СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mici, pridružujem se pozitivnom duhu, znam da je teško, ali istrajnost se isplati. Pokušaj da izdržiš. Mislim da nije ni moglo da se očekuje da igraonica proradi punom parom već prve godine, ali broj zadovoljnih korisnika će se vremenom povećavati i sigurna sam da ćete dobro raditi, samo da ne zatvoriš pre nego što se u gradu pročuje za nju. Moraju ljudi i doći na neki rođendan kod nekog, to je najbolja reklama, tu nema da omane.
Ja sam danas otišla u Starli i platila zakup za Lukin rođendan. Svi su mi rekli isto što i vi ovde, da rođendan treba njemu da bude ugođaj i tako će i biti.

A sutra prijem prvaka. :heart:

dobro jutro!
@Alisa, slike su vam super... skolarac je srce jedno! ...nego, da li je to onaj decak za kog je dr nedavno rekla da je na ivici gojaznosti? ako jeste, onda ste ili vi odradili dobar posao preko leta ili vasa dr nije videla gojaznu decu :)

@skandia, dok dva puta trepnes eto ga 6. sept. i tvoj decak krece u skolu, jel' tako? srecno i njemu :heart:
@Poznavaoce, ja ne znam da se u Srbiji polazilo 6. 9. u skolu. mislim, verujem ti, samo ne znam za to. a moj deda mi je pricao da dok je on isao u skolu do mitrovdana skola bude skoro prazna, jer roditelji ne pustaju decu u skolu dok se ne zavrse svi poljski radovi. kad se ubere sva letina i sve uredno spremi za zimu - e onda moze u skolu ;)

dobro jutro!
@Alisa, slike su vam super... skolarac je srce jedno! ...nego, da li je to onaj decak za kog je dr nedavno rekla da je na ivici gojaznosti? ako jeste, onda ste ili vi odradili dobar posao preko leta ili vasa dr nije videla gojaznu decu :)

@skandia, dok dva puta trepnes eto ga 6. sept. i tvoj decak krece u skolu, jel' tako? srecno i njemu :heart:
@Poznavaoce, ja ne znam da se u Srbiji polazilo 6. 9. u skolu. mislim, verujem ti, samo ne znam za to. a moj deda mi je pricao da dok je on isao u skolu do mitrovdana skola bude skoro prazna, jer roditelji ne pustaju decu u skolu dok se ne zavrse svi poljski radovi. kad se ubere sva letina i sve uredno spremi za zimu - e onda moze u skolu ;)
Jeste Barb i moj decak krece u skolu,tj. predskolsko...Samo ne znam kako cemo da se budimo,malo kasnije leze sada,pa ujutro voli da spava,eno ga i sada spava jos :)

Jeste Barb i moj decak krece u skolu,tj. predskolsko...Samo ne znam kako cemo da se budimo,malo kasnije leze sada,pa ujutro voli da spava,eno ga i sada spava jos :)

e da. i moja cera je danas otisla u predskolsko prvi dan. jedva je ustala jutros. tri puta sam je budila... isto je isla malo kasnije u krevet a jos se i nocas budila, valjda je bila uzbudjena :) navici ce se brzo... za nekoliko dana ce ova moja sama da ustaje u pola sedam, tako je za vrtic... a uvece - vidi mama pao je mrak, idem da spavam-

e da. i moja cera je danas otisla u predskolsko prvi dan. jedva je ustala jutros. tri puta sam je budila... isto je isla malo kasnije u krevet a jos se i nocas budila, valjda je bila uzbudjena :) navici ce se brzo... za nekoliko dana ce ova moja sama da ustaje u pola sedam, tako je za vrtic... a uvece - vidi mama pao je mrak, idem da spavam-
Srce malo :) Mogu zamisliti njihovu radost i uzbudjenje,pa ne polazi se svaki dan u skolu.. Sada su oni veliki. Moj se odmah buni,kad mu neko kaze mali,on odmah ispravljai kaze-nisam mali,VELIKI sam ja i polazim u skolu :) pusa za djaka!

