Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
isli smo juce popodne na "smederevsku jesen". interesantno kako ni posle toliko godina ljudi ne znaju da organizuju karneval, ali zato luna park cudo jedno
zauzeli su celi stari grad. ...a moje dete hoce sve. tobogani vozici, autici i piratski brod.... i veliki tocak. cera odusevljena velikim tockom, a tata je tek kad su bili na najvisoj tacki "video" da nisu u kabinama nego na klupicama i nisu vezani pa je pretrnuo od straha
inace sve kosta sto din. i sve moze...
zauzeli su celi stari grad. ...a moje dete hoce sve. tobogani vozici, autici i piratski brod.... i veliki tocak. cera odusevljena velikim tockom, a tata je tek kad su bili na najvisoj tacki "video" da nisu u kabinama nego na klupicama i nisu vezani pa je pretrnuo od straha
inace sve kosta sto din. i sve moze...
)
Inače ima dve učiteljice, jedna im drži časove pre podne, onda imaju ručak i pauzu od sat i po vremena kada su razne sekcije na kojima opet imaju neki program, pa popodne druga učiteljica drži časove. Zanimljiv koncept, sviđa mi se i mislim da je to jedina škola u gradu sa takvim načinom rada u boravku.

I on se utopio u masu, završio srednju školu bez kečeva i petica (ako ne računam petice iz fizičkog i vladanja), totalno letargičan i nezainteresovan za svet oko sebe. Upisao fakultet na o ruk, položio samo dva ispita, i tek onda se trgao. Sada on hoće više, i svestan je da može više, ali sad je jako teško postaviti stvari na pravo mesto. Trenutno je u fazi da ide kod psihoterapeuta, žene na glasu, i pomak se primećuje.
i tako neke nebuloze. Ja sam pop.izdela zbog tog njegovog načina razmišljanja, ali on i dalje sedi kući skrštenih ruku, kudi sve oko sebe i proklinje svoj život, ali i dalje se izležava i ništa ne preduzima. Naravno, jedva je završio neku srednju školu i u životu mu nije palo na pamet da se dalje školuje, niti mu to sada pada na pamet.