- Poruka
- 55.959
Ja imam jedno pitanjce kad su u pitanju pakovanja
- da li koristite gotova pakovanja ili neke home made muckalice za kosu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam jedno pitanjce kad su u pitanju pakovanja

Hellen jesi ovo ti?!
tako sam te njeznije zamisljala, kroz dosadasnje slike stajlinga, frizura.

ja se sa home made maskama nisam proslavila.
maska od meda, maslinovog ulja i zumanjka je za moju kosu bila poput atomske bombe. kosa kruta, teska...
inace je lagana, sjajna jer imam tanku dlaku a dugu kosu.
kupovne maske mi maste kosu nenormalno.
cula sam da su Dove-ovu masku hvalili. Planiram nju sada kupiti.

nije priblem ufrckati nego odrzati lokne!
zavidim ti![]()
fino bi ti stajala poduza kosa
Хехехе....
(То сам била ја; http://img36.imageshack.us/img36/886/copyofmatursko2.jpg пре обраде у TAAZ....)
:

nisam se farbala jer se ne farbam
verovatno je do svetla pa izgleda takva...
A, ti farbas i svetlo?![]()
![]()

ako niste znale...evo mali savet za kosu...tj., protiv opadanja kose, za jačanje korena dlake i samu dlaku je ricinusovo ulje...najbolje ga je utrljati pre spavanja, pošto je jako
gusto..nećete se ulepiti do jutra, opušteno spavajte...kad operete i osušiti kosu verovale
ili ne posle prve upotrebe osetićete razliku..i to baš veliku....možete to isto uraditi,
na samo 3-4 sata......jeftino, a izuzetno dobro, probajte, neće štetiti sigurno....![]()
i moja cudotvorna kremica je super, isto se utrlja prije spavanja
opusteno spavajte i kad operete i osushite kosu verovale ili ne posle prve upotrebe oseticete razliku.
jeftino, a izuzetno dobro, probajte, nece stetiti sigurno!
u prostoriji djeluje tamna, a na suncu je kao ovaj dio pod sijalicom
![]()
..
za obe! niko ne cita sto pisesali ja se ne farbam
a oću
samo ne znam kako oću

indigo plavo/ljubicasta kakva je inace, je ok kada je kratka i ne mota se oko lica,Pa fan sam, ali glasam za crnu varijantu..

))))Zene meni treba savet.
Imam jako kovrdzavu,tamno braon kosu i dosta svetlije oci, neke "lesnik" boje. Zelela bih da se ofarbam nijansu ili dve svetlije (u tu "lesnik" varijantu),ali se bpjim da ce mi se kosa isusiti,posto je i ovako malo suvlja. Takodje se bojim da mi i kovrdzice nece vise biti iste. Kosa mi je skroz zdrava,a frizerka mi je cak rekla i da imam kvalitetnu vlas,jedino to sto je malcice suva. Mada mislim su sve kustrave kose takve.
Zelim da se ofarbam jer mi treba promena,ali se opet jako bojim. Svi saveti su dobrodosli!))))