sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2mq4y1l.jpg

a mož' i na ćelavo da se ošiša. :mrgreen:

Ovo na slici si ti? :whistling:
:super:

:think:
Zasto ne moze biti nefarbana? Moja sestra od strica ima ovakvu boju kose a nije se nikad farbala...
A boja mi se, usput, jako svidja... :heart:
:manikir:

Ima raznih kosa.
Meni se napred uvek provlači neki plavkasti pramen koji se vidi na suncu, izgleda kao da sam se tu šatirala (a smeđa je kosa inače). I uvek izgleda baš tamno, onako mat kada nema sunca, a kad sam napolju i obasjava je sunce, opet je nekako druga nijansa. Hoću reći, koliko ljudi - toliko kosa ;).
A niije bitno uopšte procenjivati da li se neko farbao ili ne...lepa tema, a svi se uhvatili za dokazivanje koječega nedokazivog :neutral:

Mora da je najstariji odgovor ikada.. neko se ulogovao u moj nalog ili ostavila sam otvoren, neko svratio i sta bi drugo nego da deli savete o farbama.

Inace draga, prirodna, nefarbana kosa ima varijacija u nijansama, sto od sunca sto od hemikalija u samponu, narocito na povrsini. Ovo nefarbana kosa jednostavno - nije.

To bi uocio i najveci laik. Al' ajde nek ti bude. Kapiram, ne bi priznala tacno te razapeli.

ja sam sigurna da ovo nije pisala sara nego joj se neka ulogovala(mamicu joj:mrgreen: ) i sad pljuje milesu:zper: a i ovaj post sad ne pisem ja nego sam izasla i ostavila macku pored ukljucenog kompa:evil:

Само да пријавим да више нисам плавуша и да не можете више да ме возате како оћете! :mrgreen:

Офарбачила сам се у '''ледено беж''...:roll:....што, као, спада у нијансу плаве....али, ебемлига, код мене је нешто тамно чоколадно смеђа....:confused::dash:

Само да пријавим да више нисам плавуша и да не можете више да ме возате како оћете! :mrgreen:

Офарбачила сам се у '''ледено беж''...:roll:....што, као, спада у нијансу плаве....али, ебемлига, код мене је нешто тамно чоколадно смеђа....:confused::dash:

Погрешно си офарбачила своје длаке?! ОООО, дај фотку, пре пелинковца! :rtfm:

na plavoj kosi se svaka boja primi nenormalno jako,
zar te nije upozorila frizerka? :neutral:

Није, уши јој њене! :mrgreen:

Фарбала сам се сама, то јест, није то баш баш фарба, него она Лореалова фарба без амонијака што се брзо испира... Прошле године сам се у пар наврата фарбала том, само плавом (која је мнеи на коси изгледала као тамно смеђа) , а ова ''ледено беж'' јој је врло слична....на слици....:confused:
У природи је баш, баш тамна....али, на срећу, неће дуго....:D

Back