Sve je skuplje!

Тако што сам био тамо и куповао у њиховим самопослугама. Скупље је. Потрошио сам више новца него овде. Ни ресторани нису јефтини.

Њихове зараде су више од наших.
Ok koliko za 10 evra možeš da kupiš svinjskog buta u hrvatskoj a koliko u srbiji? 🤔

Da se ti nisi kockao tamo pa potrošio sve pare?

Smiri se, popi nešto.

ceca raznatovic thanks GIF by FolkEstrada.hr
Ne volim kad se neko izivljava nad slabijim kao sto to radi žvaljo.

Nisam sve čitala, ali imam mišljenje. Kome nije bilo jasno šta će se desiti kad su objavili da uredbi o kontroli cena ističe rok i da ga neće produžavati? Samo još jedan način se pritisne narod koji se buni da se smiri i legne na rudu. Udari čoveka po džepu i osnovno preživljavanje mu postane prva misao i samo o tome razmišlja. Psihološki rat dodat na prebijanja, maltretiranja, ucene i pretnje porodicama. Milošević se pravdao sankcijama, ovaj se čak ni ne trudi se pravda, hvali se učinjenim. Politika mi nije jača strana realno, ali prodavnica jeste, kao i činjenica da nas tera u totalnu propast i ne odustaje.

Danas sam isao u Lidl.

Sve je skuplje!

Sta je ovo Vucic uradio, nemam pojma, o kakvim stvarima on bulazni, da li je ucenjivao proizvodjace/distributere da daju manje cene?

Ovaj populisticki analfabetizam SNS bande ce nas unistiti.

cista laz

sve je jeftinije ja redovno kupujem tamo

na vecini artikala jasno stoji niza cena i zaista su cene nize

ti lazes znaci da je to strasno

niti zivis u Srbiji svi znamo da si u Nemackoj

Ok koliko za 10 evra možeš da kupiš svinjskog buta u hrvatskoj a koliko u srbiji? 🤔

Da se ti nisi kockao tamo pa potrošio sve pare?

bajo ako ti je skpo svinjsko meso rekao sam ti sto puta napravi stalicu pa kupis dva praseta, pa ugojis lepo , onda zakoljes na zimu i stavis u zamrzivac i briga te posto je meso

Nego tebi svinje smrde, neces da se prljas, ti si beograCki gospodin iz kruga dvojke , a ovamo mi ridas svinjetina skupa

Uopste nije skupa treba da bude i skuplja da bi seljak mogao nesto da zaradi.

Kom je skupo neka gaji sam!

I kako da bude jeftina kad drzava subvencionise vas beogradjane, jedino VI imate besplatne knjige , besplatne vrtice, besplatan prevoz , umesto da subvencionise poljoprivredne proizvodjace.

svima sve skupo a nemate posadjena 3 struka paradajza u saksijama

sve lenstina do lenstine , niko nece da radi , a ovamo kukate sto je skupo

pa upravo je skupo jer nece niko da radi zemlju i gaji hranu

upravo zato

sve se uvozi

a uvozno je uvek skupo

90% poljoprivrednika u zemlji ima nam 60 ili vise godina

Za 10-20 godina skoro nista domace necete imati vise da kupite jer ste svi ponabijali dupeta u gradove, napustili sela, dedovinu , i hocete po ceo dan da ispijate kafe u kaficima , a drugi da vas jeftino lebom hrani

Ne ide to tako

Poslednja izmena:

to su ti regularne cene

a namerno si odbio da slikas artikle gde stoji niza cena jer znas da su jeftiniji

nisi realan

pocni da gajis hranu cak i ako u stanu zivis dosta toga se moze gajiti pa ce ti sve biti jeftinije

idealno bi bilo da uzmes negde 5-10 ari zemlje gde ima voda da se zaliva i cele godine neces kupovati nista i cene te nece zanimati povrca

Sta mislis sto su nasi stari svaka kuca drzala po 2-3 svinje? PA ZATO STO JE MESO DA GA KUPIS UVEK BILO SKUPO i mnogo jeftinije ako ga proizvodis sam!

Znas li ti koliko svaka kuca svake godine baci hrane ? E vidis nasi nisu nista bacali nego su time HRANILI SVINJE , koje su posle HRANILE NJIH

cista laz

sve je jeftinije ja redovno kupujem tamo

na vecini artikala jasno stoji niza cena i zaista su cene nize

ti lazes znaci da je to strasno

niti zivis u Srbiji svi znamo da si u Nemackoj
Nize cene u odnosu na sta, Septembar 2026-e?

Vucic je svojom glupavom akcijom naredjivanja smanjenja marzi povecao cene u trgovinama, sto je ocekivana reakcija realnog trzista.

Covek je potpuni bolid.

Nize cene u odnosu na sta, Septembar 2026-e?

Vucic je svojom glupavom akcijom naredjivanja smanjenja marzi povecao cene u trgovinama, sto je ocekivana reakcija realnog trzista.

Covek je potpuni bolid.

nize cene u odnosu na pre 15 dana

NE SVE ali DOSTA TOGA DA

stavljao sam cene za artikle koje stalno kupujem dosta toga je pojeftinilo za 20-30%

Back