sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није, уши јој њене! :mrgreen:

Фарбала сам се сама, то јест, није то баш баш фарба, него она Лореалова фарба без амонијака што се брзо испира... Прошле године сам се у пар наврата фарбала том, само плавом (која је мнеи на коси изгледала као тамно смеђа) , а ова ''ледено беж'' јој је врло слична....на слици....:confused:
У природи је баш, баш тамна....али, на срећу, неће дуго....:D

E onda nemas razloga za brigu :mrgreen:
Te boje se stvarno brzo ispiru, ja sam koristila...

P.S. Mozda ti i ne stoji tako "strasno" :lol: Malo promene nije na odmet... :manikir:

Јао, Хелен није тренутно за сликање...чак и да се цела ишара по фаци опет би се видело колико је никаква.....:(

Али, ових дана мало сам се сиграла у ТААЗ-у. :zper: Овако ми стоји тамна коса (ово није моја, наравно, на жалост...:(...а ни очи ми нису зелене ;))

:D:lol:

Poslednja izmena:
Јао, Хелен није тренутно за сликање...чак и да се цела ишара по фаци опет би се видело колико је никаква.....:(

Али, ових дана мало сам се сиграла у ТААЗ-у. :zper: Овако ми стоји тамна коса (ово није моја, наравно, на жалост...:(...а ни очи ми нису зелене ;))

:D:lol:

Овде личиш на једну другу форумашицу! :mrgreen:
Тури само косу, са леђа, не мораш фацу и чашу са пелинковцем! ;)

Ђаци су ми рекли да изгледам старије, да изгледам страшно ...:confused:....и тражили да се под хитно офарбам у плаво! :lol:

Била сам црвена пре две године, и фала на предлогу - никад више! :confused:

Годину дана после нисам могла да извучем црвени пигмент...:besna:....а, мада ми је лепо стајала црвена коса, схватила сам да ми је избор гардеробе доста скучен, јер ми није пристајала свака боја...само неке зелене, браон и муљаве...а у плавом, розом, наранџастом, љубичастом...изгледала сам ужасно бледо и није се слагало...:confused:

Била сам црвена пре две године, и фала на предлогу - никад више! :confused:

Годину дана после нисам могла да извучем црвени пигмент...:besna:....а, мада ми је лепо стајала црвена коса, схватила сам да ми је избор гардеробе доста скучен, јер ми није пристајала свака боја...само неке зелене, браон и муљаве...а у плавом, розом, наранџастом, љубичастом...изгледала сам ужасно бледо и није се слагало...:confused:

ma znaaam, prosvetna plata, briga od djeci i to. jos da ti internet iskljuce pa o shtrik da se obesish :((((

xm8l6f.jpg

maločas se farbala i šišala. :)

Back