СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo ja kažem da je ta zumba najobičniji balet.
Ja sam probala sve živo i ništa bez starog dobrog PRAVOG AEROBIKA.
verujem :kafa:

ipak ovo nije loše
sviđa mi se što se radi u grupi, sve su neke žene tako ima i stairjih i mlađih od mene, tu i tamo smo sve sličnih fizičke kondicije, spremnosti i sl
i važno da sam se preznojila i to dobro

i ne plaća se to je u organizaciji Ministarstva zdravlja, pa reko, ja bi bila blesava da ne iskoristim
održava se u hali škole, ide banetova vaspitačica, :lol:, spremačice....dakle, baš nas ima raznih

E, pa definitivno je sve bolje od ničeg.
Totalno smo tromi, nikakve fizičke aktivnosti nemamo u životu, a čovek je aktivno biće, građeni smo za akciju, a ne za ležanje.
Cirkulacija je jako bitna i gipkost, osim za mozak i za još neke druge stvari. Da ne kažem SVE STVARI!
Ljudi koji se bave fizičkim aktivnostima su i fizički i mentalno zdraviji.
Živeo sport!:super:

Zato ja sedim u kancelariji po ceo dan i tačno osećam kako mi se širi ******.:(
Prestala sam da plaćam aerobik jer odem jednom umesto tri puta nedeljno pa samo bacam pare.

Počela sam da vežbam kući. Prvo trčim na orbitreku nekih pola sata, pređem 7-8 km, izgubim 90-100 kalorija i jedno 2 litre tečnosti.
A onda navalim na trbušnjake da probam da skinem tapacirung.:mrgreen:

evo da javim stanje mišića:
malo me boli stomak, ali malo samo, ono kad se pomerim, ništa strašno, očekivala sam veću upalu mišića i to u nogama

e a ova kiša stvarno bezobrazna, našla da pada kad je raspust, a kad je trebalo da se radi domaći, piči sunce :evil:

Šta mislite...
Komšija je juče ženio ćerku. Dobri smo, onako, kao komšije, ali se ne posećujemo, ne kafenišemo, samo se lepo ispričamo usput kada se sretnemo. Pozvao nas je da dođemo na piće da počasti zbog ćerke. Šta da kupimo, da li je dovoljno, na primer, dva veća peškira ? Imate li neku drugu ideju ?

...jutro...
Takmicenje konacno zavrseno...u petak sam bila na poslu od osam ujutro do 22 i 30...u subotu od 8 do tri...pa od pet do osam...crkla sam...nisam nista mogla da obujem do jutros, toliko su mi noge bile natecene...uzas...ali ajde...i to je iza nas...
Inace, prekjuce smo se svi, koji imamo decu u vrticima istraumirali...decacic od 4 godine je preminuo...od meningitisa, u jednom banjaluckom vrticu...mika mala...tako sam se rastuzila...uzas...evo i sad mi suze idu na oci...ali su svi isprepadali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back