosu, kosi, usima ... ahahaha... kako da ne umijem to uvece?
Kod nas je upaljen tv ceo dan jer je tata tu... on upali ujutu. sto se mene tice, ja ne gledam tv.
A medo voli muziku... nazalost, mi kad niko ne gleda ostavimo na pink music... ima lepe muzike(uglavnom), ali kad se zalomi Krimi rad ili cke beogradske svo troje ustanemo i djuskamo... ahahahah.. to nam je vec navika... ahahahha... a medo nas gleda bledo dok se mm i ja kidamo od smeha... ahahahah...
I tako...kad poraste bice zvezda granda
![]()
Videla si nindzino lice i umreces u najgorim mukama.![]()
Stvarno bi mogla baciti koju sliku sa Zlatibora... da me podsetis...
Sto nisi prisla na kvarno... kao "jao sto je sladak mali.."
Mi upoznali dva Mihajla, jednog Vuka i ne secam se vise... jedne bliznakinje... i jednog malog al se ne secam imena...
sad sam bas radoznala dal bi se setila ... (99% da ne bi-demencija teska)
Ps. sace te spopadnu sa zena da pitaju ko je, kakA je, jel gadna... ti me nagrdi... Al mojne im otkrivas lik... Misim kontam da me nisi slikala?![]()
Vidim da pricate o TVu i YTu.
Mi Tv nemamo. Tako smo se dogovorili pre nego sto smo se vencali, da necemo biti jedan od onih parova sto stignu sa posla, ukljuce TV i cute po ceo dan. Vecina ljudi se cudi kada im kazem da nemamo TV i misle da smo neki sektasijedna zena me je savetovala da mogu da uzmem TV i na kredit, pa da tako resimo taj "problem"
Ja sam bila zavisna od serija, suprug je isto voleo da prati par njih, pa smo shvatili da bi veliki deo zajednickog zivota proveli ispred TVa. Kada nesto zelim pogledati skinem sa Neta (mada poslednjih godinu dana slabo, jer ne stizem) ili pogledam na YT (uglavnom UK emisije, koje se ni ne emituju kod nas). Junior nekada gleda TV kada odemo u goste, ali ga ne vezuje
Ima na YT par play lista koje mu pustam kada je ruzno vreme pa ne mozemo napolje, a nervozan je ili kada mu dosade sve igracke. Favorit je hooplakidz, ali i to izdrzi max pola sata, nekada mu dosati posle 5 minuta i ode da proveri igracke u svojoj sobi, zaigra se i ostane tamo.
Nemojte me pogresno shvatiti. NIsam ja protiv TVa ko ima karakter da odgleda pola sata dnevno neku emisiju i cao, ali da mi ceo dan zvrnda TV, to ne mogu shvatiti. Jos kada odem negde i skontam kakav sund pustaju, plus jos gomila reklama, shvatim da je nasa odluka bila ispravna. Ovako ako me nesto zanima ja potrazim na Netu, pogledam i dovidjenja. Najgore mi je sto placam pretplatu, jer smo podstanari i ne mogu odjaviti TVtek kada vidi sta placam, place mi se
![]()
hoću objašnjenje ili neki linkdavaj davaj
![]()