Ma jes...Što ne istreseš Vučku drugi novčanik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguce je ako si licnost koja ne precenjuje sebe.Sujeta je reakcija na povredu ega. Dakle nemas sujetu, samo ako nemas ego, sto je nemoguce...
Sujeta je prekomerna (pre)osetljivost na bilo kakvu kritiku ili nešto što liči na kritiku. I proizilazi iz prevelikog samopouzdanja i sigurnosti u svoje stavove i mogućnosti.
Čini mi se da bi ovo bila najprostija definicija
Svakako da onaj koji ne precenjuje sebe ima manju sujetu, ali to ne znaci da je nema.Moguce je ako si licnost koja ne precenjuje sebe.
Ne. ego izaziva sujetu. Sto veci ego, veca je sujeta.a ipak mislim da si ti maxo pomešao sujetu i ego.
Ne. Ego može da je izazove.Ne. ego izaziva sujetu. Sto veci ego, veca je sujeta.
Postoji itekako, sto veci ego vece ludastvo, sto manji ego, manje ludastvo.Ne. Ego može da je izazove.
Nezdrav ego jer ne postoji nešto kao što je veliki ego.
Sujeta jeste precenjivanje sebe;Ko ne precenjuje sebe, nije sujetan.Svakako da onaj koji ne precenjuje sebe ima manju sujetu, ali to ne znaci da je nema.
Sta definises kao ego?Ako definises to kao egoizam ,onda da.Samo sto egoizam ima vise nacina ispoljavanja pohlepa za vlascu, bogatstvom ,slavom.Ne. ego izaziva sujetu. Sto veci ego, veca je sujeta.
Ma da. I rest my caseSujeta jeste precenjivanje sebe;Ko ne precenjuje sebe, nije sujetan.
Ko je bez pohlepe,nije egoista.Ma da. I rest my case
Dobro. Bar smo došli do tačke gde se ne slažemo. Ti tvrdiš da je ego po sebi nezdrav i da je njegova mera samo količina toga. Psiholozi i ja tvrdimo da ego ne mora biti nezdrav, da može biti i zdrav, odnosno dobar i pozitivan.Postoji itekako, sto veci ego vece ludastvo, sto manji ego, manje ludastvo.
No, sujeta je integrisani deo.
Cuj, Isus je imao sujetu ogromnu i ogroman ego. Izjava "Ja i Otac smo jedno" i "Nista ne moze do Oca nego preko mene".Sta definises kao ego?Ako definises to kao egoizam ,onda da.Samo sto egoizam ima vise nacina ispoljavanja pohlepa za vlascu, bogatstvom ,slavom.
Isus je velika karakterna licnost ali nije sujetan.Niti je egoista.
slazem se potpuno.Dobro. Bar smo došli do tačke gde se ne slažemo. Ti tvrdiš da je ego po sebi nezdrav i da je njegova mera samo količina toga. Psiholozi i ja tvrdimo da ego ne mora biti nezdrav, da može biti i zdrav, odnosno dobar i pozitivan.![]()
Ne govori o necemu o cemu nista ne znas.Cuj, Isus je imao sujetu ogromnu i ogroman ego. Izjava "Ja i Otac smo jedno" i "Nista ne moze do Oca nego preko mene".
To je ekstremna sujeta, sizofrenicarska.
Ovde si u pravu, Isus kakvog su nam predstavili kroz Bibliju je sujetan. Možda otud i taj stav da su ljudi po prirodi egoistični, sujetni. Jer ne mogu biti bolji od Boga.Cuj, Isus je imao sujetu ogromnu i ogroman ego. Izjava "Ja i Otac smo jedno" i "Nista ne moze do Oca nego preko mene".
To je ekstremna sujeta, sizofrenicarska.
Svaki sizo, tako nesto kaze. Razlikujem se od klasicnog sizofrenicara po tome. Tj nisam lud, samo zbog toga...Ne govori o necemu o cemu nista ne znas.
Sklonost ka vredjanju je odraz sujete.Svaki sizo, tako nesto kaze. Razlikujem se od klasicnog sizofrenicara po tome. Tj nisam lud, samo zbog toga...
Cuj, samo jedno znam. Kad poludis, kad ti ego poraste u nebesa, tvrdis da si neko bitan, gubis identitet, a sujeta je onda katastrofa...Sklonost ka vredjanju je odraz sujete.
Logicno je da ne treba govoriti o necemu o cemu se nista ne zna.
Ne dozvoli da te sujeta usmerava ,neces pametno postupati.
Treba li da tvrdis da jesi ono sto nisi?Cuj, samo jedno znam. Kad poludis, kad ti ego poraste u nebesa, tvrdis da si neko bitan, gubis identitet, a sujeta je onda katastrofa...
vidis, sad ti je proradila sujeta :>PTreba li da tvrdis da jesi ono sto nisi?
Treba li da tvrdis da nisi ono sto jesi?