Bonžita!
Aktivan član
- Poruka
- 1.517
Bonzi, da li sada u Turskoj pocinje treca sezona?
Procitah skoro na fejsbuku da je na kraju druge sezone Nigar-kalfica zavrsila u celiji jer je otkriveno da nosi pasinu bebu, da iza toga stoji Hatidze, a da je Hurem konacno dobila krunu i postala zvanicno sultanija, sa zvanjem Valide-sultan.. Jer je Mahidevranka ostala bez tog polozaja zbog toga sto se razduzila na sve strane
Nasao sam neke slike iz epizode koja ce tek biti kod nas, u pitanju je Suljina mladost, pa evo kako su glavni likovi izgledali u mladjim izdanjima, bas sam sada nasao slike:
Sulja
![]()
Mahidevran
![]()
Valide sultan
![]()
Hatidze
![]()
i na kraju, ne verujem koliko lice ovaj glumac sto igra Ibrahima u mladosti... neverovatno koliko Gökhan Altınışık i Okan Yalabık lice . . .
Ibrahim
![]()
![]()
Ne počinje sad. Tek u septembru. I kod njih je letnja pauza kao i za sve druge serije koje se emitiju u Turskoj.
E, iskreno, ne znam kako je završila, ali sam videla scenu kad ju je Hatiže zatekla sa stomakom. Naravno, to je sve Huremino maslo. Obećala je Gulšah da će joj pomoći da ostane na dvoru, ako zarobi Nigar u nekoj kućici, valjda i drži je tu neko vreme. Usput je Hatidži napisala pismo da je Ibrahim vara već godinama i ako joj ne veruje da ode do te kućice i taman kad je Nigar uspela da izleti iz kuće posle borbe sa Gulšah... nailazi Hatidže sa kao nekom mini vojskom iza sebe.
Tu se ta epizoda i završila.

Meni tu svi liče na ove "stare" glumce osim Sulje, ali da... Gokhan se posebno izdvaja. Kao da mu je sin ili brat blizanac.