GolubBabic
Domaćin
- Poruka
- 3.759
Znači po tebi je ok da naš heroj uzme par života,jer se u Srbiji svakako i sami ubijaju?
ajd prestani da lazes i siris izmisljotine okupacionih medija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači po tebi je ok da naš heroj uzme par života,jer se u Srbiji svakako i sami ubijaju?
Блајбингеру колико то клонова имаш? А Ратко Младић јесте ХЕРОЈ!
Блајбингеру колико то клонова имаш? А Ратко Младић јесте ХЕРОЈ!
![]()
ajd malo da razmotrimo istovremeno ubistvo... i da je vojska menjala iskaze...
Вероватно наш херој како га ти у покушају цинично зовеш није узео тих пар живота...Znači po tebi je ok da naš heroj uzme par života,jer se u Srbiji svakako i sami ubijaju?
Није балвингер, ово је оригинална боодала.Блајбингеру колико то клонова имаш? А Ратко Младић јесте ХЕРОЈ!
Što li ti ne odsluži u Topčideru?
Pa da vidiš kao srBski junaci uništavaju i Srbe ako treba za svoja dupeta...
Овај што је поставио тему у животу није видео Топчидеро
Ne bi oni mene,cekaju takve kao ti da prociste ovu zemlju.
ajd prestani da lazes i siris izmisljotine okupacionih medija
Ni najbedniji političar ne ide bez ličnog obezbedjenja, ni najokoreliji kriminalac ne ide bez pratnje a kamoli ovakva osoba
Znači li to po tebi da su ubijeni momci radili za NATO,il ti jednostavno ne smeta kad naš heroj ubija po Srbiji?
Pogledaj link koji sam ostavio, i videces strahotu. Samo mi kazi, iz kojih bi razloga svi oni bili poubijani npr, u Leskovu se jedan vojnik ubio sa ledja? Iz kojih razloga se te istrage toliko opstruiraju?
Skriva se i stiti gamad- pomocnici Mladica.
Da li ti stvarno vjeruješ da bi Vojska Srbije Ratku Mladiću odnosno njegovom obezbjeđenju dopustila da se tako ponaša.
Apsolutno,pa on je naš heroj koji brani naš narod od fašista i okupatora...
Apsolutno,pa on je naš heroj koji brani naš narod od fašista i okupatora...
Ne bi oni tebe pitali ništa mada se ni ovako ne pitaš
ovako nesto moze da izjavi samo neko ko je rat gledao na filmu. da si bio tamo gde su mudzahedini klali srpsku decu, drugacije bi pisao.
Topčiderska kasarna je jako mala, čak nema ni česmu za vodu pa se vojska kupala po lokalnim domaćinstvima
a pale su i prve prave ljubavi
Kako te nije sramota da se.reš sad u jedan sat noću?
Daje magarac izjave za sud... a tekst do jaja, rasplaka me i ubedi
Izvini na indiskreciji, jel tvoja majka koristila alkohol tokom trudnoće sa tobom?
Gledam istorijat tvojih poruka na forumu i sve se mislim, bože mili šta radi ova žena a trudna?
O cemu vi pricate kakvi mudzahedini,.....kakve to veze ima sa ovim? Neko je ubijao vojnike po Srbiji, neko ih ocigledno skriva!
O cemu vi pricate kakvi mudzahedini,.....kakve to veze ima sa ovim? Neko je ubijao vojnike po Srbiji, neko ih ocigledno skriva! Za manje od godinu dana ubila se trojica vojnika u Leskovcu, ma to je slucajno, desava se da se ubijaju sa ledja u Leskovcu, ili da se predoziraju nekakvim nevidljivim heroinom...ili da se (samo)ubica sa Topcidera ubije sa razdaljine od 3.35 metara...ccc...kolike li je on ruke nesretnik imao?
pricam o ratu na 250 km od beograda. i to nema veze sa ta dva ubijena momka. da li je neko iz drzave skrivao mladica ili nije, na istrazi je da utvrdi. ali nek krenu od pocetka.