СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dan dobar :kafa:
Sretan rođus Lazy, sve najljepše ti želim:heart:

Nerviram se baš sam te htjela pitat za tog malog dječaka...
joj ljudi kako je meni to žao, kako se taj meningitis pojavi?

Wenerice...pa sta znam...kruze razne price, koje ja ne zelim da prenosim, jer ne poznajem nesrecne ljude, pa ne bih da naglabam...o meningitisu znam malo...navodno je kod decaka bio virusni meningitis koji se jako brzo razvija...i kazu da najcesce deca pokupe virus od odraslih, a posebno kada im je imunitet oslabljen, sto je kod vrticke dece cesto (na zalost)...brzo se razvija i ako se blagovremeno reaguje uspesno se leci antibioticima.

ebem mu mater, izgleda da nije lečen na vreme
meningitis ako se leči odmah, ima dobru prognozu, a ako je lekra mislio da je "običan" virus i dete poslao kući, a meningitis se brzo razvija, onda ne daj Bože i daleko bilo :(

al da ne grešim dušu, ko zna šta je tu bilo
da gledamo samo da svoju decu zaštitimo
a kako ?
nisam sigurna da znam odgovor

da im peremo ruke redovno i da ih ne šaljemo napolje po jakom i hladnom vetru pa ćemo, nadam se time i meningitis da sprečimo :think:

dobro jutro

1440_A%20Cup%20of%20Hot%20Coffee.jpg

...dobro jutro...sad sam iz naseg vajnog klinickog centra...isla sam da zakazem ultrazvuk dojke...kaze mi sestra: Moze, novembar-decembar...hvala vam, rekoh...ljudi pored vas mogu da umru...kao da ih milione pregledate pa ste "prebukirani"...majmuni...uzela sam knjizicu i sad cu se zakazati privatno...na klinickom je 8 evra, a privatno 20 evra...ali dobicu odmah nalaz, bez cekanja...

...pa zeno, gde si ti??? Pitala sam za tebe...nema te odavno...
Nisam nista napipala, salju me na rutinsku kontrolu, kako bi mi ukljucili kontraceptivnu terapiju...zalila sam se ginekologu da imam uzasne PMS ispade...i da ne mogu normalno da funkcionisem od toga...poslali su me da radim analize kojekakve i ultrazvuk dojki...pa tako se bacih u resavanje, kako bih sto pre krenula sa terapijom...kad ono...:D

Kako si ti? Sta se desava sa tobom? Faks?

Evo draga,...naletim nekada..vecinom samo citam....
Generalno je sve OK. Nina krenula u predskolsku, ali je najvjerovatnije ipak necu upisivati ove godine..ipak je premala. Ide i dalje na Vrapcice, folklor i odbojku:confused: ne znam kako stizemo. Ja radim i dalje..putujem na posao 50+km...ali ne zalim se ;)
Fax za sada ceka.
Kod tebe?

...dobro jutro...sad sam iz naseg vajnog klinickog centra...isla sam da zakazem ultrazvuk dojke...kaze mi sestra: Moze, novembar-decembar...hvala vam, rekoh...ljudi pored vas mogu da umru...kao da ih milione pregledate pa ste "prebukirani"...majmuni...uzela sam knjizicu i sad cu se zakazati privatno...na klinickom je 8 evra, a privatno 20 evra...ali dobicu odmah nalaz, bez cekanja...

eh tako je to :aha:, nažalost
dobro je kad je samo rutinska kontrola, i ja se bila prepala da nije nešto ozbiljno :sad2:
Evo draga,...naletim nekada..vecinom samo citam....
Generalno je sve OK. Nina krenula u predskolsku, ali je najvjerovatnije ipak necu upisivati ove godine..ipak je premala. Ide i dalje na Vrapcice, folklor i odbojku:confused: ne znam kako stizemo. Ja radim i dalje..putujem na posao 50+km...ali ne zalim se ;)
Fax za sada ceka.
Kod tebe?

baš žestok tempo, 50 km na poso, baš nije malo
ćao drage moje!nadam se da uživate u ovom lepom vremenu kao i mi...a da ponovim,ja se više ne uzdam u lekare damo u sebe, i stalno proveravam njihove dijagnoze pisle silnih priča koje čujem...mladamama baš super što si se javila....

:cao: :bye:

ćao žene!kako ste danas? uživajte u suncu do popodneva dok ne dođe kiša...kako su dečica?
ćao Mici

kad nas je kiša padala noćas, tako da se nadam da je odradila poso za danas
Dobro jutro zene :D
Ima li kafe?
Moja klinka veceras ima nastup, tako da sa posla direkt opet na tockove:lol:

dobro jutro
kafa uvek, naravno
%5Bwallcoo%5D_coffee_Photo_71091.jpg

držimo palčeve za nastup :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back