Sud završio istragu o ubistvu gardista, čeka se izjava Ratka Mladića

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne-placi-brate-vratic.jpg

ajd malo da razmotrimo istovremeno ubistvo... i da je vojska menjala iskaze...

Ti si onaj koji je dodao i Kraljevo.Ispade da je đeneral samo išao po Srbiji i sijao smrt.Ne znam šta je mijenjano u tim izjavama starješina.Prepustimo da nadležni organi daju svoju konačnu riječ o svim tim pogibijama ili ubistvima.Tu su i stručnjaci iz inostranstva da daju koristan savjet.Neće to ostati nerazjašnjeno.

Znači po tebi je ok da naš heroj uzme par života,jer se u Srbiji svakako i sami ubijaju?
Вероватно наш херој како га ти у покушају цинично зовеш није узео тих пар живота...
Мада за тобом нико не би жалио, а имао би и друга из Суботице.

ajd prestani da lazes i siris izmisljotine okupacionih medija

Kako reče došli NATO-vci da sklone samo dva stražara koja čuvaše heroja Ratka?
Cela topčiderska kasrana sa sve visokim oficirima dala samo dvojicu fazana za generala?
Jel si ti oslobodjen od vojne obaveze trajno ili se vraćaš na dosluženje?

Znači po tebi je ok da naš heroj uzme par života,jer se u Srbiji svakako i sami ubijaju?

Znači po tebi je ok da nacistički smrad od tadića pa do zadnjeg demokrate okuražen pretnjama NATO pakta, klintona, mekenzija, vorlika i drugih divljaka i varvara sa Divljeg Zapad može da ubija i rešeta po Srbiji kako hoće ?

I za tebe važi isto pitanje .... kolika je tvoja lična odgovornost za genocid nad Srbima u Srbiji od 05.10.2000.g. do danas ?

Kolika je tvoja lična odgovornost i koliko si ti kriv za smrt 2 pitomca pre neki dan ?
Podsetiću te samo da je tvoja krivica posredna ne neposredna. Najveću krivicu snose tadić i šutanovac.

Poslednja izmena:
Znači li to po tebi da su ubijeni momci radili za NATO,il ti jednostavno ne smeta kad naš heroj ubija po Srbiji?

to znaci da je ratko mladic OSUMNJICEN a ne i optuzen za ubistvo ova dva momka. da te podsetim, osumnjicen je i dace izjavu jer je primljeno pismo od "bivseg obezbedjenja haskog optuzenika”". znas, tako i ja mogu da napisem pismo da znam ko je ubio kenedija... drzava svakako mora i treba da ispita ovaj slucaj od pre 8 godina, ali kako jos nisu rasvetljeni mnogi slucajevi na podrucju nase drzave pa cak ni oni koji imaju veze sa kasapljenjem srpskih zrtava na kim, ne verujem da ce predmet otici dalje od ping pong loptice koja ide izmedju tuzilastva i sudije.
a to da li je mladic heroj ili nije je stvar licnog izbora, misljenja i stava a ne onog sto nam servira blic i slicno smece od dnevnih novina.

Pogledaj link koji sam ostavio, i videces strahotu. Samo mi kazi, iz kojih bi razloga svi oni bili poubijani npr, u Leskovu se jedan vojnik ubio sa ledja? Iz kojih razloga se te istrage toliko opstruiraju?
Skriva se i stiti gamad- pomocnici Mladica.

Služio u toj kasarni u istoj brigadi(159 arb pvo) sa tim nesretnim Kostićem,skinuo se nedelju dana pre tog događaja i nimalo ne verujem da je to ubistvo ili samoubistvo na bilo koji način vezano za Mladića.Dečka nisam poznavao ali jedino je 159-a davala stražu u kasarni(tu su još bili 52 bataljon VP, veza i BSD-ovci) tako da je sigurno bio naš.
Kasarna je jako mala i bukvalno nemaš gde da se sakriješ,nema izolovanih delova ni podzemnih kompleksa sve je na vidiku barem nekolicini ljudi u isto vreme. Stražara gde se to desilo je bukvalno kod kapije,bez spratova,i čudno mi je da je uopšte neko mogao da ostane sam,jer tu je i kancelarija dežurnog oficira pored i dežurnog auto-parka,a sistem straže je bio 3 vojnika na 3 stražarska mesta,3 u pripravnosti u stražari i tri na spavanju plus komandir i/ili zamenik.Sve to na 70-ak m2. Ako je dečko ubijen,mnogo toga je trebalo da se namesti da bi ubica ostao nasamo sa njim...da ne širim priču sada,u svakom slučaju ako je ubijen čisto sumnjam da je zato što je video haškog optuženika jer da su uveli Mladića tu provalilo bi pola kasarne.

P.S. Nemam nimalo simpatija prema _Mladićevom liku i delu,naprotiv,ali ove teorije su stvarno sulude.

Poslednja izmena:
O cemu vi pricate kakvi mudzahedini,.....kakve to veze ima sa ovim? Neko je ubijao vojnike po Srbiji, neko ih ocigledno skriva! Za manje od godinu dana ubila se trojica vojnika u Leskovcu, ma to je slucajno, desava se da se ubijaju sa ledja u Leskovcu, ili da se predoziraju nekakvim nevidljivim heroinom...ili da se (samo)ubica sa Topcidera ubije sa razdaljine od 3.35 metara...ccc...kolike li je on ruke nesretnik imao?

Poslednja izmena:
Topčiderska kasarna je jako mala, čak nema ni česmu za vodu pa se vojska kupala po lokalnim domaćinstvima
a pale su i prve prave ljubavi

Kako te nije sramota da se.reš sad u jedan sat noću?
Daje magarac izjave za sud... a tekst do jaja, rasplaka me i ubedi

Pročitaj na koji post sam odgovarao,reč je o Jablanici aka Južni logor u Leskovcu,ne Topčideru,pa onda seri ako imaš zašto.

Izvini na indiskreciji, jel tvoja majka koristila alkohol tokom trudnoće sa tobom?
Gledam istorijat tvojih poruka na forumu i sve se mislim, bože mili šta radi ova žena a trudna?

Nemaš ti šta da brineš za moju majku ni za mene. Brini se samo za sebe i za svoju odgovornost što si podržavao okupaciju i diktatora.

Samo da te podsetim. Taj režim puca po svim šavovoma. Treba ga samo malo pogurati da se strmekne kao svojvremeno hitlerov.

U suštini, to što piše znači da nemaš šta da napišeš pa onda daj da pišeš o meni !!! Ja tebi nisam neprijatelj. ti si dovoljan sam sebi.

O cemu vi pricate kakvi mudzahedini,.....kakve to veze ima sa ovim? Neko je ubijao vojnike po Srbiji, neko ih ocigledno skriva! Za manje od godinu dana ubila se trojica vojnika u Leskovcu, ma to je slucajno, desava se da se ubijaju sa ledja u Leskovcu, ili da se predoziraju nekakvim nevidljivim heroinom...ili da se (samo)ubica sa Topcidera ubije sa razdaljine od 3.35 metara...ccc...kolike li je on ruke nesretnik imao?

Jeste vi vještačili u tim slučejevima ili vam je izvor rekla kazala ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back