Sve je skuplje!

Ljudi, evo me na proputovanju kroz Srbiju, i stvarno ovo sto vidim je da su cene jače nego u Nemačkoj.

Ranije je u Srb bila skuplja hrana i garderoba, ali je kafana bila jeftinija.

Sad je kafana ista, ako ne i skuplja.
A prodavnice su daleko skuplje.
Jeftinija kafa u centru barselone nego u beogradu. Ono što je najstrašnije i HLEB je jeftiniji u EU nego u srbiji :lol:

1000006661.jpg
1000006485.jpg

1000005254.jpg
1000005233.jpg
1000005232.jpg

Danas sam isao u Lidl.

Sve je skuplje!

Sta je ovo Vucic uradio, nemam pojma, o kakvim stvarima on bulazni, da li je ucenjivao proizvodjace/distributere da daju manje cene?

Ovaj populisticki analfabetizam SNS bande ce nas unistiti.

Zamisli bolida javno objavi diktatorske naredbe da se smanje cene.

Onda proizvodjaci automatski manje proizvode, jer im se ne isplati da proizvode po tim cenama.

Cim se manje proizvodi, a potrosacima jos rekli da ce biti manje cene, pa se poveca traznja, to AUTOMATSKI poveca cene.

SNS diktatura je skupina pajsera i potpunih neznalica.

Oni ne znaju nista, o bilo cemu.
И ја сам данас ишао у Лидл и све је јефтиније и то много.

Ljudi, evo me na proputovanju kroz Srbiju, i stvarno ovo sto vidim je da su cene jače nego u Nemačkoj.

Ranije je u Srb bila skuplja hrana i garderoba, ali je kafana bila jeftinija.

Sad je kafana ista, ako ne i skuplja.
A prodavnice su daleko skuplje.
100 grama kafa i to ne ona skupa 2 evra ...200 grama kafa 3.5 evra i jace ...pola kila kafe 1000 dinara ili 9 i kusur evra ....

Лидл је бољи од Максија и то по свему.
Мени је Лидл у Земуну јако близу.
Isto smece i jedni i drugi....kada sam bio u Lidl u Francuskoj, tamo je mnogo bolja roba bila nego ovde sto prodaju, ne moze da se poredi, to je davno bilo kad mnogi nisu ni znali sta je Lidl ....naravno postoje i mnogo bolje prodavnice odnosno hipermarketi od Lidla sa raznovrsnijom robom poput Auchana koji nikad nece doci u Srbiji...

Isto smece i jedni i drugi....kada sam bio u Lidl u Francuskoj, tamo je mnogo bolja roba bila nego ovde sto prodaju, ne moze da se poredi, to je davno bilo kad mnogi nisu ni znali sta je Lidl ....naravno postoje i mnogo bolje prodavnice odnosno hipermarketi od Lidla sa raznovrsnijom robom poput Auchana koji nikad nece doci u Srbiji...
Ја сам живео у САД и то је свемирски брод за све овде у Србији, али јбг.

Back