- Poruka
- 11.563
Блајбингеру колико то клонова имаш? А Ратко Младић јесте ХЕРОЈ!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Блајбингеру колико то клонова имаш? А Ратко Младић јесте ХЕРОЈ!

Tako je Milice čobanice...
Ti si sa svog brda videla mudžahedine kako kolju srpsku decu,pa smatraš da kad mogu oni,što ne bi i naš heroj...
Kakvo zakucavanjePročitaj na koji post sam odgovarao,reč je o Jablanici aka Južni logor u Leskovcu,ne Topčideru,pa onda seri ako imaš zašto.

Ovo su ubistva u mirnodopskim uslovima, a ne rat... kakve veze ima to sa ubistvima po Srbiji?
Jeste vi vještačili u tim slučejevima ili vam je izvor rekla kazala ?
SAD, OAKLAND institut, patolog Dragovic Ljubo.Pogledaj video koji sam okacio ima snimak celog dokumenta, na Srpskom jeziku je.
ili si ti dragovic ljubo, patolog?a odakle ti znas da je mladic ucestvovao u tim ubistvima? jer je tako pisala grupa neimenovanih ljudi?
cia vjestacila.....a video je obicna propaganda okupacionih medija,b92 je nadmasio gebelesaSAD, OAKLAND institut, patolog Dragovic Ljubo.Pogledaj video koji sam okacio ima snimak celog dokumenta, na Srpskom jeziku je.
Може л' бити да се крије умешаност официра Војске Србије и Црне Горе у шверц оружја Шиптарима, нпр?Nije pisala grupa neimenovanih ljudi, vec pogledaj sve te opstrukcije istrage, niko ne mora biti strucnjak da bi video sve propuste i nelogicnosti, znaci nesto se krije....
Nije pisala grupa neimenovanih ljudi, vec pogledaj sve te opstrukcije istrage, niko ne mora biti strucnjak da bi video sve propuste i nelogicnosti, znaci nesto se krije....
cia vjestacila.....a video je obicna propaganda okupacionih medija,b92 je nadmasio gebelesa
pismo koje se spominje u tekstu je poslala grupa bivsih telohranitelja, nigde potpisa. znaci grupa neimenovanih ljudi. dalje, tuzilac vukcevic je rekao da mladic tog dana nije bio na topcideru. sta tu nije jasno? koja opstrukcija? to sto je neko bio nesposoban ili to sto je neko nasao nesto novo, to je vec problem unutrasnje kontrole u tim ustanovama. ali nije problem ratka mladica.
U svim tim slučajevima,unaprijed je označen krivac a onda se krenulo u istragu i prikupljanje mišljenja bjelosvetskih protuva ne bi li se ukaljao lik đenerala i time diskretovali svi oni patriotski opredijeljeni građani koji se ne slažu sa služenjem nato paktu i drugim neprijateljima srpstva i pravoslavlja.I najmanja nejasnoća ili nespretnost u istrazi od strane vojnih i pravosudnih organa iskorišćena je za kreiranje mita o zlom đeneralu koji ubija sve koji ga vide.U stvarnosti,smrti vojnika 99,99 % nemaju nikakve veze sa mladićem i izolovani su incidenti.
izmedju dva mlada života i jednog matorog pre ću žaliti dva mlada života
otišli u vojsku jer imaju karakteristično medjunožje dok ti kao žensko samo brineš koje gaće da navučeš kad bacaš smeće
i šta sad hoćeš?
ti si u grupi onih kojima trebaju dokazi ali ne želite dokaze od tog i tog, možda jedino ako Šešelj napiše ali i tad bi sumnjali da ga neko nije naterao
a ja ostajem pri stavu da je nemoguče da se dva ljuto zavadjena vojnika ubiju istovremeno,
čak štaviše zavadjeni vojnici se ne šalju na istu stražu, ali ti kao žensko i ovi tvoji oslobodeni od vojske to ne znate...
a imamo i treće verovanje da je NATO ubio ova dva vojnika, sad pročitah na Krsti, gde je Topčiderska kasarna poslal dva fazana da brane generala a ne pse rata koji su oko njega
žali bože srpske mladosti zbog lažnih patriota
Nije pisala grupa neimenovanih ljudi, vec pogledaj sve te opstrukcije istrage, niko ne mora biti strucnjak da bi video sve propuste i nelogicnosti, znaci nesto se krije....
izmedju dva mlada života i jednog matorog pre ću žaliti dva mlada života
otišli u vojsku jer imaju karakteristično medjunožje dok ti kao žensko samo brineš koje gaće da navučeš kad bacaš smeće
i šta sad hoćeš?
ti si u grupi onih kojima trebaju dokazi ali ne želite dokaze od tog i tog, možda jedino ako Šešelj napiše ali i tad bi sumnjali da ga neko nije naterao
a ja ostajem pri stavu da je nemoguče da se dva ljuto zavadjena vojnika ubiju istovremeno,
čak štaviše zavadjeni vojnici se ne šalju na istu stražu, ali ti kao žensko i ovi tvoji oslobodeni od vojske to ne znate...
a imamo i treće verovanje da je NATO ubio ova dva vojnika, sad pročitah na Krsti, gde je Topčiderska kasarna poslal dva fazana da brane generala a ne pse rata koji su oko njega
žali bože srpske mladosti zbog lažnih patriota
Vidim da je pojedincima ovde zestoko ispran mozak, jer nista drugo nu napisali osim da su sve to "okupacioni mediji" Opet kazem, ne mora se biti strucnjak da bi se videlo da su ti mladici ubijeni, u ostalim slucajevima nije trazena pomoc FBI-a , sve su nasi nalazi pa i to da se ubio sa ledja, ili da je uzrok smrti heroin iako je toksikoloski nalaz apsolutno cist. Ako vi to ne zelite da vidite onda sa vama nema vise diskusije, odnosno, niste u stanju nista drugo da napisete osim da su sve to izdajnici, okupacioni mediji i sl. ili necete da povezete neke stvari, ili niste u stanju....
A čije mišljenje bi uvažio? Ko to treba da napiše mišljenje koje ćeš ti prihavtiti pa da se razlikuje od trenutne ti fikcije?
Srpski heroji su badže poštenjčine, prvo sačekaju da budu napadnuti pa tek onda pucaju... nikad oni prvi... nikad na nedužne
aj manje holivudskih filmova leba ti...
ja ne znam sta ti hoces? ako je tebi relevantije misljenje grupe neimenovanih ljudi od izjava tuzioca vukcevica, onda definitivno ti ne trebaju ni vojska ni gace, nego pelene.
Pa vi što tražite "dokaze" ne želite da prihvatite ni dokaze o Pahomiju, šetali se slučajevi do zastarivanja
mada otkad je pefodilija postala prekršaj a ne krivično delo, ja nemam pojma, to znate vi od "čvrstih dokaza"
kojima i krivična dela zastarevaju a predmet se šetao po srpskim sudovima...
Ko vama može da ispostavi dokaze kad vi verujete samo u ono što vi hoćete da jeste?

