СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e lazy mozda i jeste bolje da uzmete tvotockasa jer ce ga duze koristiti na kraju a ovako ce i vezbati malo vise ...
a sto se pozorista tice moje dete ako je izdrzalo filmove decije koji traju i po 2 sata onda sam znala da ce predtavu od sat sigurno izdrzati..e sad...mali princ je predstava koja je 8+ al smo mi dobili karte pa ajde reko prvi put je pa da vidim dal mu se svidja uopste ta misao o pozoristu scena zivi likovi i tako...sve zavisi od deteta na kraju...a to roditelj sam treba da proceni i uvidi :)
nego drugari jesu poceli rodjendani u ovoj godini?vreme leti za cas prodje a maj ce biti tu a ja veze nemam sta i kako...stvarno sad smo veci i drugari iz vrtica bi nam bili najbolji gosti al u stanu mesta nema za tate i mama decu ...a opet igraonice su skupe uzas jedan...veze nemam dvoriste nemam...uf uffffff

Kvi, vi ste u maju - napravi žurku/piknik u parku. Meni je baš krivo što mi tako ne možemo - u martu je još hladno za tu varijantu. U NS ima i animatora koji izlaze na teren i zabavljaju decu gdegod, a nisu skupi - oko 3000din, sigurno ih je u Bg još više, samo prelistaj oglase malo.

lazy dok uzmem tog animatora igraonica me sa svim picem kosta i to neogranicenim picem izadje 10000 pa tortu dok uzmemo i nesto hrane i to bi bilo to videcemo al reko da vidim kako ste vi ostale mame to proslavile?to me je zanimalo :)pa da ukradem neku ideju od mama koje su vec prosle kroz taj 3 rodjendan :)

...jutro drage moje...
vidim pricate o rodjendanu...Mi smo treci rodjendan proslavili u jednoj ekstra povoljnoj igraonici...pa ne znam da li nas je sve na kraju izaslo oko 100 evra...A cetvrti kuci, jer nam je ta igraonica bila zauzeta...napravili smo "svedski sto" u trpezariji...deci u decijoj pustili muziku i balone i igracke...a roditelji boravili u dnevnoj sobi...teta koja mi cuva dete je bila sa nama...pa je pomogla oko dece i bilo nam je jako ugodno...tako da sam odlucila da i naredne rodjendane slavimo tako ;)...samo, ja bas i ne pravim neku "famu" oko decijih rodjendana...nista posebno ne pravim, sve to mi je danas postalo vrlo pomodno...gde su ona lepa vremena kad su na rodjendan dolazila samo deca...sa nekom sitnicom od pokloncica...a danas, jedna moja poznanica platila deciji rodjendan 2500 evra...kakva glupost...radije cu to staviti detetu na orocenu stednju, pa mu tim platiti skolovanje ili nesto drugo korisno...

Mi slavimo za desetak dana - kući nemam mesta, u dvorištu je hladno, pa smo uzeli neku lokalnu, dosta povoljnu igraonicu (Nikoli je bitno da ima trabolina i one penjalice). Za klopu planiram neke projice il kiflice, malo sokova, piva i kafe i to je to... ništa veliko i komplikovano i skupo.
Ne znam samo jel može u vrtiću nekako da se obeleži rođus... :think:

...jutro drage moje...
vidim pricate o rodjendanu...Mi smo treci rodjendan proslavili u jednoj ekstra povoljnoj igraonici...pa ne znam da li nas je sve na kraju izaslo oko 100 evra...A cetvrti kuci, jer nam je ta igraonica bila zauzeta...napravili smo "svedski sto" u trpezariji...deci u decijoj pustili muziku i balone i igracke...a roditelji boravili u dnevnoj sobi...teta koja mi cuva dete je bila sa nama...pa je pomogla oko dece i bilo nam je jako ugodno...tako da sam odlucila da i naredne rodjendane slavimo tako ;)...samo, ja bas i ne pravim neku "famu" oko decijih rodjendana...nista posebno ne pravim, sve to mi je danas postalo vrlo pomodno...gde su ona lepa vremena kad su na rodjendan dolazila samo deca...sa nekom sitnicom od pokloncica...a danas, jedna moja poznanica platila deciji rodjendan 2500 evra...kakva glupost...radije cu to staviti detetu na orocenu stednju, pa mu tim platiti skolovanje ili nesto drugo korisno...

pobogu
pa šta je ta za 2500 evra napravila od rođendana? :eek:

dobro jutro
mi još malo pa se spremamo za maskembal
moram i da ga slikam
i da mu stavim flaster preko kolena da upotpunimo sliku

...dobro jutro...:D
Da ti pravo kazem, nemam pojma za sta...rodjendan joj je bio ko i svi ostali...ali...pomodarka...

Lazy...ne znam kako je kod vas....ali kod nas se dogovori sa tetama i obavezno se obelezava rodjendan...bude im prelepo...plesu i pevaju...mi smemo da donesemo kuglof umesto torte, grickalice...i bombone... (mi smo umesto bombona uzeli male cokoladice)...i predivno...:)

