phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Mi smo bili u pozoristu sa 2,5 godine i nismo lose prolazili. Jedan deo predstave mu drzi paznju a onda pred kraj se uzvrpolji. Ma zavisi od deteta, jednostavno probas pa ako hoce super ako nece probas kasnije
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...jutro drage moje...
vidim pricate o rodjendanu...Mi smo treci rodjendan proslavili u jednoj ekstra povoljnoj igraonici...pa ne znam da li nas je sve na kraju izaslo oko 100 evra...A cetvrti kuci, jer nam je ta igraonica bila zauzeta...napravili smo "svedski sto" u trpezariji...deci u decijoj pustili muziku i balone i igracke...a roditelji boravili u dnevnoj sobi...teta koja mi cuva dete je bila sa nama...pa je pomogla oko dece i bilo nam je jako ugodno...tako da sam odlucila da i naredne rodjendane slavimo tako...samo, ja bas i ne pravim neku "famu" oko decijih rodjendana...nista posebno ne pravim, sve to mi je danas postalo vrlo pomodno...gde su ona lepa vremena kad su na rodjendan dolazila samo deca...sa nekom sitnicom od pokloncica...a danas, jedna moja poznanica platila deciji rodjendan 2500 evra...kakva glupost...radije cu to staviti detetu na orocenu stednju, pa mu tim platiti skolovanje ili nesto drugo korisno...
...ej...Veksi...nikako da kazem da poljubis sudiju...i predlazem da mu napravis zuti i crveni karton, da ima da deli, ako ga deca ne slusaju...![]()
sta mislite o odlasku dece na utakmice?mislim tata bi vodio lazara u subotu na utakmicu zvezda spartak besplatan ulaz i prijateljska utakmica je u pitanju pa ce biti mirno ...ne znam...kakvo je vase misljenje o tome?
Dakle Eli da notiras da sam ostavila po neki post a da nismo bili bolesnia sad opet prijavljujem da se zapusio i krenuo sa slinama, videcemo dokle cemo ovaj put dogurati
.
Nerviram se, mm kupa oba sina i obojici on navlači pišu od prvog dana, ali mu to nikako nije išlo pa je kod obojice "pripomogao" naš pedijatar koji im je jednom navukao kožicu, to smo tretirali bornom kiselinom 2-3 dana i to je to. Sad su obojici piše kao nove.......napunio 4 u decembru...malo je problem, jer nam je tata jako zaposlen i retki su trenuci kad je sa nama kuci...posebno kad je kupanje...ali sinoc je bio...i ja ga posaljem u kupatilo na "navlacenje" a on se vrati u panici...hahahah...ne znam koliko je "pametno" njemu prepustati odredjene stvari...ali kapiram neophodnost...
![]()