mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Ja imam jedno pitanjce kad su u pitanju pakovanja
- da li koristite gotova pakovanja ili neke home made muckalice za kosu?
Vec godinama koristim Avon-ovu masku za kosu
je.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam jedno pitanjce kad su u pitanju pakovanja
- da li koristite gotova pakovanja ili neke home made muckalice za kosu?
je.Zene meni treba savet.
Imam jako kovrdzavu,tamno braon kosu i dosta svetlije oci, neke "lesnik" boje. Zelela bih da se ofarbam nijansu ili dve svetlije (u tu "lesnik" varijantu),ali se bpjim da ce mi se kosa isusiti,posto je i ovako malo suvlja. Takodje se bojim da mi i kovrdzice nece vise biti iste. Kosa mi je skroz zdrava,a frizerka mi je cak rekla i da imam kvalitetnu vlas,jedino to sto je malcice suva. Mada mislim su sve kustrave kose takve.
Zelim da se ofarbam jer mi treba promena,ali se opet jako bojim. Svi saveti su dobrodosli!))))

indigo plavo/ljubicasta kakva je inace, je ok kada je kratka i ne mota se oko lica,
ali kada je duga kao ova
ili duza (tad je obicno crvena),
potrebna je svjetlija farba jer u suprotnom izgledam kao Morticia![]()
..Meni mnogo znači "Brahmi amla oil", ajurvedsko ulje za kosu, našla sam ga u Biošpajzu. Od kad ga koristim , kosu lakše krotim i češljam i sjajnija je, a to mi mnogo znači (ja volim dugu kosu, iliti "vila Ravijojla look", pa moram da je i pazim..).ako niste znale...evo mali savet za kosu...tj., protiv opadanja kose, za jačanje korena dlake i samu dlaku je ricinusovo ulje...najbolje ga je utrljati pre spavanja, pošto je jako
gusto..nećete se ulepiti do jutra, opušteno spavajte...kad operete i osušiti kosu verovale
ili ne posle prve upotrebe osetićete razliku..i to baš veliku....možete to isto uraditi,
na samo 3-4 sata......jeftino, a izuzetno dobro, probajte, neće štetiti sigurno....![]()
.kad bi znala da ga ofarbam da vidim kako bi izgledala kao plavuša
mada sa ovoliko crvenog pigmeta teško.....
ali ja se ne farbam
a oću
samo ne znam kako oću
Meni mnogo znači "Brahmi amla oil", ajurvedsko ulje za kosu, našla sam ga u Biošpajzu. Od kad ga koristim , kosu lakše krotim i češljam i sjajnija je, a to mi mnogo znači (ja volim dugu kosu, iliti "vila Ravijojla look", pa moram da je i pazim..).
Isto se koristi kao i ricinusovo koje si navela..utrlja se pre spavanja i jutru se opere. Ja ga stavim malo i na krajeve kose... i fino je.

uvek baš vuče "nadole".svaka čast na praćenju lika i dela...
samo ako bi pažljivo pogledala datume videla bi kad je to postovano a jedno vreme na poslu se nikad nisam izlogovala nakon postovanja pa sam nalazila i neke poruke (naročito nekad na politici na koju do skori nisam ni zalazila) koje nisam ja pisala.
Inače plavuša je moja sestra a mrzelo me da objašnjavam
e on pre godinu dana nema remeber me
uostalom ti si me bar videla i jasno ti je da o albino nema ni reči
Na vrh jezika mi njeno ime.. nevermajnd.. svidja mi se njen glas.Ovo nefarbana kosa jednostavno - nije.

...ne vidim razloga što bi lagala da joj kosa nije farbana??!Ako mislite da je razlog da joj zavidimo- varate se. Evo , ja Milevi uopšte ne zavidim.Iz takve jedne nijanse (svojevremeno) frizerka me jedva izvukla- crveni pigment se provlačio još duuuugo, duuuuugo kroz različite nijanse moje "tek ofarbane smeđe kose"...
Mileva, teško ćeš (sve i da hoćeš jednom) pobeći od tog crvenila...

mda.. koga to jos briga.. bitno da ima velike sise

Ovo nefarbana kosa jednostavno - nije.
To bi uocio i najveci laik. Al' ajde nek ti bude. Kapiram, ne bi priznala tacno te razapeli.