Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.341
Kako se zove onaj koji stvara?Kakve ovo veze ima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se zove onaj koji stvara?Kakve ovo veze ima ?
Da bi ga znao moras biti znalac.Jel postoji takav a da ga znamo ?

Nisam ni ja znalac.Ja sam vernik.Nisam znalac, kako se to postaje, kako si ti postao ?
Citao knjigu zvanu biblija![]()
Немој се залетати, има она изрека: Коме је више дао, више ће и тражити, па ти види.Da sam malo "zapeo" mozda bi i to stvorio ali nisam ganjao karijeru
E bas sam se sad oznojio od pretnji batinama
Sto bi meni bog kao ateisti dao vise od nekih vernika [a dao mi je], zasto Milane ?
Vernik NE mozes biti na silu, dzabe da se lazemo.Nisam ni ja znalac.Ja sam vernik.
Prvo moras biti vernik.
Kako se dakle zove onaj koji stvara?

Gde je srce vase, onde je blago vase.Vernik NE mozes biti na silu, dzabe da se lazemo.
A na drugo pitanje > koji stvara sta ?
Ko stvara rucak - kuvarica [ili kuvar], koji stvara svetlo - sijalica, pojasni pitanje![]()

Cinis ono sto volis, sto ti je na srcu.Sta filozofiras, kazi konkretno
Pa naravno ali u cemu je poenta ?Cinis ono sto volis
Poenta je da ce te to odvesti tamo, gde pripadas.Pa naravno ali u cemu je poenta ?
Covek se po svojim plodovima poznaje.
Da tako je.Gde je srce vase, onde je blago vase.
Ne možeš znati šta je starije, kokoška ili jaje ?Da bi ga znao moras biti znalac.
Kako se dakle zove onaj koji stvara?
Ok, Bogomoljac druže moj, kako se vidim baš razumeš u čuda, a i u ostalu religijsku tematiku, možeš li mi odgovoriti na sledeće pitanje.Bogojavljenska vodica
je čudotvorna!
Lekovita i nekvarljiva.
I posle 10 god je isto pitka kao kada je uzeta u Crkvi.
Lekovitost je potvrđena mnogim iskustvima. Kad god sam je, uz osenjivanje krsnim znakom kao skraćenom molitvom, uzeo, popio - pomogla mi je. Tj. Bog mi je preko nje pomogao.

Kad je tako kako kazes zasto bolesnog sina nisi prvo vodio u taj manastir nego kod lekara za koga kazes da znas kakvi su ?Bogojavljenska vodica
je čudotvorna!
Lekovita i nekvarljiva.
I posle 10 god je isto pitka kao kada je uzeta u Crkvi.
Lekovitost je potvrđena mnogim iskustvima. Kad god sam je, uz osenjivanje krsnim znakom kao skraćenom molitvom, uzeo, popio - pomogla mi je. Tj. Bog mi je preko nje pomogao.
#nije se desiloNe zaboravi ovo proslijediti.