- Poruka
- 30.507
Tek tada je zapad puko ...Vidi, u prici je ukidanje SWIFT-a, a to je najveca kazna koja moze i da se zamisli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek tada je zapad puko ...Vidi, u prici je ukidanje SWIFT-a, a to je najveca kazna koja moze i da se zamisli.
Pa pukli bi oni prvi, ali to su samo besmislene pretnje.Tek tada je zapad puko ...
Šteta što se ti ne preseliš tamo da im malo popraviš prosjek.Zvuči kao rusopatofilska mitomanija i lažna vest
Uglavnom, najvažniji resurs je inteligencija i zato ruski narod spada u nerazvijene zemlje.
Putin i Xi su već razgovarali o tome.Pa pukli bi oni prvi, ali to su samo besmislene pretnje.
Gazprom samo danas izgubi 8% vrijednosi šta se dešavaTek tada je zapad puko ...
Zvucis kao gljivica anusnih cvorica. Verovatno nisi bas razvio nervni sistemZvuči kao rusopatofilska mitomanija i lažna vest
Uglavnom, najvažniji resurs je inteligencija i zato ruski narod spada u nerazvijene zemlje.
Pa ja ne ljubim Vučića bulji, da tako upotrebim te sinonime.Zvucis kao gljivica anusnih cvorica. Verovatno nisi bas razvio nervni sistem
Nisam ja rekao da gljivice nisu korisne. Da ih nema nikada ne bi locirali gde su cvorici. Zbog cega mrzis sebe? Pricaj mi o svojim roditeljima? Jesu te zlostavljali?Pa ja ne ljubim Vučića bulji, da tako upotrebim te sinonime.
Već to čini tvoja malenkost
...ја знам само за ову мапу, а пре флајша...Čisto da imate predstavu o odnosu snaga kad bulaznite da će rusija da pregazi evropu
Pogledajte prilog 1086977
Uskoro Ruski gas i metali prelaze u ruke zapada, krah berze i za bagatelu sve pokupovati."NATO uskoro šalje pismeni odgovor Rusiji"
Generalni sekratar Alijanse Jens Stoltenberg rekao je da će NATO poslati svoje predloge Rusiji.
IZVOR: TANJUG UTORAK, 18.01.2022. | 17:54
![]()
"NATO će uskoro poslati svoje pismene predloge Rusiji kao odgovor na zahtev Moskve za bezbednosnim garancijama i izneće svoje sugestije o organizovanju ozbiljnih razgovora o kontroli naoružanja."
"Uskoro ćemo preneti naše pisane predloge Rusiji, to smo im jasno stavili do znanja", rekao je Stoltenberg, prenosi Rojters.
NATO će u svojim predlozima izraziti svoju spremnost da se angažuje u ozbiljnim pregovorima o kontroli naoružanja i merama neophodnim da bi se postigla veća transparentnost o vojnim aktivnostima i razmeštanju raketa.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=18&nav_category=78&nav_id=2090784
------------------------------------------------------------------
"Uskoro ćemo preneti naše pisane predloge Rusiji, to smo im jasno stavili do znanja" .... kakva superiornost
Uskoro će ispuniti sve zahteve ili će biti nabambusani.
Da,da prelaze samo što nisu.Morao bi i ti da požuriš tamo, da ne podjele prije nego i ti ne zakučiš nešto.Uskoro Ruski gas i metali prelaze u ruke zapada, krah berze i za bagatelu sve pokupovati.
Naravno da prelaze pad berze danas preko 7 % to je opšta panika a sankcije jos nisu ni uvedene uskoro rasprodaja za bagatelu, Putin je moj idol ima da se obogatim.Da,da prelaze samo što nisu.Morao bi i ti da požuriš tamo, da ne podjele prije nego i ti ne zakučiš nešto.
Oni širokog srca čekaju da dođu takvi i ko onomad Njemci dobro nagnoje stepu.
Pad berze koja je vještački izazvana rotšildovskim i volstritskim mešetarenjem,kao što su uradili turskoj ekonomiji, što Ruse može samo motiviše da krenu što prije u konačni obračun.Poslije toga to ionako neće biti puno važno.Naravno da prelaze pad berze danas preko 7 % to je opšta panika a sankcije jos nisu ni uvedene uskoro rasprodaja za bagatelu, Putin je moj idol ima da se obogatim.
Pad je krenuo još sankcije i kupovina Ruskih resursa za bagatelu zakacicu Putinovi sliku na zid.Pad berze koja je vještački izazvana rotšildovskim i volstritskim mešetarenjem,kao što su uradili turskoj ekonomiji, što Ruse može samo motiviše da krenu što prije u konačni obračun.Poslije toga to ionako neće biti puno važno.
Pad je krenuo još sankcije i kupovina Ruskih resursa za bagatelu zakacicu Putinovi sliku na zid.
Nikakvo krkanje mogu samo ljudi u Ukrajini nasradati i iskreno se nadam da se to neće desiti. Ruska berza ce krahirati ove godine i kupi što možeš za bagatelu i onda uživaj. Trebaće im 30 godina da se ekonomski oporave.Poenta je kad krene krkanje, sve akcije zajedno sa Putinovim slikom zakači mačku o rep.
Неко ће убрзо почети да ложи опанке ...Uskoro će ispuniti sve zahteve ili će biti nabambusani.

koja papazjanija...ne može rusija imati dežurnu podmornicu ili brod u atlantiku...ona mora imati dežurnu flotu..patrolu od najmanje 6 podmornica koje mogu zadati uništavajući odgovor a tu je i pitanje ljudske greške koja može izazavati nuklearni armagedon...i onda kao da pokažeš kako si ti prosrbin ili propravoslavac ubacuješ ovo ili ono...providan si čovjeće...Rusija neće rasporediti rakete na Kubu.
Imaće kao dežurnu podmornicu ili brod u Atlantiku sa cirkonima.
Rusija je ovim pokazala slabost a slabost je jednako smrt.
Ne verujem Rusiji.Još manje Srbiji.
najviše bih voleo da je Republika Srpska samostalna država.Mi bi imali i nuklearno naoružanje.
Baš mi se sve ovo gadi.
Sva ta vaša slabost.
Gde su vam rakete Jerina 1 ?
I da ih imate ne bi smeli da ih upotrebite
Doćiće naših pet minuta.
a sto onda koristis jezicke performansePa ja ne ljubim Vučića bulji, da tako upotrebim te sinonime.
Već to čini tvoja malenkost
eto , polako Rusija naplacuje od deonica Jamerickih i ne samo da ih prodaje , sve manje i manje i drugi kupuju usrane.Pad berze koja je vještački izazvana rotšildovskim i volstritskim mešetarenjem,kao što su uradili turskoj ekonomiji, što Ruse može samo motiviše da krenu što prije u konačni obračun.Poslije toga to ionako neće biti puno važno.

a iijebigaKoliko ima Amerika uloženo u rubljama
A da nula![]()