Šutanovac: Povećano poverenje u vojsku

Каже Шутко да су се ове године три-четири пута више пријавили кандидати на Војну академију у односу на прошлу годину. И то је велики доказ како се вратило - поверење у војску. :rtfm:

Непрестана демагогија !!!
Какво црно поверење, какви бакрачи. Прво, војску имамо на папиру, наоружање застарело, опрема неисправна, авиони крш ... Друго, млади људи се одлучују за војну каријеру, јер је испало да само ко заврши за пандура или подофицира и официра, има - сигуран посао ... са каквом таквом платом. Значи чисто рационално. Шта вреди да завршиш неки факултет кад не можеш да се запослиш до краја живота ... јер ниси ''друг члан'', немаш дебелу везу, или немаш кинту да купиш радно место.

А Шутко прича о поверењу .... мајко мила :dash:

pa malo je duza prica ali je poznato da su E.I. I P.E.D. nevidljiva sluzba.
takodje dosta toga je pod oznakom tajno dok se radi u sektoru za razvoj.
eto da kazemo hteo je da odradi posao posteno i sada trpi posledice kao upozorenje svima ostalima ,a uopste nije morao, mogao je samo da cuti i uziva,. pogledaj kako su se strankice i vlasti i opozicije i gotovo svi mediji obrusili na njega kad je samo iskazao svoju zabrinutost i neslaganje sa M.O. ,barem ih je raskrinkao jer kolko vidim ne rade ni jedni za svoj narod.

e to je tacno...a o EiPED znam dosta...imao sam cast da sa mnogima od njih radim na terenu....a o imenovanom ne bih vise...ako je tamo radio jasno mi je zasto je i dosao na to msto...

Back