Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.730
Lazy, srećan rođendan i od mene, sve najbolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dan dobar
Sretan rođus Lazy, sve najljepše ti želim
Nerviram se baš sam te htjela pitat za tog malog dječaka...
joj ljudi kako je meni to žao, kako se taj meningitis pojavi?
Nedavno je od meningitisa umrla jedna bebica od mame sa grupe za podrsku dojenju.
Jako je teska prica, ko ne moze da podnese, neka ne otvara link.
Mislim da ipak treba da se zna kako povrsno rade neki lekari u nekim DZ.
http://tuzlanski.ba/index.php?optio...skoj-kutiji-&catid=74:vijesti-iz-tk&Itemid=54
...dobro jutro...sad sam iz naseg vajnog klinickog centra...isla sam da zakazem ultrazvuk dojke...kaze mi sestra: Moze, novembar-decembar...hvala vam, rekoh...ljudi pored vas mogu da umru...kao da ih milione pregledate pa ste "prebukirani"...majmuni...uzela sam knjizicu i sad cu se zakazati privatno...na klinickom je 8 evra, a privatno 20 evra...ali dobicu odmah nalaz, bez cekanja...
Evo draga,...naletim nekada..vecinom samo citam....
Generalno je sve OK. Nina krenula u predskolsku, ali je najvjerovatnije ipak necu upisivati ove godine..ipak je premala. Ide i dalje na Vrapcice, folklor i odbojkune znam kako stizemo. Ja radim i dalje..putujem na posao 50+km...ali ne zalim se
Fax za sada ceka.
Kod tebe?
ćao drage moje!nadam se da uživate u ovom lepom vremenu kao i mi...a da ponovim,ja se više ne uzdam u lekare damo u sebe, i stalno proveravam njihove dijagnoze pisle silnih priča koje čujem...mladamama baš super što si se javila....
ćao Micićao žene!kako ste danas? uživajte u suncu do popodneva dok ne dođe kiša...kako su dečica?
Dobro jutro zene
Ima li kafe?
Moja klinka veceras ima nastup, tako da sa posla direkt opet na tockove![]()