lazy da znas da ti to nije losa ideja i mi cemo tako nesto ja sam nasla neku igraonicu nije tako skupa al opet i nije nesto extra al blizu nam je peske stignemo do nje pa sad njima je ionako bitno u tom uzrastu da su zajedno i da se druze jos su mali :) pa sam mislila da rezervisem vec termin za maj mesectj sad vec bio neki 1 ili 2 jun posto pada za vikend tako da cemo videti :) tortu sam mislila da porucim jednu lepu i jednu da kupim i to je topa sto lazy kaze kiflice napravim neku salaticu ili dve vec cemo videti smoki grickalice kokice to klinci vole i eto videcemo mozda neki oval sa rostiljem videcemo i to kako i sta...
a sto se vrtica tice tu koliko dece toliko cokoladica,uzmemo case tanjirice kapice rodjendanske neki flips posto ima dece sa alergijama,svecica i rolat da mogu negde da bocnu svecicu i naravno posaljem fotoaparat da imamo slicice za uspomenu :) za vaspitacice kafa sokic i kolaci to je to...tako se bar ovde kod nas kaoo praktikuje ...
juce necete verovati ponovo dobijem karte za predstavu al za odrasle al smo i lazara vodili pa nam je sedeo u krilu i dete je ko rodjeno za pozoriste bas bas voli predstave iako mu se spavalo on je pazljivo pratio sta se desava na sceni :)

sta mislite o odlasku dece na utakmice?mislim tata bi vodio lazara u subotu na utakmicu zvezda spartak besplatan ulaz i prijateljska utakmica je u pitanju pa ce biti mirno ...ne znam...kakvo je vase misljenje o tome?

ma nek ide, nek proba, tata će da ga pazi,pa će Lazar videti videti kako fudbal izgleda, tata će videti kako se Lazar ponaša i tako
samo ako bude lepo vreme i tako to...

DSC01490.jpg

evo ga Bane sudija
volela bih kad bih mogla da stavim slike iz zabavišta koje će napraviti fotograf,

DSC01486.jpg

DSC01482.jpg

...e, zene...imamo jedan problem...pa sam htela da se posavetujem sa vama...tj. mozda je naka od vas imala iskustva...
Sinoc smo kupali Andriju i mm je pokusao da mu navuce kozicu...skoro skroz prelazi, ali na jednom mestu je zalepljena...mm je poceo da panici (naravno, ne pred Andrijom), a ja ga smirujem (a ni sama nisam bas cool)...jete imali iskustva...da ga vodim kod urologa, ili da pokusamo sami?...nemam pojma...ne zelim da mu stvaram bilo kakvu traumu...ali, nesto se mora poduzeti...

..zaduzi tatu da prevuche svaki put koliko moze, zadrzi par sekundi zategnuto i pusti..svaki dan, najbolje kad se kupa..
..odlepice se to samo..
..i nek ne pravi nikakvo pitanje od toga, "to se tako radi svaki dan" i gotovo..
..urolog, zavisno da li je stara shkola ili nova, recice vam da ne pipate ili ce da do'vati dete i svuche na silu i da vam neshto da negujete posle.. :roll:

dobar dan:kafa:

nerviram se, u pravu je novembar nemoj ga vodit urologu, mislim da nema potrebe...
svaki dan kupanjac i pomalo navlači, poslije bi ja stavila pavlović kreme da klizi...
i nek se on sam igra sa njim....ja to odavno Lazaru govorim...i to trebaju dječaci da rade..
otkako znaju za kitu...:lol:

...:)...napunio 4 u decembru...malo je problem, jer nam je tata jako zaposlen i retki su trenuci kad je sa nama kuci...posebno kad je kupanje...ali sinoc je bio...i ja ga posaljem u kupatilo na "navlacenje" a on se vrati u panici...hahahah...ne znam koliko je "pametno" njemu prepustati odredjene stvari...ali kapiram neophodnost...:D

Dobro veče svima!

Verovatno nema nikog, ali rekoh da se javim.

Mi smo prvi put proslavili rođus samo kod kuće jer sam poslednja dva puta platila igraonicu, a nije došlo ni pola dece zbog boleština i onda ispade da je to čisto bacanje para pogotovo što je Miloš mali i njemu ništa ne znači da mu dođu deca koju viđa jednom godišnje. Bitni su mi brat i sestra (od ujaka) koja ove godine nije ni bila jer je bila bolesna, a bio je i slavljenik bolestan pa je jedva izdržao rođus. Samo smo Lukinog najboljeg drugara zvali da dođe jer su nam to kumovi i samo sa njima se viđamo redovno, skoro svakog vikenda pa je to ujedno i Milošev najbolji drug. :D

Ne znam kako vama, ali sad kad je zima, jako slabo se viđamo sa prijateljima jer su deca non-stop bolesna u krug ili matori i onda nikad ništa od druženja. Onda još pride ne mogu napolje jer je bolestan ili jedan ili drugi pa taj bolestan ne sme napolje, a drugi mora da se solidariše i moja deca su konstantno unutra.
'Bem mu život, jedva čekam da i ovaj mali poraste.

I da više svane to sunce, da prestanu boleštine i da mogu da ih pustim u dvorište pa će onda valjda i biti više društva za druženje.
Mene zima ubija na sve strane: hladno, mračno, bolesti, nema druženja - smrt!:vudu:

I mnogo mi je bolje ovih dana kako je sunce počelo da sija i da se promalja, ali ubija vetar i ja i dalje cvokoćem i nahlađena sam strašno. Svaki čas trčim na WC.

I tako...ja i dalje čekam da prođe zima, ali polako mi se vraća osmeh na lice. Doduše ukočen od zime, ali je ipak osmeh::mrgreen:

...:)...napunio 4 u decembru...malo je problem, jer nam je tata jako zaposlen i retki su trenuci kad je sa nama kuci...posebno kad je kupanje...ali sinoc je bio...i ja ga posaljem u kupatilo na "navlacenje" a on se vrati u panici...hahahah...ne znam koliko je "pametno" njemu prepustati odredjene stvari...ali kapiram neophodnost...:D
Nerviram se, mm kupa oba sina i obojici on navlači pišu od prvog dana, ali mu to nikako nije išlo pa je kod obojice "pripomogao" naš pedijatar koji im je jednom navukao kožicu, to smo tretirali bornom kiselinom 2-3 dana i to je to. Sad su obojici piše kao nove.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back