Ono boldovano što si ti napisao znači da je država Srbija okupirana.
Imamo mi odličnih i vrhunskih stručnjaka koji su to mogli veoma lako da razotkriju i davno bi ceo slučaj stavljen u arhivu. Ali to ovom takozvanom demokratskom režimu ne odgovara jer treba uvek držati neku novi tenziju.
Ali čim je FBI morao da dođe !!! to znači da je sve to jedna lepa igranka za glupe, naivne i povozite.
Samo da nije vas takvih kakvi ste kako bi se inače mi u Srbiji igrali i zanimali kao na primer večeras na ovom forumu ?
Ono boldovano što si ti napisao znači da je država Srbija okupirana.
Imamo mi odličnih i vrhunskih stručnjaka koji su to mogli veoma lako da razotkriju i davno bi ceo slučaj stavljen u arhivu. Ali to ovom takozvanom demokratskom režimu ne odgovara jer treba uvek držati neku novi tenziju.
Ali čim je FBI morao da dođe !!! to znači da je sve to jedna lepa igranka za glupe, naivne i povozite.
Samo da nije vas takvih kakvi ste kako bi se inače mi u Srbiji igrali i zanimali kao na primer večeras na ovom forumu ?
kakve veze ima pahomije sa izjavama tuzioca vukcevica?![]()