Imate li poverenje u srpsku policiju?

Imate li poverenja u srpsku policiju?

• Da

glasova: 7 18,4%
  • Ne

glasova: 31 81,6%

• Ukupno glasova
    38
Dakle imate li ili ne posle batinanja studenata, dece i građana na mirnim protestima? Posle otmica dece i pretnji preko televizija i tabloida kako će ljudi ostajati bez dece? Ima li kraja radikalskom čedomorstvu i zločinima? Paravojne formacije kidnapuju decu i odvode u mrak.

Pre par godina sam bio sa jednom ukrajinkom. Tamo niko nije zvao policiju zbog užasne korumpiranosti iste. Rešavaju sami oko za oko zub za zub. Ne ideš ni u bolnicu jer je ista situacija vreba dr smrt.

Jel i kod nas došlo takvo vreme da zaziremo od korumpiranih i nefunkcionalnih institucija.

Odeš u katastar traže mito, odeš u bolnicu mitke, policija mitke. Završiš u zatvoru gde te tuku i ubiju ako nemaš 2000€ da te prebace u "bolju" sobu.

I na sve to još plaćaš 20% pdv državi u kojoj su ugrožena osnovna prava na život.
Autorska tema.

Pogledajte prilog 1752554
ti to nas zajebavas

Koju policiju, kada uz regularnu, ucenjenu poslovima (moraš biti u SNS da bi bio pandur-provereno),policiju, imaš lažnu policiju, sačinjenu od kriminalaca bliskih režimu, te specijalni policijski SNS odred u civili, napravljen tokom ovih poslednjih godina, koji navodno štiti posebna lica i objekte. Ni ti poslednji, kao ni ovi drugi nisu prošli policijske obuke.Imaju znanje sa ulice, koje imam i ja. Qurac policija

Previse prekoracuju ovlascenja,Policija je uvek bila uz Drzavu a Vojska uz narod.Sad je sve pod vlasnistom diktatora.
Rade to sto im naredjuju a nikad ne snose penale za svoja prekoracenja ovlascenja..
Moj odg je do konacne reforme svih institucija u drzavi ne verujem im.

Poslednja izmena:

Zašto je fantomka postala deo policijske uniforme

Predrag Simonović​

penzionisani inspektor MUP-a i autor knjige Operativac

Izdvojeno iz teksta:
Potkapa je omela rad Sektora unutrašnje kontrole u otkrivanju lica koje je nanelo povrede pripadniku Žandarmerije u civilu ispred RTS bez obzira što se predsednik slikao sa povređenim i istinski učestvovao u njegovom bolu. Ne znam da li su potkapu nosili policajci u Boru kada je ubijen Dalibor Dragijević. Moguće da je to jedan od razloga što SUK ne može da identifikuje izvršioce.

Poslednja izmena:

Back