СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo devojke :), kakve divne teme, bas ste me ganule setila sam se mog Pece kad je krenuo u predskolsko i eto sad ce i to da prodje, boze kako brzo rastu. I sad me stigla druga muka, prvi razred :), kakve li cu tek suze tad da ronim. Nego se nesto razmislajam, pa sam htela sa vama to da podelim: meni je mnogo vazno da Petar ide u skolu gde su dobro opremljeni kompjuterima i imaju dobar internet, iako je to bilo nezamislivo u nase vreme :), ali danas se bez toga ne moze. I eto ja sad biram skolu po tome, svi me gledaju belo...I nesto sam ispratila da je na Vracaru u svim skolama telenor podelio kompove i laptopove u Rakovici. Mi smo na Čukarici, sta vi mislite o tome i jel znate da li sada svaka skola mora da bude kompjuterski dobro opremljenja, a ako ne kako mozemo da se prebacimo na drugu opstinu i pod kojim uslovima:)?

mici, biće to sve u redu
jes malo kasnije progovorio, ali ja imam utisak iz tvoje priče, da je on vrlo inteligentno dete
sem toga, ako vi pred njim pričate tri jezika, on je samo zbunjen, ništa drugo
i što kaže nerviram se za druge, ako on održava neverbalnu komunikaciju, kao npr na naredbu "dođi", on dođe i sl, mislim da nema razloga za veliku brigu
naravno, posećujte logopeda, psihologa i biće to sve ok

inače Jovan je dobro, samo je pao,ima samo modricu, ništa više, a ja se prepala

...dobro jutro zene...open neprospavana noc...Nadja me mustrala celu noc, prebacim je kod nas u krevet, nece da spava, igra se...u svom krevetu place...i na kraju onako izmrcvarena spustim je u krevet i pustim je da place...zaspala je, nakon pola sata dernjave...Sline oboje, katastrofa...mene je jako zabolelo grlo, i slinim i ja...sinoc mi je i krv curela iz nosa...a na sve to...juce skontam da Andriji krmeljaju oci...jutros ga nisam odvela u vrtic...konjuktivitis, po treci put pokupljen iz vrtica...necu vise nista ni da komentarisem o roditeljima koji mogu dovesti dete sa konjiktivitisom medju drugu decu...uzas...ljuta sam ko puska!

čao drage moje!evo mene na kratko...sad smo završili konferenciju za štampu pa će početi proba...

bundevice
,dobrodošla,tebe još nisam videla na ovoj temi...moje dete je još malo,ali smatram da je dobro ako je škola u koju će krenuti opremljena kompjuterima,i ulazu trud i u tu vrstu edukacije...tako da mislim da vredi istrazivati,ako bi htela dete da upišeš u takvu školu...

Vexy
draga hvala na onom postu gore....on jeste jedno izuzetno inteligentno dete...sada su mu radili IQ primeren njegovom uzrastu u bolnici i šiša 138...pa je psiholog i rekla da mi i nemamo pojma koliko toga se njemu vrzma u glavi pa ga još i to sputava da normalno progovori...brze mu radi mozak nego receptori za govor za sada..

phe
mila ova disfunkcija ne znači nikakav zastoj u razvoju u budućnosti,to se lepo moze korigovati logopedom i defektologom što i radimo,i kada se oslobodi neće se ni primetiti da je nekada imao taj problem...

nerviram se
drzi se...ljubim ja tvoje anđele...i neka brzo ozdrave..i ja smatram da je pravi bezobrazluk decu sa konjuktivitisom voditi u vrtić,pa to svako zna da je zarazno,pa će pola grupe zaraziti...svašta...i ja ne razumem takve roditelje...

Eli moja draga drugarice evo nas kod vas uskoro...sutra mi prođe frka,i ima oma da padne dogovor za randevu sa vama...

Zdravo devojke :), kakve divne teme, bas ste me ganule setila sam se mog Pece kad je krenuo u predskolsko i eto sad ce i to da prodje, boze kako brzo rastu. I sad me stigla druga muka, prvi razred :), kakve li cu tek suze tad da ronim. Nego se nesto razmislajam, pa sam htela sa vama to da podelim: meni je mnogo vazno da Petar ide u skolu gde su dobro opremljeni kompjuterima i imaju dobar internet, iako je to bilo nezamislivo u nase vreme :), ali danas se bez toga ne moze. I eto ja sad biram skolu po tome, svi me gledaju belo...I nesto sam ispratila da je na Vracaru u svim skolama telenor podelio kompove i laptopove u Rakovici. Mi smo na Čukarici, sta vi mislite o tome i jel znate da li sada svaka skola mora da bude kompjuterski dobro opremljenja, a ako ne kako mozemo da se prebacimo na drugu opstinu i pod kojim uslovima:)?

evo ti link ka temi gde možeš da nađeš odgovore i da postaviš pitanje koje ti treba
da ja sad ne odgovaram i ne nagađam, ovde mislim da piše baš o tome, prelistaj temu od početka do kraja
http://forum.krstarica.com/showthread.php/136512-Upis-u-prvi-razred-OŠ?highlight=upis+prvi+razred+OŠ

