bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
george......za to može da te tooži....i to ladno......... nego...baš čovek navalio nije treća, nije treća... ....
e, to bi bilo zanimljivo.. optuzeni- dijanek, sudija-moonja, advokat-skvo, a mi sedoglavi u poroti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
george......za to može da te tooži....i to ladno......... nego...baš čovek navalio nije treća, nije treća... ....

e,ovo si izmislio.
Desilo mi se. Izasla sam sa bivsim cimerom, Jacquesom (isto sa foruma) u grad i prisao nam decko, pitao jesam li ja Dana a on Zak, mi kazemo jesmo i to je bio Enrique (decko ZA da mi cuva psa).
I tako... : )
Ma nije bitno to, nego kako se sve oko tebe vrti, pazi ovo" izasla sam sa bivsim cimerom i nasla se sa deckom da mi cuva psa pa jos sa foruma Enrique"
E takvim ljudima u ratu bi trebalo odmah metak u celembaru ispalit.
Djubretu ucini uslugu i on to nece shvatit kao tvoj dobar cin nego kako sopstvenu sposobnost da prejebe nekog.
Fuj usljiva gadura.
blago tebi dijenek... tebi se uvek neshto lepo desi dok chekas bus...![]()

:shock:
eee pa da
beš auto
od sad idem samo busem
mLogo zanimljivije
:shock:
eee pa da
beš auto
od sad idem samo busem
mLogo zanimljivije

Свашта сам прошао у свом форумашком животу али ово је било баш упечатљиво...
Да ли вам се то некад десило и како сте реаговали?
Ја се надам да ће ми се ова девојка јавити, можда следећи пут попијемо и кафу...
chuj sad nesrecnoj 25-ici a unela mu toliko noviteta u zivot...![]()

Несрећној јер никако да је сретнем...
E, stvarno, kojih krovicja?iza kojih krovića....??... didem i ja...das nemestim kad ti nisi tamo...ja bih vako.....ti si mooonja....ja sam...aj se ebemo..aj...

E, stvarno, kojih krovicja?
Vidi vidi shta je forumasha u "mojoj oblasti", a ja se chudim jednog kad sretnem.....![]()

Click, kada budeš ponovo imao mnogo keša kod sebe reci mi kuda ideš da te pohvalim.![]()
dodaj, dodaj dijenek i tachno vreme...![]()
Ко зна, можда и она гледа кроз прозор 25...
А време код мене никад није исто...
Зависи од дана...
А ако ћеш ти да ме чекаш, онда је боље да се нађемо на Тргу.
shalim se dijenek ali gde ja i chekanje... shta ti je...jes, tebe chekam da te chekam...shalim se dijenek ali gde ja i chekanje... shta ti je...
![]()
Шалим се...
Ови Приморци не знају за шалу...