kvikveg
Domaćin
- Poruka
- 3.282
dobro jutro nadam se da ste svi dobro...Mici bas mi je drago da si se javila i da Gabriel napreduje 
kod nas nema nista novog specijalno osim sto sam izasla iz kredita to je dobra vest hehe sa spanskim sam zavrsila i nisam upisala sledeci novo al nadam se da ce i to biti od jeseni
a sto se Lazara tice on je super sa svojim dinosaurusima i bagerima da vam ne pricam u svom svetu je i bas bas uziva zao mi je zbog njega sto nema snega jer smo uzivali na sankama bas je bilo lepo za decu ove zime stvarno madaaaa ja ne vloim sneg pa jedva cekam prolece zbog sebe heheu vrticu polako krecu rodjendani pa ce to biti pravi dozivljaj za njih a pocecemo i sa igraonicama mislim na rodjendane u igraonicama vec su veci pa se moze
uglavnom ovih dana kako je bilo kisice uzivali smo kod kuce imali smo goste drugare i ja sam iako umorna od posla bas bila srecna da ih ugostimo pa smo pravili palacinke u obliku miki mausa sa nutelom,pa smo pravili neke kolace iz mikrotalasne za 2 min
neke kiflice i cudesa...i bas bas mi je bilo lepo ...danas sam slobodna posle 9 dana i evo uzivam al imam gomilu vesa za peglanje a popodne idemo kod babe i dede malo
Nerviram se... kakva je operacija upitanju?sad videh u poslednjem postu...

kod nas nema nista novog specijalno osim sto sam izasla iz kredita to je dobra vest hehe sa spanskim sam zavrsila i nisam upisala sledeci novo al nadam se da ce i to biti od jeseni

Nerviram se... kakva je operacija upitanju?sad videh u poslednjem postu...