bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Dakle, sujeta nije samo kad tebe napadaju, nego i kad neko napadne nesto sto mnogo cenis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Netacno.Pomazem ti da razmisljas logicno.vidis, sad ti je proradila sujeta :
Jos jedna karakteristika sujete je zamena teze, optuzujes nekog za nesto sto sam radis :>pNetacno.Pomazem ti da razmisljas logicno.
Logika i sujeta nemaju puno dodirnih tacaka.
Dakle?
Onda nemoj da optuzujes nego odgovori na pitanja .Jos jedna karakteristika sujete je zamena teze, optuzujes nekog za nesto sto sam radis :>p
Covek koji tvrdi da je Bog, je ekstremno sujetan. To je prosta logika.Onda nemoj da optuzujes nego odgovori na pitanja .
Ti ne znas sta je Isus.Covek koji tvrdi da je Bog, je ekstremno sujetan. To je prosta logika.
Pa to. Ti verujes da je Bog, pa ti ne smeta. No citajuci Bibliju zakljucujem da nema sujetnijeg od Jahvea. Dakle Bog ima najvecu sujetu.Ti ne znas sta je Isus.
Gresis.Bog nema sujete.Pa to. Ti verujes da je Bog, pa ti ne smeta. No citajuci Bibliju zakljucujem da nema sujetnijeg od Jahvea. Dakle Bog ima najvecu sujetu.
Napredovao sam nesto za ovih 30 i kusur godina :>P@bmaxa
Opet se vraćamo na onu priču o kontroli emocija, gde ti kažeš da kontrolišeš, tj. uspostavljaš neproizvodnju negativnih emocija. I impliciraš da to tako treba, da je to dobro. Ja tvrdim da ne može da se kontroliše proizvodnja negativnih emocija, a da to ne otupi čoveka, tj. da to nije dobro, nije pravi put. Eto još ključnije tačke neslaganja iz koje proizilazi ova sad tačka.
Iz ovoga proizilazi da tvoja žena reaguje zdravo.![]()
Ne bi trebalo da ima, ali je Bibllija antropomorfizam.Gresis.Bog nema sujete.
Bog nije ono sta neko nesavrsen nesto misli o Njemu. On je ono sto jeste.Ne bi trebalo da ima, ali je Bibllija antropomorfizam.
Nije takav u Bibliji.Bog nije ono sta neko nesavrsen nesto misli o Njemu. On je ono sto jeste.
Nije onakav kakvim ga kojekakav gresnik vidi. On je onakav kakav jeste. Savrsen u svim vrlinama brz ijedne mane.
U Jevandjelju?Nije takav u Bibliji.
U SZ. U jevandjelju je samo problematicno to sto je morao da zrtvuje sina, sebi da bi oprostio...U Jevandjelju?
Nisi ti to dobro razumeo.U SZ. U jevandjelju je samo problematicno to sto je morao da zrtvuje sina, sebi da bi oprostio...
Zamisli čoveka koji svoje dete kuša tako što mu pobije potomstvo, uzme mu sve, nagrditi ga bolešću, i to zarad opklade sa njegovim neprijateljem, prepuštajući mu izvršenje zločina.Bog nije ono sta neko nesavrsen nesto misli o Njemu. On je ono sto jeste.
Nije onakav kakvim ga kojekakav gresnik vidi. On je onakav kakav jeste. Savrsen u svim vrlinama brz ijedne mane.
Mislis na pricu o Jovu?Zamisli čoveka koji svoje dete kuša tako što mu pobije potomstvo, uzme mu sve, nagrditi ga bolešću, i to zarad opklade sa njegovim neprijateljem, prepuštajući mu izvršenje zločina.
Da li bismo za tog čoveka rekli da je dobar, normalan, pun ljubavi.
Ili sujetan, lud, razmetljiv.
Da.Mislis na pricu o Jovu?
Previse si to bukvalno shvatio.
Promasio si poentu.
Poenta je da je Bog iznad svega i nista drugo.Da.
Poenta je poruka raji da sluša gospoda (čitaj gospodare čiji su savetnici pisali dotičnu knjigu), da ne talasa previše i uteha kad u ratu za interese tih gospodara izgubi decu i sve što ima.
Sam si rekao da je sujeta preterano vrednovanje...Poenta je da je Bog iznad svega i nista drugo.
Da; Svako treba da bude na mestu na kojem pripada.Bog je na tronu i nista drugo.Tron pripada Njemu .Sam si rekao da je sujeta preterano vrednovanje...
Sama potreba da budes na nekom tronu, je izraz heavy sujete.Da; Svako treba da bude na mestu na kojem pripada.Bog je na tronu i nista drugo.Tron pripada Njemu .
Gresis, tron je jedan a svako ima potrebu da ima svoje mesto pod Suncem.Sujeta je kad zelis tudje mesto; mesto koje ti ne pripada a neces svoje mesto.Sama potreba da budes na nekom tronu, je izraz heavy sujete.
Sad gradis konstrukciju da opravdas sujetu. Biti na tronu i zeleti tron je zelja da se popnes iznad drugih.Gresis, tron je jedan a svako ima potrebu da ima svoje mesto pod Suncem.Sujeta je kad zelis tudje mesto; mesto koje ti ne pripada.