СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nego....
treba da za Baneta u zabavište izbušim jaja da farbaju za vaskrs
i ovo bi bilo treći put da bušim pa da duvam jaja(kad je Jovan bio u zabavištu, Bane prošle godine, i sad)
kažu to treba iglom...ali igla meni klizi među prstima, a ako je pritisnem odozgo, bode me
prošle godine sam bušila viljuškom, ali viljuškom uspem samo malo sa strane da izbušim, i otkine se deo jajeta

jel ima neko neki savet? :ceka:

...pojma nemam...nisam to nikada radila...mada, ako otkrijes kako, javljaj, jer mislim da ce i mene to "sacekati" ovih dana...:D

Inace, mi trenutno muku mucimo sa parama...u nasem Ministarstvu presvete su odlucili da su Muzicke skole probile neki njihov imaginarni budzet i nisu nam isplatili platu...tj. stavili nas na cekanje...kakva je to demonstracija sile, nemam pojma, ali me uzasno nerviraju i u poprilicnom smo sosu...mm i ja, oboje, radimo u muzickoj skoli...sad kad pocnu da stizu opomene za kredite, pa kamate i slicno...a srecni cemo biti ako ne zavrsimo na sudu...ja se samo pitam dokle ce ovaj narod biti mazga za vucu ovim majmunima iz politike...i kako vise tome stati u kraj...a mi cutimo i vucemo i vucemo i vucemo...nisam vise ni iznervirana, dosla sam u fazu rezignacije...

e probušila sam špenadlom, relativno lako, tanko i precizno
e sad mi je problem izduvavanje
na usta ne ide
(jedno mi je veći puklo)

marge, hvala na odgovoru, al mislim da mm i nema tako nešto, niti slično (tražila sam)
u svakom slučaju, vidim da špenadla vrši poso fino

e sad je na redu izduvavanje
ne znam da li da mućkam jaja?
:ceka:

e dakleM evo izveštaja od bušenja i duvanja jaja

probušila sam špenadlom ljusku, ali to je daleko lakši poso
probušila jednom dužom iglom žumance, odn samo promešala jaje dok ono nije počelo da se mućka
e duvala sam i duvala i šricem izvlačila i svašta nešto

e jocikakg mi je pomogla sa savetom da izvučem usnama jaje,
e to je već lako išlo

jocikakg, hvala na savetu :bye:

e dakleM evo izveštaja od bušenja i duvanja jaja

probušila sam špenadlom ljusku, ali to je daleko lakši poso
probušila jednom dužom iglom žumance, odn samo promešala jaje dok ono nije počelo da se mućka
e duvala sam i duvala i šricem izvlačila i svašta nešto

e jocikakg mi je pomogla sa savetom da izvučem usnama jaje,
e to je već lako išlo

jocikakg, hvala na savetu :bye:
Први корак ка најздравијем конзумирању јаја-пресно јаје снагу даје!!!

da
baš sam razmišljala o tome, koliko su sirova jaja zdravija

samo meni nešto bilo muka, neku nelagodu sam osećala, kao nadustost, nem pojma...dal nisam navikla (jedno sam popila)

probaću još jednom sirova jaja, ako osetim isto, neću ni da ih jedem uopšte, kuj gi šiša

da
baš sam razmišljala o tome, koliko su sirova jaja zdravija

samo meni nešto bilo muka, neku nelagodu sam osećala, kao nadustost, nem pojma...dal nisam navikla (jedno sam popila)

probaću još jednom sirova jaja, ako osetim isto, neću ni da ih jedem uopšte, kuj gi šiša
А па кад пробаш, онда разби јаје у чашу и само га попијеш наискап, као што би, нпр, ,,изврнула" коњак.
Пресно јаје нема укус, нити је слано, нити слатко, кисело, горко.
Неки га онако у чаши само благо посоле, ја не.
И немој ни пре јајета, ни после њега једно бар пола сата јести млека и млечне производе, твој нетрениран стомак те може потерати у вц неслућеном брзином.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back