Ja sam eto zaboravila kada se pre kretalo u skolu,samo znam da su nam letnji raspusti bili dugi :) A ovde su djaci imali do 5.jula nastavu,zato i raspust malo duzi.
До оне године када су суботе постале уместо радног слободан дан.
1970.,или 1971.
Од те године је и настава отпочињала 1. септембра, а дотле 6.

:bye: Žene/muškarci, znate li nekoga kome treba par degua? Ženka i mužjak, iz istog legla su. Poklonila bi ih - sa kavezom koji je koštao 10 hiljada. Ako treba fotka životinjica poslaću. samo bi bilo lepo da zaista garantujete za osobu koja bi ih uzela jer ne želim da ih razdvoje :( NIKAKO. Jako su depresivni kad su sami a oni su već navikli jedno na drugo i to bi bilo jako tužno. Dakle, to mi je jedini uslov.

Ajte pliz mi se raspitajte, računam vi ste odgovorne žene, mame, razumete me ;)

sa malim zakašnjenjem srećan polazak u školu đacima prvacima,onim starijima srećan polazak u školu i privikavanje ponovo na domaće zadatke,a onim mlađima srećan polazak u vrtić i predškolsko...moj je sa velikom radošću otišao i juče i danas u vrtić,sada je predškolsko i sav je ponosan što ima tortu koju nosi na leđima,ii kaže da ide u školu...a ja ga ispravljam da još uvek ide u vrtić,samo sada će već malo više da uče,a sledeće godine će krenuti u školu...baš su mi slatki ovako dečje ozbiljni,kada su se sreli posle duuuuuuuuugog raspusta sa nekim drugarima...joooooooooooooj te radosti... :)

Dobro jutro zenice! Jao Barb i ja se ujutro jedva razbudim,jos i ne ustajem tako rano,radim posle podne a i skola jos nije pocela... Odlazi nam leto polako, :( a leto je moje omiljeno godisnje doba.

- - - - - - - - - -

sa malim zakašnjenjem srećan polazak u školu đacima prvacima,onim starijima srećan polazak u školu i privikavanje ponovo na domaće zadatke,a onim mlađima srećan polazak u vrtić i predškolsko...moj je sa velikom radošću otišao i juče i danas u vrtić,sada je predškolsko i sav je ponosan što ima tortu koju nosi na leđima,ii kaže da ide u školu...a ja ga ispravljam da još uvek ide u vrtić,samo sada će već malo više da uče,a sledeće godine će krenuti u školu...baš su mi slatki ovako dečje ozbiljni,kada su se sreli posle duuuuuuuuugog raspusta sa nekim drugarima...joooooooooooooj te radosti... :)
Ovde je predskolsko u skolskoj ustanovi,a i racuna im se posle taj razred...

dobro jutro mame, tate i drugari!
prvi petak u novoj skolskoj godini. kako je prosla prva radna nedelja?
moja cerkica u utorak rece: - mama, ovde nesto nije u redu. zabaviste je isto kao i vrtic!- inace joj se dopada, naucili su jednu pesmicu... odusevljena je sto nema spavanja.
za mene vazi isto sto i prethodnih godina - ustajem u sest, budim se oko osam, pola devet i takooo...

evo i mene na trenutak drage moje...nama super prolazi prva nedelja,moje dete baš uživa u čarima predškolske grupe,nema spavanja,još su puno napolju,svako je prvi dan nacrtao sebe i ti crteži stoje na zidu ispred vrata,kao drže se za ruke i oni su veliki šestogodišnjaci,mada ih još troje ima koji su petogodišnjaci uključujući i mog :)
sve u svemu odlično su krenuli,dobijaju neki mali domaći zadatak svaki dan,čisto da se navikavaju na tu vrstu obaveze,nije to uvek nešto što treba da se uradi,nego nešto da se donese,pripremi za rad za sledeći dan,a nekad i pravi domaći...ja sam jako zadovoljna,vaspitačice su oduševljene Gabrielom,i u glas govore koliko se promenio i napredovao ovog leta,a na moju veliku radost to je rekla i logoped juče,kada smo bili na prvom času posle 2 meseca...prezadovoljna sam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back