sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zene meni treba savet.

Imam jako kovrdzavu,tamno braon kosu i dosta svetlije oci, neke "lesnik" boje. Zelela bih da se ofarbam nijansu ili dve svetlije (u tu "lesnik" varijantu),ali se bpjim da ce mi se kosa isusiti,posto je i ovako malo suvlja. Takodje se bojim da mi i kovrdzice nece vise biti iste. Kosa mi je skroz zdrava,a frizerka mi je cak rekla i da imam kvalitetnu vlas,jedino to sto je malcice suva. Mada mislim su sve kustrave kose takve.
Zelim da se ofarbam jer mi treba promena,ali se opet jako bojim. Svi saveti su dobrodosli! :)))))

moja kuma je probala Palet 10 minuta i to baš takvu neku karamel nijansku a osnova je tamno braon i ništa, ama uopšte nije primila kosa iako je sve radila u frizerskom salonu.
Posle iz priče čula da sve te varijante 10 min su nalik kolor šamponima i ispiraju se,a ne pokrivaju iole tamniju boju

Inače kaže da joj je kosa suvlja u odnosu na pre....

nisam ti pomogla, ali ni odmogla...

58335420.jpg

Ovo je moja kosa,malo sam se ošišala dok sam se brisala gumicom,ali nema veze

ako niste znale...evo mali savet za kosu...tj., protiv opadanja kose, za jačanje korena dlake i samu dlaku je ricinusovo ulje...najbolje ga je utrljati pre spavanja, pošto je jako
gusto..nećete se ulepiti do jutra, opušteno spavajte...kad operete i osušiti kosu verovale
ili ne posle prve upotrebe osetićete razliku..i to baš veliku....možete to isto uraditi,
na samo 3-4 sata......jeftino, a izuzetno dobro, probajte, neće štetiti sigurno....;)
Meni mnogo znači "Brahmi amla oil", ajurvedsko ulje za kosu, našla sam ga u Biošpajzu. Od kad ga koristim , kosu lakše krotim i češljam i sjajnija je, a to mi mnogo znači (ja volim dugu kosu, iliti "vila Ravijojla look", pa moram da je i pazim..).
Isto se koristi kao i ricinusovo koje si navela..utrlja se pre spavanja i jutru se opere. Ja ga stavim malo i na krajeve kose... i fino je:).

svaka čast na praćenju lika i dela...
samo ako bi pažljivo pogledala datume videla bi kad je to postovano a jedno vreme na poslu se nikad nisam izlogovala nakon postovanja pa sam nalazila i neke poruke (naročito nekad na politici na koju do skori nisam ni zalazila) koje nisam ja pisala.
Inače plavuša je moja sestra a mrzelo me da objašnjavam

e on pre godinu dana nema remeber me

uostalom ti si me bar videla i jasno ti je da o albino nema ni reči

Meni mnogo znači "Brahmi amla oil", ajurvedsko ulje za kosu, našla sam ga u Biošpajzu. Od kad ga koristim , kosu lakše krotim i češljam i sjajnija je, a to mi mnogo znači (ja volim dugu kosu, iliti "vila Ravijojla look", pa moram da je i pazim..).
Isto se koristi kao i ricinusovo koje si navela..utrlja se pre spavanja i jutru se opere. Ja ga stavim malo i na krajeve kose... i fino je:).

znači imamo isti look....eee.....onda razumeš o čemu pričam...duga kosa više
opada, samim tim što se čupa i kad se češlja i kad se ne češlja...teže se
održava...ali ja se svoje još uvek ne odričem....;)...za to ulje nisam čula, meni se
ovo pokazalo jako dobro...a jeeeftiiiinoooooooo:manikir:

svaka čast na praćenju lika i dela...
samo ako bi pažljivo pogledala datume videla bi kad je to postovano a jedno vreme na poslu se nikad nisam izlogovala nakon postovanja pa sam nalazila i neke poruke (naročito nekad na politici na koju do skori nisam ni zalazila) koje nisam ja pisala.
Inače plavuša je moja sestra a mrzelo me da objašnjavam

e on pre godinu dana nema remeber me

uostalom ti si me bar videla i jasno ti je da o albino nema ni reči

Mora da je najstariji odgovor ikada.. neko se ulogovao u moj nalog ili ostavila sam otvoren, neko svratio i sta bi drugo nego da deli savete o farbama.

Inace draga, prirodna, nefarbana kosa ima varijacija u nijansama, sto od sunca sto od hemikalija u samponu, narocito na povrsini. Ovo nefarbana kosa jednostavno - nije.

nisam se farbala jer se ne farbam
verovatno je do svetla pa izgleda takva...

To bi uocio i najveci laik. Al' ajde nek ti bude. Kapiram, ne bi priznala tacno te razapeli.

...ne vidim razloga što bi lagala da joj kosa nije farbana??!Ako mislite da je razlog da joj zavidimo- varate se. Evo , ja Milevi uopšte ne zavidim.Iz takve jedne nijanse (svojevremeno) frizerka me jedva izvukla- crveni pigment se provlačio još duuuugo, duuuuugo kroz različite nijanse moje "tek ofarbane smeđe kose"...
Mileva, teško ćeš (sve i da hoćeš jednom) pobeći od tog crvenila...

pa, ne zavidim ni ja, ja sam zakleti pobornik svetle kose. :)
samo jednostavno rekoh da kosa prosto ne izgleda kao da nije farbana.
i ni sa ovim slikama me nije ubedila, boja mi uopšte ne deluje prirodno.

no, sve to nije ni bitno sada, čeka me večera. :)

...ne vidim razloga što bi lagala da joj kosa nije farbana??!Ako mislite da je razlog da joj zavidimo- varate se. Evo , ja Milevi uopšte ne zavidim.Iz takve jedne nijanse (svojevremeno) frizerka me jedva izvukla- crveni pigment se provlačio još duuuugo, duuuuugo kroz različite nijanse moje "tek ofarbane smeđe kose"...
Mileva, teško ćeš (sve i da hoćeš jednom) pobeći od tog crvenila...

kada sam rodila ćerku i pogledala je na suncu (avgust) šlog me strefio, crvena ko ciklama. U porodilištu svi oduševljeni, retko se sreću takva deca, a mene muka hvata jer znam kako je moja mama dugo pokušavala da bude nešto drugo a ne crvenokosa (prirodno). (konačno je lešnik plava pošto je osedela pa se lako ofarba).Onda je mojoj ćeri kosa poala i porasla svetlo smeđa. Bar ona da nema muku ako poželi da bude plavuša....

Bitno je da sam plavuša u duši:mrgreen:

i posle par minuta (vidi se i vreme) preferbana u druge nijanse

Ne vidim razlog sto tolika halabuka farbana kosa ili ne, a jos manje da bi netko lagao da nije ako jeste, a osobito ako ne dobija nista s tim...ne znam sto ste se uhvatili toga, a ruku na srce prilozila nam je slike na kojima vidimodvi razlicite boje kose u isto vrime....
Donmileva nemam razlog da lupam glavu jel farbana ili ne, vjerujem ti, imas jako lijepu i njegovanu kosu...i imam slicnu tuniku kao tvoju:D

Back