СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To se mnogima dešava. Ne mogu da postave slike iz priloga. Ja slike nikada ne kačim tako, nego preko nekog sajta za dodavanje slika, uglavnom preko TinyPic - a. Evo jedne.

2vw7iuo.jpg

Kada već kačim, da se malo hvalim. :rumenka:

posle toliko vremena samo da vam mahnem i da mamama koje ne znaju da kazem da sam se 28 avgusta porodila i da je laza dobio baru Relju,sada vec imamo 16 dana napredujemo spavkamo i ruckamo i prljamo pelene..ali moram da kazem da sam sve zivo pozaboravljala kao da nisam imala dete ranije strasno...tako da mamice trebace mi vasa pomoc ponovo al otom potom :) jeste vi dobro?vidim i neke nove mame ovde(bar za mene )...svima vam saljem poljupce i ljubite decicu ..mamama koje su krenule ponovo u skolu zelim srecan novi pocetak i st vise uspeha

ZD tvoje torte su uvek ali uvek FANTASTIČNE...ovako na izgled,a čula sam iz prve ruke da su isto toliko i ukusne... :)
Barb vidi se na sličkama da vam je bilo fenomenalno u Soko Banji,i ja već godinama planiram da odvedem tamo Gabriela zbog ovog njegovog respiratornog problema,ali na kraju nikako da odvojim vreme,uvek nešto preče...
kviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ženo dobro došla nazad! na FB sam ti već čestitala,ali evo još jednom i ovde,dobrodošlica Relji na ovaj svet,i da ga Lazaroni čuva,i mazi i pazi kao što pravi veliki brat radi...srca dva..divni su na onim fotkama...a ti ćeš se uhodati,ne može se to tek tako zaboraviti...korak po korak,i sve će se vratiti,sigurna sam...

mici hvala puno jos jednom al da znas da ce mi tvoji saveti sigurna sam ponovo zatrebati :)heheh polako se uhodavam al ne znam sve me strah da ga presvlacim da ga kupam pa to mm radi ufffffff totalno je drugacije dete od laze :)

pa naravno da je drugačije dete...ne bi valjalo da je isti kao Lazaroni....ovako zaista imaš dva različita deteta,koje voliš isto upravo zbog njihove različitosti..doći će sve na mesto,ne brini...a šta god ti zatreba,tu smo pa pitaj,ima tu puno ženica koje će rado odgovoriti na pitanja,pomoći ne samo ja...dobrodošla nazad među nas,nedostajala si samo da znaš...

posle toliko vremena samo da vam mahnem i da mamama koje ne znaju da kazem da sam se 28 avgusta porodila i da je laza dobio baru Relju,sada vec imamo 16 dana napredujemo spavkamo i ruckamo i prljamo pelene..ali moram da kazem da sam sve zivo pozaboravljala kao da nisam imala dete ranije strasno...tako da mamice trebace mi vasa pomoc ponovo al otom potom :) jeste vi dobro?vidim i neke nove mame ovde(bar za mene )...svima vam saljem poljupce i ljubite decicu ..mamama koje su krenule ponovo u skolu zelim srecan novi pocetak i st vise uspeha

kakva divna vest! iako vas ne poznajem ulepsali ste mi dan! cestitam od srca!!! :zag:

ma virus...dobio sirup za iskašljavanje i Operil P za nos....eno ga u vrtiću..krenule zrele sline,kašalj se smanjuje,a hoće u vrtić i svađa ujutro...čak je i juče hteo da ide,jedva sam ga ubedila da se za vikend ne ide u vrtić...morali smo da odemo u šetnju i nahranimo labudove,i to mu je odvratilo pažnju od vrtića...a nastup je super prošao,imao puno fotki,ali nije sam na slikama pa neću da kačim...on je rođen za scenu... :)

ma virus...dobio sirup za iskašljavanje i Operil P za nos....eno ga u vrtiću..krenule zrele sline,kašalj se smanjuje,a hoće u vrtić i svađa ujutro...čak je i juče hteo da ide,jedva sam ga ubedila da se za vikend ne ide u vrtić...morali smo da odemo u šetnju i nahranimo labudove,i to mu je odvratilo pažnju od vrtića...a nastup je super prošao,imao puno fotki,ali nije sam na slikama pa neću da kačim...on je rođen za scenu... :)

pa ima na koga :)

dobro jutro! jel' se pije kafica?
ja pijem svoju i evo da se zalim: prvo - moja cera je juce u vrticu po kazni isla u cosak. naucila je stav na sakama, pa se setila da pokaze drugarima u sred ucenja, zbog cega ju je vaspitacica poslala u cosak. najgore u celoj prici je to sto ona nije znala zasto je bila kaznjena.
a drugo
secate se kad sam pisala o krecenju. e jos uvek nismo krecili jer treba da se ociste dimnjaci pre krecenja, a dimnjicar "dolazi" svake subote :roll: rekli su da nam salju nekog danas u 4. mozda kad prijavim ovde - stvarno i dodju :)

