RoninMM
Veoma poznat
- Poruka
- 14.548
ja bih tog jutku kod brnabićke u krevet, mamicu mu ebem da mu ebem nakaznu
ebi sad balvane, ajd da te vidimo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NAJNOVIJA VEST! SNS naterala Jutku da PODNESE OSTAVKU
https://www.blic.rs/vesti/politika/milutin-jelicic-jutka-brus-poruke-marija-lukic/3b9785k
Ništa dok mediji ne pritisnu..
Problem je sto ima jako malo medija koji uopste i smeju da " pritisnu", a jos manje hrabrih novinara.NAJNOVIJA VEST! SNS naterala Jutku da PODNESE OSTAVKU
https://www.blic.rs/vesti/politika/milutin-jelicic-jutka-brus-poruke-marija-lukic/3b9785k
Ništa dok mediji ne pritisnu. Valjda je istina. U svakom slučaju bravo za Tatjanu Vojtehovski i TV Prva.
Ja, naivna umetnica na zici koja jos misli da su Srbi ipak normalan svet, sinoc pomislih da ce AV opasno da se ogradiIzjava AV da su ga 4 žene iz SNS molile da smeni Jutku a da je značajan deo funkcionera bio protiv, najbolje govori o kakvoj se apsolutističkoj i nakaradnoj tvorevini radi.
On ne smatra da je manijak, koji je poslao 15.000 poruka udatoj ženi koja za njega radi i zavisi od njegovog ćefa, kriv za manijakalno ponašanje i seksualno zlostavljanje za koje bi ga na Zapadu (na koji AV voli da se poziva) odrali do gole kože i strpali u zatvor na duže vreme.
On smatra da je to napad na SNS i njega lično ali eto rešio je da udovolji zahtevima dama iz stranke koje se ne osećaju baš prijatno što stranku dele sa seksualnim manijacima koji svoj položaj koriste da zaštite žrtve.
One je to uradio zbog 4 dame iz SNS a ne zbog zakona, prava i pravde.
Oni i dalje ne veruju da je Jutka manijak, bez obzira što ga optužuju sve žene pored kojih je prošao, iako su mnoge zastrašene i ucenjene odustale od tužbe.
Da li vam treba još neki dokaz o čemu se ovde radi, osim ovog najdirektnijeg priznanja predsednika stranke.
Ima tu jedan veci problem o cemu svi cute, postoji veliki broj maloletnica koje iz ovog ili onog razloga nude sex starijim osobama, kako to resiti?
Ima tu jedan veci problem o cemu svi cute, postoji veliki broj maloletnica koje iz ovog ili onog razloga nude sex starijim osobama, kako to resiti?
Ja sumnjam da će ovo na bilo koji način uticati na Jutku. Medijska prašina će splasnuti, Jutka će nastaviti da vuče konce po Brusu, a i d se bogati.
Šta je tu veći problem od ovog? Ovaj je uznemiravao i napastvovao ženu na poslu.
Nosfi, duplo gladan konjski penis je pravio Jutku. Da Jutka odresi kesu, imao bi pitchke kao salate, ali to govedo bi da dobije besplatno, na sharm.
_nobody_
Ne razumeš ti tu patologiju ličnosti, to je iskompleksirani sadista koji seksualno zadovoljstvo ne nalazi u normalnom odnosu muškarca i žene.
Poremećenog manijaka pali da seksualno maltretira isključivo žene kojima je nadređen i koje zavise od njegove dobre ili loše volje.
Dovedi ti njemu prvoklasnu eskort damu i on bi igrao domine sa njom celu noć, njega pali nemoć žrtava i činjenica da ih je snagom svog položaja naterao da mu se podaju.
Ozbiljan je to poremećaj ličnost, tip je za institucionalno zbrinjavanje, tamo gde ovakvi manijaci i pripadaju.
Šta je tu veći problem od ovog? Ovaj je uznemiravao i napastvovao ženu na poslu. Te maloletnice NUDE,to je verovatno problem u vaspitanju,roditelji ne obraćaju pažnju na njih.