Sulejman Veličanstveni

Vala, radije bih u originalnoj minutazi gledao omiljenu seriju, nego da mi ovi debili sa Prve serviraju seriju u trajanu od 15 minuta, u moru dosadnih reklami... Sada kada je bila pri kraju, pustise gospoda seriju u originalu.. Ali uvek nesto moraju da za**ru..... :roll:

lavicazar, ne, ne igra Seksi mladu Valide, vec glumica po imenu Evrim Alasya :)

03.jpg
:zcepanje:
ucinilo mi se, zbog kose, ima slicnosti sa seherezadom, a i slika je bila mala :lol:

Da, bas sam pisao o tome na prethodnim stranicama.. Slucajno naidjoh na sajt sa slikama iz Suljine mladosti i isprva pomislio Ibrahim (Okan), ali podmladjen... kada ono neki drugi glumac, 85 godiste, a isti Okan i po kosi, faci... Gokhan Altinisik... I ja sam bio u neverici... Toliko da neko lici kao njih dvojica ili kao Nebahat i ova mlada Valide... Kao jaje jajetu..

E, hvala na informaciji. Video sam tog klinca i ranije na nekim slikama sa ovom decom, ali nisam bio siguran igra li ili ne u seriji.

A sto je meni zao...
...sto se Daje hatun obesila. Steta za tako dobar lik, jeste da je bila uvek ozbiljna pa mozda i umisljena, ali bila je odana Valide i bila njena desna ruka, ali steta za tako tragican kraj lika kao sto je njen. Juce sam video odlomak iz klipa na yt i bas me bilo zao jako... :(

A moze li neko da mi sazna kako se zovu mala Mihrimah i Mehmet...? :)

Da li može neko da mi da link za gledanje prve epizode koju će pustiti kod nas u septembru? Treba mi to za nekog drugog (ja sam gledao možda par epizoda sve u svemu), nikako ne mogu da pohvatam koji je broj ove poslednje epizode u kojoj Bali beg treba da spasi Hurem u šumi?

Hvala unapred

na sajtu www.turske-serije.com imate seriju sulejman velicanstveni,pa to sto trazite je epizoda 42...ne znam da ubacim link :rumenko::roll: poz

Hvala ti puno, to mi je trebalo!
Inače što se tiče torenta ja sam tražio na onim najpoznatijim i nisam našao, uglavnom nema seedera uopšte, a prevoda tek nema nigde. Mogao bi neko da skine sa ovih sajtova gde se puštaju live epizode i da stavi na torent ali izgleda se to još nije dogodilo.
Halal vera tom deHliji koji odradi taj posao, svakHa mu hanuma daHla! :D

Nisam ja to skidala. Ne treba mi. :)
Uf, što ja mrzim te sinhronizacije.

Ako imate živaca, možete sve epizode (63) da skinete preko rapida sa nalepljenim prevodom.
Pretpostavljam da je zabranjeno da kačim link foruma gde možete nađi te linkove, pa ako neko ne može da nađe Suljinu temu na forumu (rapid serbia), nek' mi se obrati, pa ću mu ja poslati na PP. :D

A zar nije lakše da vi lepo skinete sve epizode sa YouTube-a, ako ništa imate gomilu programa za skidanje sa njega, na turskom su, imaju i HD rezoluciju, samo idite na kanal valjda TurkTVWeb, ili tako nešto...nisam sada siguran...
Imaćete sve dosadašnje epizode a za prevode ne znam šta da radite, morate se snaći na drugoj strani.

Back