>Annabel Lee<
Veoma poznat
- Poruka
- 12.505
![]()
a mož' i na ćelavo da se ošiša.![]()
Ovo na slici si ti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

jok, to mi je keva. xD
![]()

Ja sam samo pokusala da budem ljubazna i da ti udelim kompliment...
![]()

pa, i ja sam se samo šalila.![]()

![]()

Zasto ne moze biti nefarbana? Moja sestra od strica ima ovakvu boju kose a nije se nikad farbala...
A boja mi se, usput, jako svidja...
![]()

Mora da je najstariji odgovor ikada.. neko se ulogovao u moj nalog ili ostavila sam otvoren, neko svratio i sta bi drugo nego da deli savete o farbama.
Inace draga, prirodna, nefarbana kosa ima varijacija u nijansama, sto od sunca sto od hemikalija u samponu, narocito na povrsini. Ovo nefarbana kosa jednostavno - nije.
To bi uocio i najveci laik. Al' ajde nek ti bude. Kapiram, ne bi priznala tacno te razapeli.
) i sad pljuje milesu
a i ovaj post sad ne pisem ja nego sam izasla i ostavila macku pored ukljucenog kompa
ja sam sigurna da ovo nije pisala sara nego joj se neka ulogovala(mamicu joj) i sad pljuje milesu
a i ovaj post sad ne pisem ja nego sam izasla i ostavila macku pored ukljucenog kompa
![]()

ja sam sigurna da ovo nije pisala sara nego joj se neka ulogovala(mamicu joj) i sad pljuje milesu
![]()

mozda
![]()
Ово је купина преко вишње...
dugo sam se farbala u slicnu boju 

Само да пријавим да више нисам плавуша и да не можете више да ме возате како оћете!
Офарбачила сам се у '''ледено беж''.......што, као, спада у нијансу плаве....али, ебемлига, код мене је нешто тамно чоколадно смеђа....
![]()

na plavoj kosi se svaka boja primi nenormalno jako,
zar te nije upozorila frizerka?![]()