...da, znam...mm kaze, pa vodi ga, kad vec i drugi vode takvu decu u vrtic...odbila sam, pa treba mu nega, pobogu...javila se tetama ujutro...i to je to...

da, kad je dete bolesno, ono se loše oseća, i nije ni sposobno da sedi u vrtiću, nego mora da se odmara kod kuće
Vexy [/B][/COLOR]draga hvala na onom postu gore....on jeste jedno izuzetno inteligentno dete...sada su mu radili IQ primeren njegovom uzrastu u bolnici i šiša 138...pa je psiholog i rekla da mi i nemamo pojma koliko toga se njemu vrzma u glavi pa ga još i to sputava da normalno progovori...brze mu radi mozak nego receptori za govor za sada..
.

pa da
to nam je logoped reko i za Baneta
on je kao mali imao fiziološko mucanje, a kao uzrok je naveden veliki fond reči koji ima, i to mu zapravo sprečava pravilan izgovor
sad ne muca, ali još uvek po malo nepravilno izgovara pojedine glasove , npr ne razlikuje č i ć, đ i dž , ali fond reči mu je solidan
zato sam i pretpostavila da je i kod Gabrijla sličan problem

dobro jutro :cao:
mici, sad kad vidiš da gabrijel progovori odjednom , nećeš moći da ga zaustaviš :lol:

opet kažem, mislim da će biti u redu to kod njega....
i još nešto (verujem da to i radiš, ali nije na odmet još jednom napomenuti)
pričajte što više sa njim, pred njim, a crtani i kompjuter što manje, najbolje ne uopšte

...jutro...ja sam zombi...bolesna sam...grlo me boli i groznica me sinoc tresla, uzas...evo me na poslu, a najradije bih se zakljucala i spavala...juce sam saznala da radim sutra...aaaa...klapala sam dve nedelje dok prosveta nije radila, ja jesam u skoli...i sad i ja nadoknadjujem...bas sam se iznervirala...

Kako ste vi?

e to je stvarno bezveze i nepravedno, što si radila i za vreme vanredne situacije i subotom
e stvarno
doduše i nastavnici su dolazili da čiste sneg, pa im se i to računa kao
al šta ćeš, još gore je to što si bolesna i što pod lekovima moraš na posao, ebem ti kapitalizam

mi smo dobro, sutra,samo, Bože zdravlja i lepog vremena, da kupimo lopte "prave" fudbalske (:lol:)
kad je mm bio prošlog vikenda po rodbini, deca dobila pare i izrazila želju da kupe prave fudbalske lopte
dobro, neću ja da kupim original, al oću one čvrste,ne da budu one plastične što traje nedelju dana
e sad ima u okviru Rodića Intersport, tamo daju popust 10 % ako se donese račun iz Rodića, tako da ćemo ići i u rodić
e nadam se da ćemo uspeti da izvučemo zajedno sa popustom jednu loptu za 1000 din, ula sam da Intersprt i nije tako jeftin
videćemo
e a u nedelju vodim Jovana na neki rođendan, a Bane će sa tatom na jezero da isprobava loptu, jelte :manikir: tako da ovaj vikend nam je popunjen knap
igrac-1.gif

Dobro jutro!

Ja opet na poslu.:roll:
Moji momci kući, a najavili kišu i hladno. Evo sad se malo probilo sunce pa će možda uspeti bar malo da se izjure napolju.
A popodne kad ja dođem kući, pravimo picu kao i svake subote i posle toga moram da smislim neki program. Bilo bi lepo da se može ići napolje da luftiramo. Onda je Štrand naš!:super:

jeste lepo, da znaš....
ja sam zimus kukala oću lepo vreme, a sad nemam vremena ni za šta
samo negde idemo, kuća mi u haosu, non stop
i sad pola sata da ugrabim da sednem malo pa idemo na neki rođendan

al dobro je bolje tako

e nisam se pohvalila, uspeli smo da kupimo u intersportu lopte, iskoristili 30 % popusta jer je na lopti stari natpis
dobro smo iskoristili, dobre su lopte

Može li neko da mi kaže kako izgleda i gde se dobija penzionerski ček. U gostima mi je majka, ja je pitam da li ima kod sebe taj ček jer sam čula da može da dobije popust na autobusku kartu kod nekih prevoznika, a ona kaže da samo podigne novac u banci, da nema nikakav ček. Da li je to stvarno tako ? Mene ne zanima koliko ona para dobija u penziji, retko se viđamo i u nekim prosečno poštovanim odnosima smo nakon mnogo nesuglasica i problema. Mislim, pomoglo bi joj to da može da ostvari neke popuste i privilegije kao penzioner, pa sad ne znam jer se pravi blesava ako misli da ja mogu da imam neke koristi od toga.
Inače, ona je malo pogubljena, kao i sav stari svet...nije za zameriti, možda žena stvarno ne dobija nikakav ček.

...dobar jutar...jedva ustadoh jutros...kad je zvonio sat, iskljucila sam ga i pocela "intenzivno" da razmisljam koji je dan i zasto mi sat zvoni...mislila sam da je nedelja...posto sam u subotu radila, poremetio se bioritam...

Kako ste vi?

Ja sam se sinoc naljutila na mm...malkice sam preterala, ali se sad durim ko malo dete...kao u onoj pesmici cika Jove...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back