Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.683
Nisam se dovoljno skoncentrisaozato sam vam rekao da niko ne može doći k meni ako mu nije dano od Oca...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam se dovoljno skoncentrisaozato sam vam rekao da niko ne može doći k meni ako mu nije dano od Oca...

Pojasni ti to,zasto ne odgovoris na pitanje, jel meni kazas da
sta je sa tobom, jel se bojis da mi priznas, a?

Pa onda nemoj,Jel su ovo pricali na mobilni ili kako vec ?
I ja bih da komuniciram s bogom ali mi ne odgovara![]()

sta da pojasnim? ovo su tvoje reci, a sada mozes samo da kazes da si se salio, i da nisi mislio ozbiljnoPojasni ti to,![]()
i da sam ja kriv sto sam te shvatio ozbiljno, pa pitao jel si ti pokusao da ''odradis'', dok su tebe ODRADJIVALI DEMONIPokusaj da odradis astral projekciju i nadjes se u Edenu,![]()
U tome i jeste problem tvoj, sto bi ti da pricas, a mi ostali da radimo. E, pa ne moze, ne javlja ti se zbg nas koji imamo pune ruke posla, a ti ne zatvaras usta dok mi radimo za Boga. Ti kazes da imas ti tvoj posao, a s Bogom bi malo da divanis kao zene sto divane uz kaficu, ili muski uz picence. TRGNI TO SAM, kao ja, pa na posao.I ja bih da komuniciram s bogom ali mi ne odgovara![]()
I ja radim ali za sebea ti ne zatvaras usta dok mi radimo za Boga

