Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti to nas zajebavasDakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima? Posle otmica dece i pretnji preko televizija i tabloida kako će ljudi ostajati bez dece? Ima li kraja radikalskom čedomorstvu i zločinima? Paravojne formacije kidnapuju decu i odvode u mrak.
Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.
Jel i kod nas došlo takvo vreme da zaziremo od korumpiranih i nefunkcionalnih institucija.
Odeš u katastar traže mito, odeš u bolnicu mitke, policija mitke. Završiš u zatvoru gde te tuku i ubiju ako nemaš 2000€ da te prebace u "bolju" sobu.
I na sve to još plaćaš 20% pdv državi u kojoj su ugrožena osnovna prava na život.
Autorska tema.
Pogledajte prilog 1752554
Зар Мајдан, чувени антикорупцијски покрет, ништа није помогао да се то реши?Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.
Та "полицајка" је из једне банде прешла у другу банду. Они нису полиција, нит је ово држава. Закон не постоји.
nemam poverenja ni u zandarmeriju, ali znaju dosta dobro da biju nasilnike...na orimer, istabali su Andreja Vucica...bili su blagi, trebali su malo vise da ga batinajuNemam poverenje zato sto i dalje preblago reaguju
a sta kazes za melonijevu italiju? i tamo vlada fasizam?Gospodin šerif je iz Brevard County. A znaš šta vlada tamo? Nacizam, ono, najcrnji. To ti je predgrađe Orlando-a , dakle Disney Co., opet najcrnji nacizam, kombinovan sa pedofiliju.
Potkapa je omela rad Sektora unutrašnje kontrole u otkrivanju lica koje je nanelo povrede pripadniku Žandarmerije u civilu ispred RTS bez obzira što se predsednik slikao sa povređenim i istinski učestvovao u njegovom bolu. Ne znam da li su potkapu nosili policajci u Boru kada je ubijen Dalibor Dragijević. Moguće da je to jedan od razloga što SUK ne može da identifikuje izvršioce.