hehe
lopta leti preko polja - zuji zolja. poletarac... sva sam nesto sasava ove jeseni, a poletarac smo izglasali za porodicnu himnu :)

cera je opet bila kaznjena, da da i danas. danas je pricala dok su drugi odgovarali. ne znam kako ce se Luka disciplinovati, ali ova moja nema nameru... mm kaze da je on te kazne dobijao do osmog razreda, a cera je na njega 101%. ja cu naravno ili siznuti ili te bubice isterati!
inace, danas definitivno bio dimnjicar ...
ps
mici, kako ti moze neko zameriti kad su slike medene!

Barb( za mene ostaješ :) ), doći će i ta disciplina jednog lepog dana. Samo treba dočekati. Evo ovaj moj u vrtiću nikada nije stajao u ćošku,nikada nije bio kažnjen,uvek kažu kako je dobrica i poslušan,a kod kuće kada postane nemoguć i samo spomenem ćošak on postane ko bubica. A ni kod kuće ga nešto ne kažnjavamo jer nema potrebe. Za sada je jedno zaista poslušno i dobro dete. Samo da se ne iznenadimo jedared. :)

A inače moram da se hvalim,zaista mi ne zamerajte. Znate koliko smo problema imali,tačno znate koliko smo se mučili sa ušima,sa propričavanjem,sa razvojem motorike. Kako se sve sklupilo,i bilo je trenutaka kada sam mislila da nikada tome kraj neće doći,a sada nastupa gde god stigne,obožava da bude u centru pažnje,da se pokaže šta sve zna. Da mi je to neko rekao pre godinu dana,smejala bih se i kategorično rekla,da taj dan sigurno neće doći. A evo ga džinovski napredak. Vaspitačice su oduševljene kako sve zna,kako želi da sarađuje i kako lako pamti gradivo. Zbog virusa u četvrtak i petak nije išao u vrtić samo na probu,a u sredu su počeli da uče još dve pesmice za nastup,u subotu on je bio najglasniji na sceni. Znači kao da nije ono dete od pre godinu dana,koji se mučio za svaku izgovorenu reč,za svaki pokušaj da razume šta žele od njega. Zato mi ne zamerajte da se hvalim,ali zaista mi je puno srce.

Barb( za mene ostaješ :) ), doći će i ta disciplina jednog lepog dana. Samo treba dočekati. Evo ovaj moj u vrtiću nikada nije stajao u ćošku,nikada nije bio kažnjen,uvek kažu kako je dobrica i poslušan,a kod kuće kada postane nemoguć i samo spomenem ćošak on postane ko bubica. A ni kod kuće ga nešto ne kažnjavamo jer nema potrebe. Za sada je jedno zaista poslušno i dobro dete. Samo da se ne iznenadimo jedared. :)

A inače moram da se hvalim,zaista mi ne zamerajte. .

Mici naravno da treba da se hvalis, divno je da imas cime!!!
Inace sva deca imaju I onu drugu stranu svoje licnosti I to sto se desava kod vas se cesto desava I drugima. Napolju, u vrticu zlatno dete- a kod kuce cudo! To samo znaci da se kod kuce oseca slobodno I opusteno da izrazi sve sto oseca a sto nekad I nije najposlusnije, I to je sasvim normalno I potrebno.
Veliki poljubac z aoboje!

Hvala ti Eli i Phe. Od divnih žena prava je radost čuti pohvale!
Nego ipak smo završili na AB. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mislila sam da ćemo ovaj put proći bez,ali taj virus koji je imao je prošao,ali nakupio nešto drugi u vrtiću. Visoka T,školski sve što ide s tim,promuklost se vratila,curi nos,sav je bezvoljan,kenjkav,stomak je počeo da ga zeza od slina što guta,ma strašno. Ovo vreme je nenormalno. Ne znam kako ste vi žene,ali ja sam svako jutro imala problem kako da ga obučem. Ujutro baš hladno,posle se malo ugreje,a oni onda idu napolje malo da protrče u dvorištu. Tamo se dobro oznoji. Onda se vrate u sobu. Mislim to je zasita sobičak gde su oni,pošto je mala grupa. Recimo 4x3m je dimenzija sobe,a njih 15,pa onda da provetre vaspitačice otvore prozor na kip,da imaju malo svežeg vazduha. Promaje nema,ali njegovim ušima i to može da smeta, I džaba vaspitačice baš paze da ne bude pod prozorom itd.,ali ni to ne može uvek da se kontroliše. Sve u svemu grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Sad nam je opet zabranjen kolektiv,druženje dok ne popije AB i ne dođe malo sebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back