Harison Ford o Donaldu Trampu: "Sve što kaže je laž”

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Tramp nema nikakvu politiku, on ima hirove. To me strašno plaši", rekao je Harison Ford za Gardijan.
"Neznanje, oholost, laži, perfidnost. Tramp zna bolje, ali on je instrument statusa kvo i zarađuje novac dok svet ide dođavola.
Neverovatno je. Ne znam većeg kriminalca u istoriji".

Ford je dalje napomenuo da "propoveda ove stvari" o klimatskim promenama i povećanju katastrofa povezanih sa klimom "već 30 godina".
Nastavio je: "Sve što smo rekli o klimatskim promenama se obistinilo. Zašto to nije dovoljno da alarmira ljude i da promene ponašanje?
Zbog ukorenjenog statusa kvo".
"On gubi tlo pod nogama jer je sve što kaže laž", dodao je Ford o Trampu.
Iako Ford nije zadovoljan načinom na koji je Tramp rešio pitanje klimatskih promena, rekao je da se nada da se to može poboljšati.
kao vecina politicara.

harison je kao vecina umetnika iz holivuda da kazem zuto orijentisan mozda ne kao neki ali kao silicijska dolina svi su oni po demokratama sigurni glasovi.

inace harison je super lik koji je vest majstor, drvodelja tako bi se moglo reci i celu kucu u kojoj zivi je sam napravio. to znaci da nije tikva kao vecina glumaca.

e sad :lol: harison je igrao najgore negativce u politickim trilerima koji su obicno bili cia operativci sa srceparajucim pricama gde su cia operativci bili siroma zrtve svetskih zlikovaca, tako da kao svaki glumac mozda je pod starost pomesao ko je zaista.

moje misljenje, znajuci kako glumci mogu da zastrane

"Polupismeni" filozof Harison Ford je upravo studirao filozofiju i engleski jezik, licencirani je pilot, ekološki aktivista, kulturna ikona, i sve je stekao sam - za razliku od razmaženog milijarderovog sina Trampa.
Ford was expelled from college for plagiarism four days before graduation.
Jel treba prevod/pojasnjenje za ovu njegovu bruku?

Sve to na stranu, iako jedan od mojih omiljanih glumaca, za DT je obican K i nebi trebao da se bavi politikom, ni on ni drugi glumci i pevaci.

"Tramp nema nikakvu politiku, on ima hirove. To me strašno plaši", rekao je Harison Ford za Gardijan.
"Neznanje, oholost, laži, perfidnost. Tramp zna bolje, ali on je instrument statusa kvo i zarađuje novac dok svet ide dođavola.
Neverovatno je. Ne znam većeg kriminalca u istoriji".

Ford je dalje napomenuo da "propoveda ove stvari" o klimatskim promenama i povećanju katastrofa povezanih sa klimom "već 30 godina".
Nastavio je: "Sve što smo rekli o klimatskim promenama se obistinilo. Zašto to nije dovoljno da alarmira ljude i da promene ponašanje?
Zbog ukorenjenog statusa kvo".
"On gubi tlo pod nogama jer je sve što kaže laž", dodao je Ford o Trampu.
Iako Ford nije zadovoljan načinom na koji je Tramp rešio pitanje klimatskih promena, rekao je da se nada da se to može poboljšati.
Vuče ih stari lisac za nos, to mu je inače stil: demorališe drugu stranu i neprekidno zavarava trag izjavama a oni umesto za loptom trče tamo gde on pogleda ili pokaže rukom.

Ko je Trampa potcenjivao česao se i gde ga ne svrbi, a češaće se i dalje, kad su bili u prilici da rade šta su hteli samo što ga nisu linčovali zato što im je Klintonka propala na izborima, e sad nek malo sami kusaju svoju čorbu.

To im nije uplakani AV, svaka akcija izazove odgovarajuću reakciju, samo nek nastave.

Tebi nije sumnjivo sto su izbrisali njegov video sa Youtube-a
Jesi ti od juce?
Od kad je YT cenzurisan i sta je sve nestalo sa njega, decenijama pre Trumpa...

Sta mislis zasto neke raduje Twitter i sloboda i mogucnost vidjenja stvari koje su na YT uklonjene... A pojedini vredjaju i omalovazavaju Twitter.

koji govori o Trampovoj izdaji Amerike u korist Izraela?
A zasto nisi zakljucila da je uklonjen od strane onih za koje se govori da upravljaju Amerikom, nego od strane Trumpa, njegovih ljudi i onih oko njega, ili koga vec?

To je moda sada među libsima u Holivudu....
Ford je milioner koji nema dodira sa stvarnošču pa kao malo komentariše da bude IN.

Inače pre nego što je počeo da se bavi glumom bio je stolar.
Tako je nakon što je Trump dobio prvi mandat pola Hollywooda arlaukalo da seli u Kanadu, na kraju nitko od tih imbecila nije otišao.

Back