- Poruka
- 57.425
Dokle više bezočni napadi na najvrednije što Srbija ima... vi *******i biste voleli da je čovek impotentan?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekamo kraj ročišta, a vidimo i od ranije poznata lica!#BrusyRiot#pravdaZaMarijuLukić#PravdaZaŽeneBrusa#BUSzaBruspic.twitter.com/hGmozB3F5i
— Ne davimo Beograd (@nedavimobgd)May 27, 2019
Pa dobro , svi znaju da se mora učlaniti u stranku za mesto u javnim službama , tako je u 90% slučajeva još od pre svinjske hunte , al do sada nije bilo pravilo da baš moraš i da daš dupe ili čavku partijskom šefu pored članstva i sigurnih glasova .
Kao, fol, znala je za ovo prvo (da mora da se učlani u stranku da bi dobila posao), a za ovo drugo (da je seksualni predator) uopšte nije znala...
"Ja sam to znala, nisam znala za ovo drugo što je sledilo..."
Ma daaaaaaaajjj...
Mislim da je oduvek i seks za posao bio aktuelan ali retko koja se bunila do ovog slučaja, tj ne znam da li se ijedna pobunila pre. Takodje verovatno su komunisti, socijalisti i demokrate bili diskretniji i ne toliko navalentni kao naprednjaci što je mala razlika ali može biti presudna.Pa dobro , svi znaju da se mora učlaniti u stranku za mesto u javnim službama , tako je u 90% slučajeva još od pre svinjske hunte , al do sada nije bilo pravilo da baš moraš i da daš dupe ili čavku partijskom šefu pored članstva i sigurnih glasova .
o njihovim animalnim odurnim fizionomijama , groktanju , urilikanju , psovanju i vredjanu Jutkinih žrtava ispred suda da i ne pričam .
Svinjska hunta je vratila Srbiju u jesen 44. i 45. kada su prethodni put u Srbiji od vlasti instruisane nakaze ,isto tako ruralnog poluživoptinjskog izgleda i ponašanja pravile atmosferu linča protiv svih koji im smetaju.
Па не, нико од четвороногих не очекује да проходају на две ноге. То је такав свет. Њихова мишљења, изговори и сл наравно не значе ништа више од лајања неког пса.
Проблем је више у режимима који четвороношце вепонизују уместо да их држе на трајним маргинама, где им је место.
Pa dobro , svi znaju da se mora učlaniti u stranku za mesto u javnim službama , tako je u 90% slučajeva još od pre svinjske hunte , al do sada nije bilo pravilo da baš moraš i da daš dupe ili čavku partijskom šefu pored članstva i sigurnih glasova .