....OLJA.....
Iskusan
- Poruka
- 5.517
pa volim da su MOJE devojke srecne............![]()
prvo sam sin, pa sada devojka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa volim da su MOJE devojke srecne............![]()
dobro necu vise podebljavat....srecna!!!!a sto pises kad-kad podebljanim slovima...video si od mog sina?
Imam i ja zver zakljucanu............................misli da bi moja pojela tvoju samo tako.........
![]()
dobro necu vise podebljavat....srecna!!!!![]()
napolju pljusti kisa...ja se smoriJo...ajd daj nesto da procistim gusu![]()
ali ja ovu zver nisam na'ranila jedno 15 dana, pa ti sad vidi ko bi tu koga poj'o...![]()
prvo sam sin, pa sada devojka![]()
![]()
molim vas donesite uvaženom starom gostu i legendi ovog foruma sledeće tri stvari:
1.tekila
2.tompus
3.sombrero
žile, 'oćeš da me vodiš na ostrvo zbog radi ovog sad?![]()
e tako...vidis kako se zna i uvazava stari gost koji popije sve sto ima![]()
da te vodim...paaaaaaaaa...ako cem mi donosis koktele kad pucnem prstima dok se ja izlezavam u lezaljci izmedju 2 palme onda moze![]()
![]()
e tako...vidis kako se zna i uvazava stari gost koji popije sve sto ima![]()
da te vodim...paaaaaaaaa...ako cem mi donosis koktele kad pucnem prstima dok se ja izlezavam u lezaljci izmedju 2 palme onda moze![]()
![]()
dakle da te turim u tefter....ajde cu te turim..ali posto stalno gubim teftere ti zapamti da sam te turiJo![]()
i jos jedna stvar...na ostrvu je monopol...odnosno ja sam jedino musko a toliko zena...uh bice veselo kad krene chick fight oko toga sto nema vise tople vode za tusiranje jer je neka potrosila sve![]()
![]()
@marko....tu dzibru pijem kad nestane sve ostalo![]()
@85...ma vala bas turis 3 plasticne flase na sunce i za sat vremena gotovo...cak onda mora da razladjujes da se ne poparis![]()
ali neko onda mora da posipa...evo ja se javljam kao dobrovoljac popnem se na terasu i sa nje sve redom posipam![]()