Svašta radim dok čašicu gladim...

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro necu vise podebljavat....srecna!!!!:)

ok....sreeeecna....odakle si?[/QUOTE]

e pa bas mi DRAGO
rakija.jpg

ZIVELI

kisa bre kod mene...ali izgleda da je batalila...malopre oko 12 cujem ja bije po olucima...kad pogledam pljusak...a malopre se setao bilo da kazem lepo vreme posto meni je lepo tek kad je sunce i +30 :lol: :D
a sto ste mi doneli tu rakiju...pa ja kad dodjem i trazim nesto zna se sta se donosi...ono moje...ajd sad nadji nekog starijeg kelnera da objasni sta je to...koje 3 stvari :lol: :D

e tako...vidis kako se zna i uvazava stari gost koji popije sve sto ima :lol: :D
da te vodim...paaaaaaaaa...ako cem mi donosis koktele kad pucnem prstima dok se ja izlezavam u lezaljci izmedju 2 palme onda moze :lol: :D

ćem ti donosim... i koktele i tompuse i sve što 'oćeš... i igraćem ti u kupaćem uz lambadu... i hraniću te grožđem i ostalim voćkama, znaš onako dok ti ležiš u ležaljci...

samo me više upiši na tvoj cenjeni spisak, majku mu... :mrgreen:

dakle da te turim u tefter....ajde cu te turim..ali posto stalno gubim teftere ti zapamti da sam te turiJo :lol: :D
i jos jedna stvar...na ostrvu je monopol...odnosno ja sam jedino musko a toliko zena...uh bice veselo kad krene chick fight oko toga sto nema vise tople vode za tusiranje jer je neka potrosila sve :lol: :D

dakle da te turim u tefter....ajde cu te turim..ali posto stalno gubim teftere ti zapamti da sam te turiJo :lol: :D
i jos jedna stvar...na ostrvu je monopol...odnosno ja sam jedino musko a toliko zena...uh bice veselo kad krene chick fight oko toga sto nema vise tople vode za tusiranje jer je neka potrosila sve :lol: :D

ništa ne brini, pamtim ja svako turanje... :lol:

a što se tople vode tiče... koj' će mi đavo na tropskom ostrvu topla voda u bojleru kad mogu očas posla da je podgrejem na suncetu? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back