to ti ja i pricam, Bog tebi nece nikad da se otkrije, sta ces mu kad samo radis za sebeI ja radim ali za sebe![]()
to ti ja i pricam, Bog tebi nece nikad da se otkrije, sta ces mu kad samo radis za sebe
ja uvek gledam za koga jos radim, koji je siri kontekst, opste dobro, pa makar samo i porodicno, ako ne i sire
ja kada bih radio samo za sebe, ne bih ni radio uopste, jer u grob niko nista nije odneo
to sam cuo vec od mnogih, ali mi niko nije prodao tu pricu, a i ti bi do sad trebao da nas diskutante razlikujes vise - ja sam poslednji kome mozes da prodas izmisljotine, umisljotine, izmastano, sanjano, ... nisi Mu bio okrenut - utuvi to u glavu, ili za dzabe pricamo...nisi ti jedini koji samo umislja, neki i dan-danas, zapravo mnogi umisljaju da su Mu OKRENUTI, ali nisu, vec su okrenuti antihristu; takodje, i kasnije kada si umislio da si se okrenuo raznim drugim zlim likovima, takodje si UMISLIO... KAKO GOD, VECINA VAS SAMO UMISLJA, NEKI IMAJU KOMPLEKS VISE I BOLJE VREDNOSTI, A DRUGI NIZE, LOSIJE, ZLOCESTE - - ANTIVREDNOSTIJa dok sam mu bio okrenut nikada mi se nije javio.
to sam cuo vec od mnogih, ali mi niko nije prodao tu pricu, a i ti bi do sad trebao da nas diskutante razlikujes vise - ja sam poslednji kome mozes da prodas izmisljotine, umisljotine, izmastano, sanjano, ... nisi Mu bio okrenut - utuvi to u glavu, ili za dzabe pricamo...nisi ti jedini koji samo umislja, neki i dan-danas, zapravo mnogi umisljaju da su Mu OKRENUTI, ali nisu, vec su okrenuti antihristu; takodje, i kasnije kada si umislio da si se okrenuo raznim drugim zlim likovima, takodje si UMISLIO... KAKO GOD, VECINA VAS SAMO UMISLJA, NEKI IMAJU KOMPLEKS VISE I BOLJE VREDNOSTI, A DRUGI NIZE, LOSIJE, ZLOCESTE - - ANTIVREDNOSTI
ti lazes samog sebeSada ti otvoreno lažeš.
ti si ispunio neciji varalacki scenario po ko zna koji put, kao i mnogi pre tebe koji su trazili boga po ''tradicionalnim crkvama'', dok nisu ga nasli u sekti; ti si bio ''iskreni'' tragalac, dok nisi odustao od vrednosti koja te nije udostojila, pa si se okrenio antivrednostima - KOMPLEKSI kako god da okrenesKompulzivno i patološko laganje su dva jako slična pojma koja se razlikuju u sitnicama. Naime, kompulzivni lažljivci imaju potrebu pretjerivati i uljepšavati stvari kako bi sebe prikazali u boljem svjetlu. Oni žele pričati ono što smatraju da ljudi žele čuti, te im je najvažniji cilj svidjeti se drugoj osobi.
Za razliku od patoloških lažljivaca, oni su svjesni svojih laži, te znaju prestati onda kad shvate da ih je druga osoba otkrila. Unatoč tome, drugi ljudi ih uglavnom vole zato što govore ono što oni žele čuti.
ti lazes samog sebe
a koga ja lazem?ti si ispunio neciji varalacki scenario po ko zna koji put, kao i mnogi pre tebe koji su trazili boga po ''tradicionalnim crkvama'', dok nisu ga nasli u sekti; ti si bio ''iskreni'' tragalac, dok nisi odustao...
svi ti scenariji su napisani i pre nego sto ste svi vi nastali, vi ih samo igrate i to neubedljivo, kao losi glumci
a lepo sam rekao vec i ponovio, da ja adam nisam znao ni za kakve jevreje u raju, oni su samo sakupili sve na jedno mesto i mi to zovemo stari/novi zavet... i da je Hristos marsovac, a ne jevrejin, ja bih Ga opet sledio - kako ne vidis koliko si ogranicen, kao da ima veze sto je Hristos bio jevrejin, jer za mene nema - zbog toga i imas 4 jevandjelja, pa u 1 kaze ne da je bio zrtvovan, vec da je sam polozio svoj zivot, da ga opet uzmeDa odustao sam zato što je sva ta priča o Bogu i Isusu jevrejska prevara. I to najveća koju su ikada izveli.
a lepo sam rekao vec i ponovio, da ja adam nisam znao ni za kakve jevreje u raju, oni su samo sakupili sve na jedno mesto i mi to zovemo stari/novi zavet... i da je Hristos marsovac, a ne jevrejin, ja bih Ga opet sledio - kako ne vidis koliko si ogranicen, kao da ima veze sto je Hristos bio jevrejin, jer za mene nema - zbog toga i imas 4 jevandjelja, pa u 1 kaze ne da je bio zrtvovan, vec da je sam polozio svoj zivot, da ga opet uzme
zamisli ti da je idem i ispobavam zene naokolo kao ti nazovi vere, i da na kraju kazem da ni jedna ne valja, jer se ne razumemo, i da sam ja kao i ti dokazo da zenski rod ne valja, a moja sadasnja da mi je stranac, jer nema veze sa nama srbima na primer, ili da je ona srpkinja, a da ja nisam? ja s' njom izrodio buljuk dece, i sad ne valja, ma ni 1 ne valja - ko ima iq manji od 80? ja prijatelju bolje da ti ne kazem moj iq, ukakices se. Bolje vidi iznad sam editovao kod KOMPLEKSA, vise i nize vrednosti, i antivrednosti.Zato što ta sekta nema veze sa nama Srbima, a onaj Srbin koji je ozbiljno prihvatio njegova lupetanja ima IQ 80.
zamisli ti da je idem i ispobavam zene naokolo kao ti nazovi vere, i da na kraju kazem da ni jedna ne valja, jer se ne razumemo, i da sam ja kao i ti dokazo da zenski rod ne valja, a moja sadasnja da mi je stranac, jer nema veze sa nama srbima na primer, ili da je ona srpkinja, a da ja nisam? ja s' njom izrodio buljuk dece, i sad ne valja, ma ni 1 ne valja - ko ima iq manji od 80? ja prijatelju bolje da ti ne kazem moj iq, ukakices se.
Izgleda da su tebe zaposeli odredjeni entiteti, pa se stobom ne moze razgovarati ozbiljno.sta da pojasnim? ovo su tvoje reci, a sada mozes samo da kazes da si se salio, i da nisi mislio ozbiljno
i da sam ja kriv sto sam te shvatio ozbiljno, pa pitao jel si ti pokusao da ''odradis'', dok su tebe ODRADJIVALI DEMONI
Sa mnom mozes da sa salis u vezi sa Jakovljevim rvanjem s Bogom, ili sa grizenjem za petu, pa redom po zglobovima, a sa ovim nema sale, jer ko nije prizeman, imace prinudno prizemljavanje, za njegovo dobro. Posle kasno, JER JA SE NE BAKCEM SA ZAPOSEDNUTIMA.
ovo su tvoje reci, a ne moje, BOLD, pa sada napadas mene bezeci od tih tvojih reci, kada nisi uspeo da se napravis ludPokusaj da odradis astral projekciju i nadjes se u Edenu,![]()
Izgleda da su tebe zaposeli odredjeni entiteti, pa se stobom ne moze razgovarati ozbiljno.
Idi i pokaj se i ispovedi se i posti , kako duhovno, tako i fizicki, sledecih 3 dana, na hlebu i vodi, HalleluYAH

ma, mene uopste ne zanima ko je ko, vec diskutujem po odredjenim pitanjima, ali ljudi imaju predrasude o drugima, i onda slede etiketeSacekace da se promeni misao teme![]()

Ako je krstarici dovoljno na pdf religija da pišu samo ona i Zoran štros.Nov moderator na vidiku![]()