Šta se krije iza čestih incidenata izmedju Rusije i NATO?

Šta se krije iza čestih incidenata izmedju Rusije i NATO?

• Putin pokušava da uplaši NATO države

glasova: 0 0,0%
  • Ukrajinci i zapadnjaci sceniraju

glasova: 2 50,0%
  • Pripreme za Treći svetski rat

glasova: 1 25,0%
  • Nešto drugo

glasova: 1 25,0%

• Ukupno glasova
    4

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
91.601
Vidimo da se mnogo češće dešava nego ranije. Dronovi u Poljskoj i Rumuniji, avioni u Estoniji. Neke vesti večeras o dronovima u Danskoj. Jel to Putin pokušava da zaplaši NATO ili to nešto Ukrajinci i neki zapadnjaci fejkiraju zbog Trampa? Tu je i stara teorija da će biti tumbanja po svetu tj. Treći svetski rat.mp3

Poslednja izmena:
Vidimo da se mnogo češće dešava nego ranije. Dronovi u Poljskoj i Rumuniji, avioni u Estoniji. Neke vesti večeras o dronovima u Danskoj. Jel to Putin pokušava da zaplaši NATO ili to nešto Ukrajinci i neki zapadnjaci fejkiraju zbog Trampa? Tu je i stara teorija da će biti tumbanja po svetu tj. Treći svetski rat.mp3
Širenje histerije pomoću insceniranih “incidenata“.

Negde sam pročitao da je neki odbegli ruski general rekao da se Putin sprema da napadne Poljsku do kraja godina ne znam koliko su verodostojne takve informacije ali da ga yebeš kako god mislio sam da bi Putko ako i napadne neku članicu alijanse da bi sreću potražio u onim baltičkim državicama gde postoji značajna ruska manjina pa da mu to bude izgovor za napad što je u dobroj meri bio slučaj sa Ukrajinom ovo sa Poljskom mi nekako ne pije vodu

EU bi da otkaci USA vojno-industrijski kompleks i zameni sa svojim, ali to ima da ih kosta i te kako, ne samo 2% kao za NATO; i onda koriste ovaj ukrajinski rat da plase svoje narode sa Rusima, lepe selotejpom neke fejk dronove koji nemaju ni punjenje, i slicno...samo zato sto ce izdavanja za vojsku da skoce visestruko

sledi raspad natoa vrlo brzo, i zato svi ubrzano ameriku otkacinju i povodom izraela-palestine, oce da budu sila kao nad srj 1999. pa da vidimo, za mozda 5 godina tek, ako i tada

ti kad pomenu:
Пуковник америчке војске у пензији: Рат на КиМ је био увод за сукоб у Украјини

Poslednja izmena:
Rusija je ove godine 4x usla u vazdusni prostor Estonije, od 2014.oko 40x, medjutim sad nekome odgovara da ovo bude top vest i poligon za potencijalnu eskalaciju.

Evropa i ameri treba da znaju gde im je mesto jer su zaboravili 1945u.

Back