СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta mislite o odlasku dece na utakmice?mislim tata bi vodio lazara u subotu na utakmicu zvezda spartak besplatan ulaz i prijateljska utakmica je u pitanju pa ce biti mirno ...ne znam...kakvo je vase misljenje o tome?
Ja se ježim utakmica svakako, ne bih volela ni mm da ide, ali sva sreća, sport ga slabo zanima. I kad nešto gleda, to uvek bude iz udobne fotelje.:D

A i za pozorište ti ne vredi moje mišljenje jer za njega moja deca nisu, kao što rekoh, suviše su nemirni i retko šta im drži pažnju, tako da svaka čast Lazi!:super:

A, ZAŠTO nema kod trudnjača i doma i porodice: KAFANA??? zar je to zabranjeto kod Vas? ;)

ae mame , tate i ostali delovi porodične kompozicije na glasanje :) OMAN!!!

http://forum.krstarica.com/showthread.php/534680-GLASANJE-za-radove-na-temu-SAN

ljudi, mi sa likovne smo organizovali takmicenje

http://forum.krstarica.com/showthread.php/534680-GLASANJE-za-radove-na-temu-SAN
svratite da glasate za radove.

Hvala

Pozdrav!!

:zaljubljena:

glasala :kpozdrav:
crteži su super:ok:
žene imali koga...ja tek sad sjela...
dok sam sve sredila, djeca zaspala malo reko da i ja odmorim:lol:

Ла Бамба, песма која је прославила Ричија Валенса, америчког солисту латино порекла, чији је метеорски успон прекинут смрћу у авио несрећи 59. у његовој 18. години.
Клип из филма о њему.
Иначе је песма данас симболички повезана са покретом Реконквиста који се демократским средствима бори за поновно припајање југозапада САД Мексику(!!!), на територијама где су Латиноси доминантни, а има их преко 50М и већина су у два мега града, Л.А. и Мајамију!!!

dobar dan,pošto jutro više nije!
sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,napokon...odmah sam počela da perem prozore,tek završila...danas prepodne slobodna,ujeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,pa se odlučila za veliko spremanje,a sad se spremam sa knjigom napolje da sednem...mada moguće da ću da se smrznem,no vredi probati...toliko toga mi se vrzma po glavi,planovi,promene sve i svašta,da ne mogu da mirujem...eto i danas posle 5 se probudila,pa nisam više mogla da zaspim,počela da čitam knjigu dok nismo trebali da ustajemo za vrtić...
Gabrielu nešto curi nosić,ali onako vodenjkasto,rekla vaspitačici da ga malo više posmatra...ali ne verujem da će biti neki problem...još malo da ostane ovako sunčano pa će ih izvoditi malo na dvorište da protrče i da se izmore..hihihi...

dobar dan,pošto jutro više nije!
sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,napokon...odmah sam počela da perem prozore,tek završila...danas prepodne slobodna,ujeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,pa se odlučila za veliko spremanje,a sad se spremam sa knjigom napolje da sednem...mada moguće da ću da se smrznem,no vredi probati...toliko toga mi se vrzma po glavi,planovi,promene sve i svašta,da ne mogu da mirujem...eto i danas posle 5 se probudila,pa nisam više mogla da zaspim,počela da čitam knjigu dok nismo trebali da ustajemo za vrtić...
Gabrielu nešto curi nosić,ali onako vodenjkasto,rekla vaspitačici da ga malo više posmatra...ali ne verujem da će biti neki problem...još malo da ostane ovako sunčano pa će ih izvoditi malo na dvorište da protrče i da se izmore..hihihi...

Ovako sam ja Mici danas prepodne...moji svi otisli,ja pozavrsavala sta sam imala,skuvala kaficu,knjigu pod ruku i napolje na Sunce :zaljubljena:

Sad ce Eli da me popljuje ali moram opet da se iskukam, da malo olaksam dusu :). Sline su prerasle u bronhitis, kasalj, od danas t i sad cekam rezultate pa sutra opet kod dr na slusanje i da vidimo hoce li mu nesto prepisati od terapije...
Meni je zbog tih boleština ova zima najduža u životu.:(

Moji su već duže vreme zdravi, pa se sve nadam da smo završili sa boleštinama do jeseni.

...sjajno...:dash: vidim deca bolesna, opet...bas mi je zao...ja se nadam da cemo se uspeti sacuvati do Nadjine operacije i malo posle...ali svaki dan slusam kako disu, jel kaslju, pipkam ih da slucajno nemaju T...i slicno...postala sam paranoik u silnoj zelji da se sve zavrsi sto pre...na zalost, ovo lepo vreme, nakon one snezine i minus 30 pogoduje razvoju bolestina...

Ah, da...dobro jutro...:kafa:

Meni je zbog tih boleština ova zima najduža u životu.:(

Moji su već duže vreme zdravi, pa se sve nadam da smo završili sa boleštinama do jeseni.

Ja ne znam vise sta je normalno. Ovo nam je cetvrta bolest za ovih 5 zimskih meseci, nemam pojma, znam samo da ovako nikad nije bilo razboli se jednom, dva put u sezoni i to je to. Ovo se vuce, traje i ponavlja. Imali smo periode od po tri nedelje da je zdrav i to je to. Cekam i ja prolece da mi svane.

Dobro jutro...vidim bolesti nikako da se resimo meni Lazar vec drugu noc kasljuca jadnicak toliko ga nekad uhvati da se probudi pa se jos razmazi onako sanjiv al dobro nekako resimo preko dana nista nocu se valjda sliva sekret...
nego kod nas krenula sezona rodjendana u vrticu :) a ja veze nemam sta se kupuje deci za rodjendan mislim to su deca sa kojima nismo bas bliski ne druzimo se van vrtica za one bliske sa kojima se druzimo znam sta cu al za ovu drugu decu plasim se da ne bude malo ili previse mada previse nikad nije...ako imate predloge ili savete dajte mi ih slobodno recimo sta ste vi dobijali za vasu decu od drugara iz vrtica ili sta ste i sami nosili na rodjendane :)
sledece nedelje imamo 2 rodjendana tacnije 3 uf...:)jedan poklon imamo fale nam dva za devojcicu i za decaka :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back