Сусрет с форумашицом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Desilo mi se. Izasla sam sa bivsim cimerom, Jacquesom (isto sa foruma) u grad i prisao nam decko, pitao jesam li ja Dana a on Zak, mi kazemo jesmo i to je bio Enrique (decko ZA da mi cuva psa). :lol:

I tako... : )

Ma nije bitno to, nego kako se sve oko tebe vrti, pazi ovo" izasla sam sa bivsim cimerom i nasla se sa deckom da mi cuva psa pa jos sa foruma Enrique"

E takvim ljudima u ratu bi trebalo odmah metak u celembaru ispalit.

Djubretu ucini uslugu i on to nece shvatit kao tvoj dobar cin nego kako sopstvenu sposobnost da prejebe nekog.
Fuj usljiva gadura.

Ma nije bitno to, nego kako se sve oko tebe vrti, pazi ovo" izasla sam sa bivsim cimerom i nasla se sa deckom da mi cuva psa pa jos sa foruma Enrique"

E takvim ljudima u ratu bi trebalo odmah metak u celembaru ispalit.

Djubretu ucini uslugu i on to nece shvatit kao tvoj dobar cin nego kako sopstvenu sposobnost da prejebe nekog.
Fuj usljiva gadura.

U pravu si sinnke, baš ružan komentar.

Свашта сам прошао у свом форумашком животу али ово је било баш упечатљиво...
Да ли вам се то некад десило и како сте реаговали?
Ја се надам да ће ми се ова девојка јавити, можда следећи пут попијемо и кафу...

Ja bih se tu prichuvao. Jedna me je foruma$ica odzeparila na slichnu foru dok sam chekao ortake na Trgu. Krenula ta mala crnokosa sa prichom kako se po forumskim kuloarima provlachi i preprichava da mi je najveci na Krsti i meni tu ponos poraste za jo$ 5-7 cm na vanserijskih 23 koliko vec imam. Posle nekoliko sekundi zbog priliva krvi u organ izgubim svest i sledece chega se secam je da me dve penzionerke zapajaju na Trgu ispod sata u po bela dana. Zato oprez kolege foruma$i

Ко зна, можда и она гледа кроз прозор 25...
А време код мене никад није исто...
Зависи од дана...
А ако ћеш ти да ме чекаш, онда је боље да се нађемо на Тргу.

jes, tebe chekam da te chekam...:lol: shalim se dijenek ali gde ja i chekanje... shta ti je...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back